AQUA TOOLS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AQUA TOOLS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.439.709

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 30.06.2014 14256-0567-011
15/12/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111111uuii~~m~~w~u~~ MONITE UR BELL NEERGELEGD

14 22 28 08 - 12- 2014

BELGISCH STAATSBL

0 8 OKT, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Af " Gent, elieftTRIJK



Ondernemingsnr : 0890.439.709

Benaming

(voluit) : AQUA TOOLS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat 104 bus D

(volledig adres)

Onderwerp akte NAAMSWIJZIGING - VERPLAATSING ZETEL - VERLENGING BOEKJAAR ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN - WIJZIGING DOEL

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 26 september 2014, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Patrick Reyntjens als statutair zaakvoerder met ingang op heden en besluit hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekening;

De vergadering bevestigt het ontslag aangeboden op éénendertig juli tweeduizend en veertien door de besloten vennootschap naar Nederlands Recht "Seabed", met zetel te 1022AG Amsterdam, Zamenhofstraat 150 unit 120, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johannes Tuinman, wonende te Amsterdam, De Lierhof 28, als niet-statutair zaakvoerder, en besluit haar kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat onder voorbehoud van goedkeuring van de lopende jaarrekening.

De vergadering besluit vervolgens de heer REYNTJENS Filip Benedikt Frans Jan, geboren te Zwevegem op vijfentwintig mei negentienhonderd tweeënveertig, echtgenoot van mevrouw Werbrouck Marie, wonende te Zwevegem, Kwadepoelstraat 34 te benoemen tot nieuwe statutaire zaakvoerder vanaf heden en derde zin van artikel 20 van de statuten te vervangen als volgt

"Werd benoemd tot statutair zaakvoerder : de heer REYNTJENS Filip Benedikt Frans Jan, geboren te Zwevegem op vijfentwintig mei negentienhonderd tweeënveertig, wonende te Zwevegem, Kwadepoelstraat 34." TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8550 Zwevegem, Kwadepoelstraat 34,

De vergadering beslist een eerste zin aan artikel 2 van de statuten toe te voegen waarvan de tekst luidt ais volgt :

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Kwadepoelstraat 34." DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "LANDMETEN REYNTJENS".

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 geschrapt en vervangen als volgt : "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "LANDMETEN REYNTJENS,".

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt vooreerst kennis van het verslag van de zaakvoerder met verantwoording van de wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd, afgesloten op twaalf september tweeduizend en veertien.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van het doel van de vennootschap door vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel :

bureel voor landmeetkunde;

alle studies en diensten in verband met topografie en geodesie;

alle studiewerk en toezicht die behoort tot de geregelde werkzaamheid van landmeter en die verricht wordt ter voorbereiding of ter coördinatie van de uitvoering van onroerende handelingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- alle beheer van roerende en onroerende goederen en ook de beschikking erover, zoals onder meer het verhuren, huren, verkopen, aankopen, verpanden en hypothekeren ervan, het uitvoeren of het laten uitvoeren van alle werken dienaangaande, zijnde onder meer alle onderhoud, afbraak, verandering, inrichting, opbouw en afwerking van alle voormelde goederen;

- alle activiteiten van handelaar en makelaar in onroerende en roerende goederen;

- het stellen, aanvaarden, verlenen, uitvoeren van alle verrichtingen van mandaat, het beheer erover, van commissie aangaande, van beleggen van, van dienstverlening in verband met aile welkdanige roerende en onroerende goederen.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- en in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake."

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van het boekjaar dat voortaan zal beginnen op één oktober om te eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar. Het lopend boekjaar zal uitzonderlijk lopen tot en met dertig septmeber tweeduizend en vijftien.

De vergadering besluit de eerste zin van artikel 24 van de statuten te schrapen en de vervangen door navolgende zin:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar,"

ZEVENDE BESLUIT.

Aansluitend op voormelde wijziging van het boekjaar wordt de datum van de jaarvergadering verplaatst naar de tweede vrijdag van de maand februari om achttien uur.

Bijgevolg zal de eerstvolgende jaarvergadering gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand februari van het jaar tweeduizend en zestien.

De vergadering besluit de eerste zin van artikel 11 van de statuten te vervangen door navolgende zin:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand februari om achttien uur." ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit de tekst van artikel 27 van de statuten te schappen en te vervangen door navolgende tekst

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité.

Behoudens anderluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De ontbinding en vereffening in één akte zijn slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden gesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten om hun opdracht uit te voeren en onder meer de machten voorzien door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder zich te moeten beroepen op een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden."

It

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 27 bis betreffende de aandeelhouders-overeenkomst te schrappen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten

en de coördinatie der statuten met recht van indeplaatsstelling.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken ;

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten.

- verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 28.06.2013 13253-0209-011
16/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.11.2011, NGL 08.12.2011 11634-0108-014
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 31.08.2010 10523-0364-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 31.07.2009 09539-0051-010

Coordonnées
AQUA TOOLS

Adresse
HARELBEEKSTRAAT 104, BUS D 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande