APOTHEEK MEENSEPOORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK MEENSEPOORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.969.052

Publication

20/02/2014
ÿþ Mod 2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 112).M11

r

[~ ~

1 V EEE...." .. y ''.'... D

11, 02, 2h14

RECHTBANK }MiWANDEI-

._.  . ~44kï.T~e..

Ondernemingsnr : j 3 3 Q.

Benaming

(voluit) : APOTHEEK MEENSEPOORT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8500 KORTRIJK, Meensesteenweg 26

Ondenwern akte : oprichting ingevolge partiële splitsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de NV 'APOTHEEK DE MAZIERE', met zetel te 8940 WERVIK, Geluwestraat 62, RPR leper 0443.654.541, gehouden voor notaris Thierry Devos te' Wervik op 31 januari 2014, in zijn kantoor, blijkt dat ingevolge partiële splitsing van gemelde vennootschap, een' vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "APOTHEEK MEENSEPOORT".

2/ zetel: 8500 Kortrijk, Meensesteenweg 26; RPR Kortrijk.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd. 4/ kapitaal: 40.500 euro, volledig volgestort, door inbreng in natura van het afgesplitste vermogen van voormelde nv 'APOTHEEK DE MAZIERE' als omschreven in :

a) het verslag van de oprichters opgemaakt in uitvoering van artikel 219, § 1, derde lid van het Wetboek van; vennootschappen.

b) het verslag opgemaakt door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, op 30 januari 2014, in uitvoering van' artikel 219, § 1, eerste en tweede lid van zelfde Wetboek, en waarvan de besluiten luiden ais volgt:

" ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA APOTHEEK: MEENSEPOORT middels partiële afsplitsing van de NV APOTHEEK DE MAZIERE naar de nieuw op te richten, vennootschap BVBA APOTHEEK MEENSEPOORT, kan ik besluiten dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de: ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten: vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten: gevolge van de partiële afsplitsing van activa en passiva vanuit de NV APOTHEEK DE MAZIERE volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap, de BVBA APOTHEEK MEENSEPOORT.

2.De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de NV APOTHEEK DE MAZIERE zijn bedrijfseoonomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa dewelke wellicht lager is dan de reële venale waarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen. met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige: eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, Ik dien weliswaar een: principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles: bij de betrokken vennootschap.

4.Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad handelsgoederen (ad 94.118,89 EUR) aangezien ik geen fysische voorraadcontrole kon uitvoeren daar ik mijn: opdracht pas verkreeg na balansdatum.

5.De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de NV APOTHEEK DE MAZIERE leidt volgens het; ' boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van; 136.274,94 EUR, bestaande uit kapitaal voor een bedrag van 40.457,65 EUR verhoogd met 95.817,29 EUR overige eigen vermogensbestanddelen

6.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.500 aandelen zonder vermelding van nominale; waarde voor een totaal bedrag aan kapitaal van 40.457,65 EUR verhoogd met 95.817,29 EUR overige eigen. vermogensbestanddelen uit de partieel te splitsen NV APOTHEEK DE MAZIERE.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

-r behouden

1~ aan het

*~ Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ik wiiher ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de -1 rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld "

51 samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder nominale waarde, welke werden toegekend aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap. "

61 boekjaar: gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni; eerste boekjaar eindigt Op 30/612014.

7/ aanleg reserves/winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, 8/ bestuur/bevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlij-'ke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich-ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens ; de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot zaakvoerder werd benoemd, voor onbepaalde duur: de BVBA 'PASSIFLORA', met zetel te 8940 Wervik, Geluwestraat 62, RPR leper 0464.134.112, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw VANDEN BRANDE Barbara, wonende te 8940 Wervik, Geluwestraat 62. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

9/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen,

101 doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitbating van één of meer al dan niet industriële apotheken, de groot  en kleinhandel, de aan -- en verkoop alsook de research, ontwikkeling, commercialisatie en bereiding van aile soorten chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische, parafarmaceutische, homeopatische en hygiënische ; producten, pesticiden en specialiteiten inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder- en natuurvoeding, alsook de groot  en kleinhandel, de aan  en verkoop, de productie en reparatie van aile soorten gezichts  en gehoorapparaten, zonnebrillen, van alle soorten artikelen, producten, toestellen en voorwerpen in verband met bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses, veterinaire producten en instrumenten, met inbegrip van artikelen voor kleine huisdieren en neerhofdieren alsook de ontledingen van eetwaren, drinkwaters en alle mogelijke biologische-werkzame producten of samenstellingen, alles in de meest ruime betekenis van het woord en zonder enige beperking.

" De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het dcel in enig verband met het hare staat. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

101 gewone algemene vergadering: moet elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van oktober om 17.00u, Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst-volgende werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

111 Bijzondere volmacht: bijzondere volmacht werd verleend aan cvba Lead Service, Stationsstraat 173 te 8790 Waregem om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen, de BTW-administratie en overige fiscale administraties, en er alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte + bijzonder verslag oprichters + controleverslag

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Coordonnées
APOTHEEK MEENSEPOORT

Adresse
MEENSESTEENWEG 26 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande