APURI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APURI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.730.103

Publication

19/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

- het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve, financiële, administratieve, sociale en organisatorische aard.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Deze aanwijzing en opsomming is verklarend en niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari, te weten:

1/ de heer BOONE Henk, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. Hij verklaart de door hem beloofde inbreng van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) te hebben volstort in speciën ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

2/ de heer T KINDT Lode, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend. Hij verklaart de door hem beloofde inbreng van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) te hebben volstort in speciën ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij RECORD met nummer 652-8401349-67.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op twaalf januari tweeduizend en vijftien.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit

de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts

ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging

der statuten.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Behoudens andersluidende overeenkomst is een niet-statutaire zaakvoerder ad nutum afzetbaar en wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Statutaire zaakvoerder

Indien een statutaire zaakvoerder wordt benoemd, is de duur van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder onbeperkt. Zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

statutenwijziging.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

9. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan de BVBA  ACCOUNTANTSKANTOOR VERZELEN NICK , te 8720 Markegem, Brouwerijstraat 30, vertegenwoordigd door de heer VERZELEN Nick of een van de bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer­der(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zeventien.

11. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en zestien.

12. Benoeming

Worden alhier tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd:

- de heer BOONE Henk, voornoemd;

- de heer T KINDT Lode, voornoemd.

De heer BOONE Henk en de heer T KINDT Lode, beiden voornoemd, verklaren hierbij het mandaat

van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige

verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden. Hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

13.

De vergadering keurt éénparig alle handelingen goed die reeds aangegaan zijn of eventueel zullen aangegaan worden na de ondertekening van deze oprichtingsakte doch voor het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, onder de opschortende voorwaarde van uitvoering van deze verbintenissen door of in opdracht van het bestuur van de vennootschap en van de voorgeschreven neerlegging ter griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent - afdeling Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
APURI

Adresse
OESELGEMSTRAAT 27 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande