AQUA MITTO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUA MITTO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.832.080

Publication

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 31.12.2014 14712-0057-011
19/11/2012
ÿþI J1 I NV11I 1I1II IIII188

*iziesea7*

III

Moi Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

MON`TriIF, nj 41. NEERGELEGD

:

09

y

L,.~1 12

31. 10, 2012

'SELGISCI-! STAAiû, 6'1")

REOTITBANK

KOOPHANDEL

- Gri

bE

B St

'II

Ondernemingsnr - 0845.832.080

Benaming

(voluit) : AQUA MITTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-}

Zetel : Weststraat &1 $ 9nc~CeNeën

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging adres zetel - benoeming en ontslag zaakvoerder Zetel

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Weststraat 91 te 8770 lngelmunster naar Bekaertsdreef 22 fe 8760 Meulebeke.

Benoeming en ontslag zaakvoerder

Per 01 juni 2012 wordt Stefaan Wallaert benoemd als zaakvoerder en Nancy Devlamynck neemt ontslag als zaakvoerder per 30 september 2012.

Ingetmunster, 25-09-2012.

Getekend door Nancy Devlamynck, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302644*

Neergelegd

09-05-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845832080

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): AQUA MITTO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8770 Ingelmunster, Weststraat 91

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting  vaststelling van de statuten  benoeming van de zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op acht

mei tweeduizend twaalf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter:

Mevrouw DEVLAMYNCK Nancy Christa, geboren te Tielt op 17 december 1969, echtgenote van de heer

WALLAERT Stefaan Noël Mario, geboren te Izegem op 19 december 1968, wonende te 8770 Ingelmunster,

Gentstraat 157 B.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: "AQUA MITTO"

Zetel: Weststraat 91 te 8770 Ingelmunster.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

1. Aankoop en verkoop (groot- en kleinhandel), in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van goederen.

2. Oprichting en/of uitbating van productieondernemingen alsook de distributie van goederen.

3. Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

4. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, de algemene coördinatie toezicht van bouwwerkzaamheden, Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

6. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil.

7. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks haar onderneming uitbreiden of bevorderen. De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s)in geld of in natura.

8. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën-vennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht evenals

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Voor de realisatie van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van mevrouw DEVLAMYNCK Nancy, voornoemd, bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste vrijdag van de maand juni om zestien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2013.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder: Mevrouw DEVLAMYNCK Nancy, voornoemd, is benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. acht mei tweeduizend twaalf

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AQUA MITTO

Adresse
BEKAERTSDREEF 22 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande