ARBO STONE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARBO STONE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.681.921

Publication

04/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306292*

Neergelegd

30-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0501681921

Benaming (voluit): ARBO STONE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8970 Poperinge, Sint-Sixtusstraat 59

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op dertig

november tweeduizend twaalf dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer VANOPLYNES Kristof Noël, geboren te Roeselare op 24 november 1976, echtgenoot van mevrouw THEVELEIN Carine Sandra, geboren te Roeselare op 15 april 1973, wonende te 8970 Poperinge, Sint-Sixtusstraat 59.

2. De heer HOFLACK Diter André, geboren te Roeselare op 12 mei 1978, niet gehuwd, wonende te 8840 Staden, Provinciebaan(WRB) 37.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming:  ARBO STONE .

Zetel: Sint-Sixtusstraat 59 te 8970 Poperinge.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De aanneming en de uitvoering van alle privé- en openbare bouwwerken, zowel ruwbouw als de afwerkingwerken.

Algemene bouwonderneming; onderneming voor het optrekken van gebouwen, evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk, onderneming voor het restaureren van gebouwen en monumenten, voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen; onderneming voor plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, chapes, plaatsen van sierschouwen, voegwerk, reinigen van gevels, droogmaken van gebouwen, onderneming voor het bedekken van gebouwen; voltooiingswerken van gebouwen, graaf- en grondwerken, afbraak- en slopingswerken, coördinatie van werkzaamheden, uitgevoerd door onderaannemers.

Onderneming voor het steenhouwen, omvat eveneens: het maken en plaatsen van grafmonumenten en het herstellen van kerken, publieke en private monumenten en van stijlgevels en andere. Onderneming voor het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen, voor het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels - bewerking van agglomeraten.

Alle roerende en onroerende verhandelingen, het aankopen, verkopen, verkavelen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, aanleggen van wegen, afbraakwerken, het uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de fabricage, de bewerking en de veredeling, de handel, de aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, import en export, de vertegenwoordiging, dit alles in de ruimste zin van het woord, van alle bouwstoffen, bouwmaterialen, bouwproducten en aanverwante producten.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke of zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich borg stellen of aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, ten voordele van derden, particulieren en andere vennootschappen, met een al of niet gelijkaardige activiteit.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twintigduizend euro (20.000 EUR), volledig volgestort in natura.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de inbreng in natura is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura door de heer VANOPLYNES Kristof

`De inbreng in natura door de heer Kristof VANOPLYNES wonende te 8970 Poperinge, Sint-Sixtusstraat 59, tot oprichting van de BVBA ARBO STONE met zetel te 8970 Poperinge, Sint-Sixtusstraat 59, bestaat uit de inbreng van een geheel van activabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Kristof VANOPLYNES te 8970 Poperinge, Sint-Sixtusstraat 59, met ondernemingsnummer 0892.280.135, voor een inbrengwaarde van 38.175,47 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat door de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10 aandelen van de BVBA ARBO STONE, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 38.175,47 EUR - (10 x 1.000,00 EUR) = 28.175,47 EUR.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA ARBO STONE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 15 oktober 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Van. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.

Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura door de heer HOFLACK Diter

`De inbreng in natura door de heer Diter HOFLACK wonende te 8840 Westrozebeke, Provinciebaan 37, tot oprichting van de BVBA ARBO STONE met zetel te 8970 Poperinge, Sint-Sixtusstraat 59, bestaat uit de inbreng van een geheel van activabestanddelen van de handelsonderneming, uitgebaat op naam van de heer Diter HOFLACK te 8840 Westrozebeke, Provinciebaan 37, met ondernemingsnummer 0681.342.549, voor een inbrengwaarde van 38.779,90 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat door de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te

Luik B - Vervolg

geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 10 aandelen van de BVBA ARBO STONE, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 38.779,90 EUR - (10 x 1.000,00 EUR) = 28.779,90 EUR.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niet-tegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale en sociale schulden van de inbrenger.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA ARBO STONE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 15 oktober 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Van. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming statutaire zaakvoerders: De heer VANOPLYNES Kristof en de heer HOFLACK Diter, beiden voornoemd, zijn benoemd als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste vrijdag van de maand november om achttien uur, op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie akte dd. dertig november tweeduizend twaalf

- Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura

- Verslag van de oprichters over de inbreng in natura

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 22.12.2015 15700-0553-010

Coordonnées
ARBO STONE

Adresse
SINT-SIXTUSSTRAAT 59 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande