APOTHEKER-BIOLOOG DIRK JANSSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEKER-BIOLOOG DIRK JANSSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.359.996

Publication

30/01/2014
ÿþMod word 11.1

i, I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

23 -Dt-

LG1SCH

Vc E

behc

aar

Belg

Staal

SELGr NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEi-TE Ziii op:

BRLIGW(yrfarIogBE)

N De griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.359.996

Benaming

(voluit) : APOTHEKER-BIOLOOG DIRK JANSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kapellaan 19 te 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op dertig december tweeduizend en dertien, geregistreerd te Knokke-Heist op , reg. 5, boek 144, blad 21, vak 05, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die door de algemene vergadering van de Vennootschap de dato 28 juni 2012 werd goedgekeurd, vijfhonderd éénendertigduizend driehonderd vijfentwintig euro éénendertig cent (¬ 531.325,31) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2011.

TWEEDE BESLISSING

Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 9 december 2013 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, 1e lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend,

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 W1B onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De voorzitter schort de vergadering op om de enige zaakvoerder en de bedrijfsrevisor toe te laten hun verslag te finaliseren.

DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van, het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige aandeelhouder, voornoemd, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van le hebben genomen, Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 11 december 2013 opgesteld door de heer. Vincent Koopman, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8300 Knokke-Heist, 't Walletje 18, luiden letterlijk als' volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de inbrenggenietende vennootschap APOTHEKER BIOLOOG DIRK JANSSEN BVBA bestaat uit de rekening "Ontvangen voorschotten op kapitaal" ad EUR 450.000,00 door de enige vennoot, de heer Dirk Janssen, Deze schuld jegens de vennoot vloeit voort uit de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 9 december 2013 tot uitkering van een tussentijds,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

e _ dividend in het kader van artikel 537 Wetboek van inkomstenbelastingen, waarbij de heer Dirk Janssen er zich toe heeft verbonden om haar dividendrecht integraal aan te wenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging.

De inbreng wordt gewaardeerd tegen nominale waarde van de schuld. Als vergoeding zal de enige vennoot - intekenaar alle nieuwe aandelen ontvangen die uitgegeven worden tegen het boekhoudkundig pari berekend volgens de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Als enige tegenprestatie voor de beschreven inbreng als volstorting van de kapitaalverhoging ad EUR 450.000,00 zal de inbrenggenietende vennootschap 81 aandelen uitgeven die deelgerechtigd zijn ln het resultaat vanaf hun creatie en met dezelfde karakteristieken als de bestaande deelbewijzen.

Tengevolge van deze inbreng bedraagt het maatschappelijk kapitaal EUR 468.600,00, volledig volgestort, vertegenwoordigd door 201 nominatieve aandelen zonder nominale waarde, met elk een gelijk 11201ste van het kapitaal en van het eigen vermogen als onderliggende waarde.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals beschreven in dit verslag, ben ik van mening dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van roerende voorheffing van 10% (art 537 WIB);

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde verhoogd met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng In natura niet overgewaardeerd

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) om het van achttiendulzend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 468.600,00) te brengen door de uitgifte van éénentachtig (81) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige aandeelhouder, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige aandeelhouder, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige aandeelhouder, die aanvaardt, de éénentachtig (81) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WI3, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag hij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 468.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd en één (201) aandelen zonder vermelding van waarde.

ZESDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

£ Voor-lehoulden taant

Belgisch Staatsblad

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

voorafgaat, beslist de vergadering artikel van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJF -- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD

EURO (¬ 468.600,00), verdeeld in tweehonderd en één (201) aandelen die elk één/tweehonderd en éénste

(201ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

ZEVENDE BESLISSING

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ACHTSTE EN LAATSTE BESLISSING

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Warden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijvsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.09.2013, NGL 27.09.2013 13596-0268-012
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 02.08.2012 12372-0001-012
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.09.2011, NGL 29.09.2011 11557-0377-012
01/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.11.2010, NGL 29.11.2010 10614-0424-012
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.09.2009, NGL 09.10.2009 09804-0312-012
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.08.2008, NGL 29.08.2008 08649-0048-012
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.08.2007, NGL 30.08.2007 07639-0057-012
30/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.08.2006, NGL 29.08.2006 06682-3268-013
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.09.2015, NGL 25.09.2015 15597-0447-012

Coordonnées
APOTHEKER-BIOLOOG DIRK JANSSEN

Adresse
KAPELLAAN 19 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande