APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.165.296

Publication

28/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1V11111111j1J;l1111

MON1TEUR

18 -07-

3ELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

30 MI Zalif

Rechtbank van KOOPHANDEL

GenMqieKORTRIJK

BELGE

2014

Il

bel

Be Ste.

Ondememingsnr 0862.165296

Benaming (voluit) :APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hoogstraat 43

8640 Deerlijk

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 16 juni 2014, neergelegd vr5ár registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met' zevenennegentigduizend tweeënnegentig euro (E 97.092,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op honderdvijftienduizend zeshonderdtweeënnegentig euro (¬ 115.692,00) door inbreng in speciën van zevenennegentigduizend tweeënnegentig euro (E 97.092,00) mits creatie van negenhonderdzeventig (970) aandelen zonder nominale waarde.

De nieuw gecreëerde aandelen zullen elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen als de bestaande aandelen en zullen dividendgerechtigd zijn in dezelfde mate als de bestaande aandelen, vanaf hun uitgifte.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden in geld door storting van in totaal zevenennegentigduizend tweeënnegentig euro (E 97.092,00).

VASTSTELLING VAN DEPONERING

De kapitaalverhoging wordt onmiddellijk in speciën afgelost door storting van in totaal zevenennegentigduizend tweeënnegentig euro (¬ 97.092,00), welke som werd gedeponeerd op een. bijzondere rekening nummer BE 38 7440 4612 2672 op naam van de vennootschap, bij KBC BANK te DEERLIJK.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 12 juni 2014.

TWEEDE BESLUIT

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal van de vennootschap hierdoor gebracht werd op honderdvijftienduizend zeshonderdtweeënnegentig euro (E 115.692,00) vertegenwoordigd door duizend honderdzesenvijftig (1.166) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gestemde kapitaalverhoging. De eerste alinea van artikel 5 wordt door volgende tekst vervangen:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderdvijftienduizend zeshonderdtweeënnegentig euro (¬ 115.692,00) vertegenwoordigd door duizend honderdzesenvijftig (1.156) aandelen, zonder, aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal' vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerders aile machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Geassocieerd notaris Stéphane SAEY

Hiermee tegelijk neergelegd, vôôr registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg,

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lon< B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 11.02.2014 14032-0317-014
15/10/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sumo

NEERGELEGD

- 3. 90r 2013

13Eem,QNK RTRIJKI-IANDEL. ~ OKOOP



Ondememingsnr : 0862,165.296

Benaming (voluit) :APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.......

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 43

8540 Deerlijk

Onderwerp akte :Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 30 september 2013, neergelegd vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEKERS BEKE DEBUSSCHERE", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

VERSLAG

De vennoten en de zaakvoerders verklaren een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerders, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per' 30 juni 2013.

DOELWIJZIGING

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en de thans in de statuten opgenomen bepaling te schrappen en te vervangen als vermeld

I. Specifieke activiteiten

N De uitbating, de oprichting en het overnemen van een apotheek en/of drogisterij in de meest ruime zin;

BI De groot- en kleinhandel onder al zijn vormen en de vervaardiging van chemische, farmaceutische, parafarmaceutische, homeopathische en hygiënische producten;

C/ De handel onder al zijn vormen in fytofarmaceutische producten, cosmetica, parfumerie, bandagisterie, orthopedische producten, veeartsenij, laboratorium, medische en onderhoudsproducten, dieet-, kinder- en natuurvoeding, alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met voorgaande verband houden;

DI Het onderzoek naar en de verbetering en productie van actief geneeskrachtige substanties, die wegens hun farmacologische eigenschappen geschikt zijn voor het vervaardigen van geneesmiddelen, alsook het opnemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses;

E/ Iedere handelsbedrijvigheid die met gezondheidszorg, in de ruimste zin, verband houdt;

F/ Het verlenen van dien diensten en raadgevingen inzake de beroepsactiviteit van het beroep apotheker,

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van; en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk

voorbehouden zijn aan kredietinstellingenti=_T ..__ - wrv __ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behguden aan het Belgisch Staatsblad

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ll Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

J/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet." AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit dat de statuten worden aangepast aan de gestemde wijziging door vervanging van artikel 3 van de statuten.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "de Westvlaamse Accountancy" BV owe BVBA,

kantoor houdende te

Gistelse Steenweg 300, 8200 SINT ANDRIES, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris-

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

- Afschrift van de akte

-Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 VV. Venn.

- Gecoördineerde statuten

Voorbehouden ,9an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sumo

NEERGELEGD

- 3. 90r 2013

13Eem,QNK RTRIJKI-IANDEL. ~ OKOOP



Ondememingsnr : 0862,165.296

Benaming (voluit) :APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

.......

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 43

8540 Deerlijk

Onderwerp akte :Doelswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stéphane SAEY, geassocieerd notaris te Deerlijk, op 30 september 2013, neergelegd vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEKERS BEKE DEBUSSCHERE", onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

VERSLAG

De vennoten en de zaakvoerders verklaren een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerders, dat een verantwoording van de voorgestelde doelwijziging inhoudt, met daarbij gevoegd een staat waarop het actief en passief van de vennootschap zijn samengevat afgesloten per' 30 juni 2013.

DOELWIJZIGING

Daarop besluit de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en de thans in de statuten opgenomen bepaling te schrappen en te vervangen als vermeld

I. Specifieke activiteiten

N De uitbating, de oprichting en het overnemen van een apotheek en/of drogisterij in de meest ruime zin;

BI De groot- en kleinhandel onder al zijn vormen en de vervaardiging van chemische, farmaceutische, parafarmaceutische, homeopathische en hygiënische producten;

C/ De handel onder al zijn vormen in fytofarmaceutische producten, cosmetica, parfumerie, bandagisterie, orthopedische producten, veeartsenij, laboratorium, medische en onderhoudsproducten, dieet-, kinder- en natuurvoeding, alsook alle apparatuur, materialen en diensten die met voorgaande verband houden;

DI Het onderzoek naar en de verbetering en productie van actief geneeskrachtige substanties, die wegens hun farmacologische eigenschappen geschikt zijn voor het vervaardigen van geneesmiddelen, alsook het opnemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses;

E/ Iedere handelsbedrijvigheid die met gezondheidszorg, in de ruimste zin, verband houdt;

F/ Het verlenen van dien diensten en raadgevingen inzake de beroepsactiviteit van het beroep apotheker,

ll. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van; en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk

voorbehouden zijn aan kredietinstellingenti=_T ..__ - wrv __ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behguden aan het Belgisch Staatsblad

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

ll Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

J/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet." AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit dat de statuten worden aangepast aan de gestemde wijziging door vervanging van artikel 3 van de statuten.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verleent aan de zaakvoerders alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leggen, en aan de notaris om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan "de Westvlaamse Accountancy" BV owe BVBA,

kantoor houdende te

Gistelse Steenweg 300, 8200 SINT ANDRIES, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen en BTW-nummer, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Stéphane SAEY

Geassocieerd notaris-

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hiermee tegelijk neergelegd, voor registratie overeenkomstig artikel 173 W.Reg.

- Afschrift van de akte

-Verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 VV. Venn.

- Gecoördineerde statuten

Voorbehouden ,9an het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 13.01.2015 15011-0323-014
06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 30.01.2013 13022-0542-013
01/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 26.01.2012 12018-0546-012
25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 21.02.2011 11040-0340-012
10/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 26.02.2010 10060-0090-012
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 06.02.2009 09038-0360-013
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 22.02.2008 08054-0338-013
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 30.01.2007 07040-0961-015
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 31.01.2006 06042-4666-015
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0324-014

Coordonnées
APOTHEKERS BEKE-DEBUSSCHERE

Adresse
HOOGSTRAAT 43 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande