APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.684.915

Publication

08/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-10-2014

Griffie

*14309117*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563684915

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Geassocieerd Notaris Paul Lommée te Zedelgem op 6 oktober 2014, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der BVBA "APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE" 1.VENNOTEN : Mevrouw RYCKAERT Nathalie Rita Jean-Pierre, geboren te Eeklo op 27 oktober 1973, nationaal nummer 731027-208.03, wonende te 8750 Wingene, Lavoordestraat 33B. Echtgenote van de heer Dupont Thierry Carlos Marie-Antoinette, met wie zij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe Werbrouck te Kortrijk op 19 december 2003, niet gewijzigd tot op heden.

2.NAAM en VORM :" APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE ", BVBA;

3.ZETEL: te 8750 Wingene, Markt 3

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel in klein- als groothandel betrekking hebben op de uitbating van apotheken evenals de aankoop, de vervaardiging, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop en de verhuur, van alle farmaceutische producten en schoonheidsproducten, verbandstoffen, bandagerie-artikelen, orthopedische artikelen, precisie- en laboratoriuminstrumenten, brillen en optische instrumenten, medische en heelkundige apparaten en apparatuur. babyvoeding en dieetvoeding, alsook het presenteren van alle mogelijke diensten, die kunnen verband houden met wat voorafgaat, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Bijhorend de verkoop van al de hierboven vermelde goederen zowel farmaceutische als niet-farmaceutische producten onder de vorm van toelevering aan bedrijven en rustoorden.

Verlenen van dienst inzake organisatie van eerst hulp bij ongevallen in bedrijven, rustoorden, gemeenschappen en scholen en de verkoop van producten nodig bij eerste hulp bij ongevallen. Activiteiten en diensten, zowel aankoop als verkoop waarvoor het diploma van industrieel apotheker is vereist, aanvullend of als hoofdactiviteiten, dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen en ondermeer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst, of om het even welke andere wijzen, in alle handelsvennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar doel staan.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig,

Onderwerp akte :

Markt 3

8750 Wingene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend. Wat voorafgaat dient begrepen in de meest uitgebreide zin. De algemene vergadering van de vennoten beraadslagend als voor het wijzigen van de statuten en beslissend met een bijzondere meerderheid van 4/5den van de stemmen, is gemachtigd het maatschappelijk doel uit te breiden en te verklaren.

5.DUUR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister.

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,00,-, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 12.400,00,-en verdeeld in 186 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde 7.SAMENSTELLING : Inbreng door mevrouw RYCKAERT Nathalie, van ¬ 18.600,00, volstort ten belope van ¬ 12.400,00, vergoed door 186 aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot 186.

8.BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun opdracht ook kan herroepen en hernieuwen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen, vennoten of niet. Zij worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten, die de duur van hun opdracht bepaalt.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder en de vennootschap is geldig verbonden door de handtekening van één van hen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij geen college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elk van hen de meest uitgebreide macht om afzonderlijk te handelen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Het mandaat van zaakvoerder mag bezoldigd worden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald door de algemene vergadering.

Zo een mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand maart 15.00uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 26 maart 2016 om 15.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel tot en met 30 september 2015

11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: mevrouw RYCKAERT Nathalie, voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

commissaris.

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID - VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting sedert 1 oktober 2014 onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid. De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT - ONDERNEMINGSLOKET EN BELASTING OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE

Door de oprichter wordt een bijzondere volmacht verleend met recht van indeplaatsstelling aan Acccountskantoor Van Maele, kantoor houdend te 8210 Zedelgem (Loppem) Autobaan 02.0101, vertegenwoordigd door één van zijn aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde alle nodige formaliteiten te vervullen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen al te doen wat nodig of nuttig is voor: het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermede neergelegd : afschrift der stichtingsakte dd. 6 oktober 2014, eensluidend uittreksel

01/07/2015
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rti(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie aai e a

EERGELEGD

(Me Rechtbank Koophandel

19 JUN 2015

Gent Afdeling Brugge De ilfffrer

Ondernemingsnr : 0563.684.915

Benaming

(voluit) : APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MARKT 3, 8750 WINGENE

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

RYCKAERT NATHALIE

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

i

1 JII

*1509358

lI i

II

Coordonnées
APOTHEEK RYCKAERT NATHALIE

Adresse
MARKT 3 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande