APPLIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPLIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.280.217

Publication

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 26.04.2013 13105-0519-011
26/10/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de taatste van Luik B +jarmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de nstrumenterende notaris, hetze; van de persooir(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan«en van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111

*11162495*

nieaergEl,egd ter griffie Yen tie

rechtbank van koophan-dei Brugge - afdeling te Oosterrcge

Ondernerningsnr : o tia , ago . ,? 4-7 Benaming

(voluit) : Applit

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Zeedijk, 133 bus 18

Onderwerp Mt?. : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 13.10.2011, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken: - Oprichter: De Heer VAN DE MOERE Davy Andre Raymond David, geboren te Kortrijk op 5 mei 1978, rijksregisternummer 780505 319-40, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge, Brieversweg, 291;

- Naam: "Applit"

- Zetel: 8400 Oostende, Zeedijk, 133 bus 18;

- Doel: De vennootschap heeft ais doel, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile hoegenaamde verrichtingen, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

Het verlenen van advies en het uitvoeren van consultancywerkzaamheden op het vlak van informatica in de breedste zin van het woord.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, onder meer het uitvoeren van audits, analyse, design, development en testing, software-architectuur, en alle werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de verschillende activiteiten behorende de levenscyclus van een software systeem en/of product.

Het ontwikkelen, implementeren, commercialiseren en distribueren van software, al dan niet website gerelateerd.

Het geven van opleidingen in verband met informatica en software.

Alle werkzaamheden verband houdende met informatica en aanverwante activiteiten.

De klein- en groothandel in computers en standaardappartuur.

Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant, daaronder eveneens begrepen het invoeren van gegevens en de volledige verwerking van de gegevens.

Het onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur.

Industriële vormgeving en alle afgeleide werkzaamheden die ermee verband houden.

Het organiseren van evenementen in de breedst zin van het woord en aanverwante activiteiten.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële vaste activa;

De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

"le

,r, 1 4 OKT.

I,iP r7rltrlPf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De analyse, het ontwerp, de uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de al dan niet op maat gemaakte computersoftware, databasesystemen, webontwikkeling & webdesign inclusief de hardware verkoop daaromtrent, de integratie van computersystemen, de verkoop van software producten en bijhorende licenties en ondersteuningscontracten.

De consulting, opleiding, onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, de aan- en verkoop (zowel groot- als kleinhandel), de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in- en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen van computers en standaard- en gespecialiseerde programmatuur, computermaterieel, en alle bijhorende materialen en/of installaties.

Kennis en informatie omtrent verscheidene soorten vrijetijdsbestedingen te vergaren en deze te verspreiden over alle mogelijke soorten elektronische spelen. Daarnaast zal er ook kennis en informatie verzameld worden over alle mogelijke aspecten die bij het hierboven vermelde komen kijken, zoals daar zijn: elektrische toestellen; spelconsoles; computeronderdelen en diverse randapparatuur.

Het verstrekken van diensten en het verlenen van advies inzake bedrijfsadministratie en/of financiële administratie, bedrijfsbeheer, computerservice, budgettering, planning, opvolging debiteurenbeheer, technische en andere diensten in verband met kantoormanagement, commerciële, promotionele activiteiten en marketing.

Het drukken, uitgeven en verspreiden van onder meer dag- en weekbladen, boeken, tijdschriften, publicitaire documenten, en meer in het algemeen de verspreiding van informatie en publiciteit onder welke technische vorming ook, hierin inbegrepen via audiovisuele of elektronische weg, en dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming; de exploitatie van publiciteit in al haar vormen, op alle bestaande en toekomstige wijzen en voor alle doeleinden, zowel voor eigen rekening, voor derden, als bij wijze van deelneming.

Het verlenen van bijstand op het vlak van informaticatechnologie aan particulieren/bedrijven.

Het verlenen van management advies en diensten op het vlak van informatie technologie met betrekking tot human resources, technische en commerciële aspecten.

Uitvoeren en begeleiden van informatica projecten.

Aan- en verkoop, huur en verhuur van multimedia en aanverwanten dit zowel in klein- als in groothandel. Audit en doorlichting op het vlak van informatie technologie.

Alle werkzaamheden die betrekking hebben op multimediaprestatie en audiovisuele realisaties. Het verlenen van advies en conceptie van multimedia projecten. Uitgever van allerhande programma's, software, videogames, magazines en folders.

Het organiseren en coördineren van alle mogelijke evenementen en incentives.

Het verlenen van adviezen van technische en commerciële aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van verkoop, marketing, PR en algemeen bestuur.

Het uitbaten van een webwinkel: online verkoop van goederen en diensten, games, hard- en software voor computer zowel aan particulieren ais aan belastingplichtigen. De publiciteit, reclame, advertising onder alle vormen en aanverwanten.

Organisatie van seminaries, studiedagen en evenementen in verband met bovenvermelde activiteiten.

Het opnemen van bestuurdersmandaten, al dan niet bezoldigd, in andere ondernemingen of vennootschappen, al dan niet met een gelijkaardig doel als deze vennootschap. Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide produkten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; zij kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk ot samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doek

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze activiteiten kan de vennootschap uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, dit alles in de ruimste betekenis van het woord. De vennootschap kan alle financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, die eenzelfde gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

- Duur: Voor onbeperkte duur;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (Axa) ten belope van 18.600 EUR door de Heer VAN DE MOERE Davy, die intekent op 100 aandelen. De Heer VAN DE MOERE Davy dient aldus niets meer te volstorten.

- Boekjaar: van 1 oktober tot en met 30 september van het daaropvolgende kalenderjaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde zaterdag van de maand maart om 10H00 op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparant verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van de nodige stukken op de Griffie van de bevoegde

Rechtbank van Koophandel en zal afgestoten worden op 30 september 2012.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de vierde zaterdag van de maand maart 2013 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VAN DE MOERE Davy Andre Raymond David, geboren te Kortrijk op 5 mei 1978,

rijksregisternummer 780505 319-40, ongehuwd, wonende te 8310 Brugge, Brieversweg, 291;

De Heer VAN DE MOERE Davy, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap, en meer bepaald, doch niet limitatief, de facturen verzonden sedert 01.05.2011 aan Mondial Telecom SA, Chaussée de la Hulpe 181, 1170 Brussel (0462.650.804).

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, de aanvraag/wijziging/schrapping van inschrijving in de KBO na te streven, alle BTW- en belastingsformaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: de Fiduciaire Claeys & C°, te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg, 507.

---- Voor eensluidend analytisch uittreksel --

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) Bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
APPLIT

Adresse
ZEEDIJK 133, BUS 18 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande