APOTHEEK PRINCEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK PRINCEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.737.350

Publication

04/02/2014
ÿþOndememingsnr : (95... -39.- 3 Sb Benaming (voluit) : Apotheek Princen

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oekensestraat 116

8800 Roeselare (Rumbeke)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Ides Viaene, notaris te Roeselare, vervangend zijn ambtgenote Meester:

Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), wettelijk belet, op 17 januari 2014,:

BLIJKT dat:

L de sub IV nagemelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht;

met de naam "Apotheek Princen".

ll. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8800 Roeselare/Rumbeke, Oekensestraat 116.

N. de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

IV. de vennoten I oprichters zijn:

â 1. De heer PRINCEN Filip Hendrik Gerardus, geboren te Heusden (Limburg) op 16 februari 1950; (rijksregisternummer: 50.02.16-167.29), echtgenoot van mevrouw DEQUAE Anna, hierna genoemd;: wonende te 8800 Roeselare/Rumbeke, Oekensestraat 116.

2. Mevrouw DEQUAE Anna Maria Agnes, geboren te Kortrijk op 5 augustus 1953 (rijksregisternummer:; 53.08.05-322.18), echtgenote van voornoemde heer PRINCEN Filip en met hem wonende.

3. Mevrouw PR1NCEN Johanna Maria Marcel, geboren te Kortrijk op 5 januari 1990! (rijksregisternummer: 90.01.05-262.30), echtgenote van de heer SYMONS Matthias Kris Sas, geboren; te Gent op 28 februari 1985; wonende te 8800 Roeselare, Mandellaan 402.

4. De heer PR1NCEN Bert Flip Patrick Tine Maria, geboren te Kortrijk op 23 september 1991; (rijksregisternummer: 91.09.23-307.07), ongehuwd, wonende te 8800 Roeselare/Rumbeke,; Oekensestraat 116.

V. het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in duizend? r achthonderd zestig (1.860) gelijke aandelen, en volledig volstort is; aldus is in totaal achttien duizend; ir zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking van de vennootschap.

VI. het maatschappelijk kapitaal volledig gevormd is door stortingen in geld.

VU. het boekjaar ingaat op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste: boekjaar heeft aanvang genomen op heden (17 januari 2014) om te eindigen op 31 december 2014.

VIIL omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening: overblijvende saldo, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming' van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van; het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering: over de bestemming van het saldo van de nettowinst."

"De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone: meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. Is; daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars; beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap; daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. :j De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank is overgegaan tot; :; de bevestiging of de homologatie van hun benoeming. Zij beschikken over alle machten genoemd in het! :; Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene; vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

:; Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder; i; de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BEL3E

BE

LGISCH ST,1,'..1; ;`.:j_Ar

RECHTBANK KOOAHANbEL fl TRfJK

ERG ELE GD

Luik B

28 -01-

4 x,

211:~

i

+19039168*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk reoht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

In de gevallen bepaald door het Wetboek van vennootschappen kan de vereenvoudigde vereffeningsprocedure gevolgd worden waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte. Alsdan dient geen vereffenaar benoemd te worden."

X. als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap werden aangesteld, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer PRINCEN Filip;

2) Mevrouw DEQUAEAnna,

beide voornoemd, en beide uitdrukkelijk verklarend hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. Aan deze zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag niet onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap..

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk optredend, De vennootschap wordt verder tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

X. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering ontslagen worden. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een deskundige. De vergoeding van de deskundige komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De algemene vergadering beslist gebruik te maken van de mogelijkheid haar geboden door artikel 23, tweede alinea der statuten en beslist derhalve geen commissaris te benoemen. De vergadering verklaart hierbij dat de vennootschap voor het eerste boekjaar volgens te goeder trouw verrichte schattingen zal voldoen aan de criteria voorzien in artikel 12, paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

X/. het doel van de vennootschap als volgt nauwkeurig in de oprichtingsakte is omschreven:

"Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft (hebben), heeft de vennootschap tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden - door ondermeer te handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als agent, als makelaar, als vertegenwoordiger, als concessionaris, en/of onder franchising - of voor gezamenlijke rekening met derden, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande prestaties in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

1. - SpecifieM.

- het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken met alle hieronder inbegrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aan- en verkoop, in- en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, phytotherapeutische producten, cosmetica, parfumerie, drogisterijartikelen en bandageartikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale bereiding van allo- of homeopathische geneesmiddelen.

- het ondernemen en uitvoeren van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses; alles in de ruimste zin van het woord.

- het verrichten van alle studies en onderzoek, in 't bijzonder wetenschappelijke, geneeskundige en farmacologische studies.

- iedere activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt.

2. - Algemeen:

" het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van aile



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager i kunnen worden uitbesteed,

- het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel en administratief beheer en advies.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, uitbaten, in licentie nemen of geven van octrooien, brevetten, licenties, knowhow, fabrieks- en handelsmerken, en aanverwante immateriële duurzame activa.

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

3. - Beheer van eipen roerend en onroerend vemmogen:

- het verwerven en aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, instandhouden, beheren en valoriseren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren en valoriseren van een roerend patrimonium; het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het te gelde maken, inbrengen, afstaan, verhandelen en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. - Biizondere bepalingen;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, doch dient in de ruimste zin uitgelegd te worden, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is:

- alle handelingen van commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, administratieve, onroerende of roerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel in verband staan, ermee verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, bevorderen en/of helpen uitbreiden; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

- zich door deelneming, vereniging, inbreng in speciën of in natura, fusie, opslorping, overname, samenwerking, onderschrijving, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of afspraak, of op om het even welke wijze interesseren in alle Belgische of buitenlandse bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, syndicaten, beroepsverenigingen, organisaties of groeperingen waarvan het doel gelijkaardig, soortgelijk, verwant, aanvullend of samenhangend aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden werken of bevorderen of uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

- deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

- ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Aldus:

- mag de vennootschap geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de vigerende wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies;

- behoren evenmin tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zou mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig de vigerende wetgeving tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

- zijn uitgesloten alle handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de Financial Services and Markets Authority vereist is.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



XII. - omtrent de plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni van het jaar 2015 om twintig uur.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie."

- omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten de volgende bijzondere bepalingen bevatten:

"Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, mag iedere vennoot, wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend."

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 01 januari 2014.

VOLMACHT

Ter voldoening van alle formaliteiten en verplichtingen bij één of meerdere erkende ondernemingsloketten, bij de 131W- en belastingadministraties en bij de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) naar aanleiding van deze oprichting, verlenen voomoemde oprichters alhier een bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FISCAAL BURO GHESQUIERE' met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Meensesteenweg 401, RPR Kortrijk, ortdememings- en BTW-nummer BE 0432.861.312, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende Notaris Ides Viaene.

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþM ~ ~

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 11111j1.1N11.111,1011

aan het

Belgisch Staatsblad



NEERGELEGD

2 7 ÂPg. 2015

RechtbanlefflOPKANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0544.737.350

Benaming

(voluit) : Apotheek Princen

(verkort) :

Rechtsvorm : Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oekensestraat 116, 8800 Roeselare (Rumbeke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 1 april 2015

Met éénparigheid van stemmen beslist de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 1 april 2015 te

benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap, mevrouw Johanna Princen, en dit vanaf

1 april 2015 voor onbepaalde duur.

Filip Princen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 04.08.2015 15399-0121-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.07.2016, NGL 30.08.2016 16552-0584-013

Coordonnées
APOTHEEK PRINCEN

Adresse
OEKENSESTRAAT 116 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande