ARCA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARCA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.896.379

Publication

26/07/2013
ÿþMod Word 11.1

NEERGELEGD

,, _ 2. 07. 2013

RECHTBANK KOOPHANnFI

KORTRIJK

Ondememingsnr : 0418.896.379

Benaming

(voluit) : ARCA

{verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8501 Kortrijk (Bissegem), Meensesteenweg 380-382

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Stan DEVOS, notaris te Zwevegem, op 20 juni 2013, ter registratie, houdende de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap Arca waarvan de zetel, gevestigd is te 8501 Kortrijk (Bissegem), Meensesteenweg 380-382, blijkt dat met eenparigheid van stemmen` de volgende besluiten werden genomen:

De algemene vergadering neemt thans tevens akte van de beslissing van de voornoemde vennootschap" HOSTYN MEAT (NVEST, om de heer Hostyn Filip aan te stelten tot vaste vertegenwoordiger in zijn hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder van onderhavige vennootschap ARCA.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

Eerste beslissing.

Er wordt ontslag gegeven van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur van 17 juni 2013 aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 mei 2013, De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van activa en passiva blijven aan deze akte gehecht.

Tweede beslissing Y Doelwijziging

De vergadering beslist artikel 4 betreffende het doel van de vennootschap aan te vullen als volgt:

°De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uit gegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut;

2 het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden, ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen 'en instellingen, voornamelijk: doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het; besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of ais' tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd` krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van; de cliënt. Ter uit voering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de: vennootschap;

5. het aanleggen, het oordeelkundig uit bouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,; de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het:

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

beha aai Belg Siaaa

1IIIfltIII~u~~~w~~w1u~w

*131173 8

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

1 9 -0

ELGISCH STAAï'SBl

UR BELGE

7- 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

algemeen, alle verrichtingen die op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

6. het aanleggen, het oordeelkundig uit bouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

7. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen o f bedrijven, in België o f het buitenland, waarvan het maatschappelijk dcel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wetten en koninklijke besluiten dienaangaande,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen ha ndelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Derde beslissing.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren,

Vierde beslissing.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Partijen verzoeken thans aan de instrumenterende notaris om het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van voornoemde vennootschap van 14 juni 2013 en om het proces-verbaal houdende "bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig art. 629 W. Venn." van 17 juni 2013 en om de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 juni 2013 gehouden op de zetel van de vennootschap en om de notulen van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 17 juni 2013 en om de notulen van de raad van bestuur gehouden op de zetel van de vennootschap op 14 juni 2013 aan voorliggend proces-verbaal te hechten, na ondertekening `ne varietur' door de partijen en de notaris, en te voorzien in de vereiste publiciteit.

Uit de bijlage blijkt dat:

NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS

gehouden op 14 juni 2013 om 12.00 uur in de burelen van Meester Carmen MATTHIJS, Oude leperstraat 4 te 8560 WEVELGEM-GULLEGEM.

De vergadering wordt geopend om 12.00 uur onder het voorzitterschap van de Heer Eddy DEMEDTS en de heer Filip HOSTYN wordt aangeduid als secretaris.

Er wordt geen stemopnemer aangesteld.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de aandeelhouders van wie de identiteit, als ook het aantal aandelen dat ze bezitten, voorkomt op de aanwezigheidslijst.

Samenstelling van de ergadering

De Voorzitter stelt vast dat alle bestuurders aanwezig zijn en dat de aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn zoals blijkt uit de aanwezigheidslijst, die na ondertekening aan deze notulen zef gehecht blijven.

500 aandelen op een totaal van 500 aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd.

Alle aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders en de bestuurders verklaren zich akkoord om de agenda van deze Buitengewone Algemene Vergadering aan te vatten en af te handelen en doen daarbij, voor zoveel als nodig, afstand van de oproepingsformaliteiten en termijnen.

Uiteenzetting van de Voorzitter

al De Voorzitter zet uiteen dat de huidige vergadering werd bijeen geroepen teneinde te beraadslagen over de volgende agendapunten:

1. lnleiding door de Voorzitter;

2. Goedkeuring van de agenda;

3. Ontslag van de bestuurders;

4. Benoeming van de nieuwe bestuurders.

b/ De Voorzitter verklaart dat de vergadering op regelmatige wijze samengesteld en bijgevolg bevoegd is de

rechtsgeldige beslissingen te nemen inzake de agendapunten.

Beraadslaging en beslissingen

Na beraadslaging worden volgende beslissingen inzake de putnen op de agenda genomen:

1. De vergadering neemt kennis van het ontslag van de huidige bestuurders N.V. IMMODEM, de heer Eddy

DEMEDTS en mevrouw Annita DEPYPERE.

De vergadering akteert het ontslag en aanvaardt het.

2. De vergadering benoemt als nieuwe bestuurders:

B.V.B.A. HOSTYN MEAT INVEST, met zetel aan de Draaiweg 22 te 8511 Kortrijk, ingeschreven in de KBO

onder nummer 0534.782.774,

met als vaste vertegenwoordiger de heer Filip HOSTYN, wonende aan de Draaiweg 22 te 8511 Kortrijk

en mevrouw Daisy VAN MEENEN, wonende aan de Draaiweg 22 te 8511 Kortrijk.

3. De ontslagnemende bestuurders zullen op de eerstvolgende Algemene Vergadering kwijting ontvangen voor het gevoerde besuur tot datum van heden, voor zover er geen redenen bestaan om niet tot kwijting over te gaan.

De Vaosaittes stelt vast dat da aanwezige aandeett>fludess geen verdese vragen hebben te stelten aan de bestuurders aangaande het verslag of de agendapunten.

Niets meer aan de orde zijnde, wordt de vergadering gesloten.

BIJZONDER VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN OVEREENKOMSTIG ART, 629 W. VENN.

Geachte aandeelhouders,

De Raad van Bestuur heeft het genoegen u verslag uit te brengen naar aanleiding van de geplande herstructurering van de aandeelhoudersstructuur van onze vennootschap en de hiermee gepaard gaande financiering en dit in toepassing van artikel 629 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aard en redenen van de verrichting

De BVBA Hostyn Meat Invest heeft een gedeelte van de aandelen, hetzij 499 aandelen op een totaal van 500 aandelen, van onze vennootschap gekocht, waarvan nog een gedeelte dient betaald te worden.

Onze moedervennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hostyn Meat Invest, hebbende ais ondememingsnummer 0534.782.774, met zetel te 8511 Aalbeke, Draaiweg 22 heeft zich, ten opzichte van de uittredende aandeelhouder, ertoe verboden om diens aandelenbezit over te nemen mits de

e prijs van 998.000,00 EUR.

Met de aanwezige middelen wordt door de vennootschap een lening ten bedrage van 550.000,00 EUR

ª% c toegestaan aan de kopende rechtspersoon, de BVBA Hostyn Meat Invest.

Belang van de vennootschap

e De tussenkomst van de vennootschap in de financiering geschiedt teneinde de continuïteit van de

vennootschap en haar werking te verzekeren. Aldus kan de vennootschap zonder extra druk van externe geldverstrekkers haar werking ongewijzigd verder zetten, wat het vertrouwen van de klanten en leveranciers zeker ten goede komt.

Voorwaarden waartegen de verrichting wordt aangegaan

Q Het gefinancierd bedrag ad 550.000,00 EUR zal volledig dienen terugbetaald te worden tegen uiterlijk 31

mei 2020.

Op het openstaand saldo wordt een rente aangerekend van 4% per jaar.

N Aan de verrichting verbonden risico's voor de liquiditeit en solvabiliteit van de vennootschap

De vennootschap zal deze verrichting financieren uit haar liquide middelen en geldbeleggingen. Aan de

voorgenomen verrichting zijn quasi geen risico's verbonden gezien de aanwezige liquiditeiten en

eeq solvabiliteitsratio váár en na de verrichting en het bedrijfskapitaal van de vennootschap aldus niet in het

gedrang komt,

eª% t Specifieke verantwoording en vermogensrechterlijke gevolgen gezien de begunstigde van de verrichting de

moedervennootschap is

De BVBA Hostyn Meat Invest, die de moedervennootschap is van onze vennootschap, zal door deze

et verrichting quasi de totaliteit van de aandelen in eigendom hebben.

vu De financiering aan de moedervennootschap is in het belang van onze vennootschap mede om te vermijden

el dat door het uittreden van een huidige aandeelhouder, nieuwe investeerders/aandeelhouders moeten

aangetrokken worden.

Het behoud van de ultieme huidige leiding en visie is van groot belang voor onze vennootschap om haar toe

7:e te laten haar werking in continuïteit voort te zetten en extra groei te stimuleren,

Onze vennootschap heeft er dan ook alle belang bij dat haar huidige moedervennootschap de te koop

aangeboden aandelen verwerft in plaats van een externe financierder.

" ~ Zoals hiervoor uiteengezet geschiedt de verrichting tegen billijke marktconforme voorwaarden, met name

wat betreft de rente die de vennootschap ontvangt.

D Gezien de BVBA Hostyn Meat Invest als enig belangrijk actief quasi de totaliteit van de aandelen van onze

et vennootschap zal aanhouden en geen risicodragende activiteiten zal voeren, zoals het bestuursorgaan van

deze vennootschap ons bevestigde, dient er geen bijkomende zekerheid gevraagd te worden.

De kredietwaardigheid van de BVBA Hostyn Meat Invest is aldus gelijkwaardig aan deze van onze vennootschap. We kunnen gerust stellen dat er over de kredietwaardigheid van onze vennootschap geen twijfel is.

Voor uitkering vatbare bedragen

Indien de vergadering de verrichting goedkeurt en deze aldus doorgang vindt zal aan de passiefzijde van de balans een niet voor uitkering beschikbare reserve opgenomen worden, ten bedrage van de totale financiële bijstand.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het 'Belgisch S aatsbtad

In het licht van al het voorgaande is de raad van bestuur dan ook de mening toegedaan dat het toekennen

van voornoemde financiering geen negatieve gevolgen zal hebben op de werking en het vermogen van de

vennootschap en zal bijdragen tot de versterking van de continuiteit van de onderneming.

Opgesteld te Bissegem, op 17 juni 2013

DE RAAD VAN BESTUUR

NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP OP 14

JUNI 2013

Samenstelling van de algemene vergadering

Zijn aanwezig, de hierna volgende bestuurders:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOSTYN MEAT INVEST, met zetel te 8511

Aalbeke, Draaiweg 22, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Filip HOSTYN,

wonende te 8511 Aalbeke, Draaiweg 22;

2/ Mevrouw Daisy VAN MEENEN, wonende te 8511 Aalbeke, Draaiweg 22.

Uiteenzetting

De Raad van Bestuur werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

Benoeming gedelegeerd bestuurder

Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Alle bestuurders zijn aanwezig, zodat de vergadering geldig is samengesteld om over de agenda te

beraadslagen en te besluiten, ondanks het gebrek aan bijeenroepingen.

Beraadslaging en besluiten

Vervolgens gaat de raad over tot de behandeling van de agenda en wordt volgend besluit genomen:

Er wordt beslist de BVBA Hostyn Meat Invest, met ondememinsnummer 0534.782.774, met zetel te 8511

Aalbeke, Draaiweg 22, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Filip Hostyn, wonende te 8511 Aalbeke,

Draaiweg 22, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Beëindiging van de vergadering

De raad van Bestuur stelt vast da de agendapunten behandeld werden en dat daarover een beslissing werd

genomen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering wordt beëindigd, na goedkeuring en ondertekening van de onderhavige notulen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL -

° Opgemaakt door meester Stan Devos, notaris te Zwevegem

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van het proces-verbaal

coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.06.2013 13189-0090-016
19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 14.06.2012 12173-0334-017
25/01/2012
ÿþ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

1 8 -01- 2012 BELGISCH STAATSBLAD

NEERGELEOD j

10. 01, 2r.. ?

FI

r- - --, ."

III lihIUII02 I~III I~33 IIA IN

" 120"

b

E

S:

I~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.896.379

Benaming

(voluit) : ARCA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Meensesteenweg 380-382 te Kortrijk 8501 Bissegem

" (volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 23 december 2011, met

melding: "1 ste Kantoor der Registratie te Kortrijk, Geregistreerd op 4 januari 2012, vijf bladen geen renvooien,

Boek 954 Blad 61 Vak 04, Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ), de e.a. Inspecteur, ai, (Get.) DEKYVERE J.",

dat de aandeelhouders volgende besluiten hebben genomen:...

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

De bestaande aandelen aan toonder worden met ingang van heden omgezet in aandelen op naam en.

ingeschreven in het register van aandelen op naam van de respectievelijke aandeelhouders...

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de modaliteiten van overdracht van de aandelen te regelen, en dit zowel bij leven als

bij overlijden, door in de statuten te voegen na het bestaande artikel 7 en voor het hoofdstuk "C. Bestuur en,

vertegenwoordiging", de navolgende artikelen waarbij aandacht wordt besteed aan een voorkeurrecht voor de.'

bestaande aandeelhouders tenzij de overdracht geschiedt in voordeel van descendenten, ...

DERDE BESLUIT:

De Voorzitter van de vergadering legt het aandelenregister voor, en tekent daarin aan overeenkomstig'

hetgeen voorafgaat:

- de identiteit van elke aandeelhouder;

- het getal van de hen toebehorende aandelen;

- de gedane stortingen.

De vergadering bevestigt deze verrichtingen, en besluit tot overeenkomstige vernietiging van de effecten:

aan toonder...

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de bepalingen omtrent de benoeming van de vereffenaar(s) en omtrent de wijze van:

vereffening van de vennootschap aan te passen aan de recente wetswijzigingen...

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om op heden, ontslag te verlenen aan de:

bestuurders in functie, te weten:

- de heer DEMEDTS Eddy, te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Draaiweg 9, voormeld;

- Mevrouw DEPYPERE Annita, te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Draaiweg 9, voormeld;

- de NV IMMODEM, te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Draaiweg 9, met als vaste vertegenwoordiger de heers

Demedts Eddy, voormeld;

en hen kwijting te verlenen.

De vergadering besluit te herbenoemen tot bestuurder voor een duurtijd van 6 jaar:

- de heer DEMEDTS Eddy, voormeld;

- Mevrouw DEPYPERE Annita, voormeld;

- de NV IMMODEM, met als vaste vertegenwoordiger de heer Demedts Eddy, voormeld;

allen hier aanwezig of vertegenwoordigd en die verklaren de opdracht te aanvaarden...

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de NV "VERHAMME-VERHAEGHE", te 8500

Kortrijk, Zonnelaan 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot.

indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen en,"

desgevallend, bij de administratie van de B.T.W., te verzekeren...

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tot slot verzoeken de voormelde bestuurders hen akte te verlenen dat zij samenkomen in raad van bestuur,

en de volgende besluiten nemen: wordt benoemd tot:

- afgevaardigd-bestuurder: de heer DEMEDTS Eddy, voormeld, die verklaart te aanvaarden.

- voorzitter van de raad van bestuur: de heer DEMEDTS Eddy, voormeld, die verklaart te aanvaarden...

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Baudouin Moerman te Kortrijk, handelend als notaris.

Mededeling: expeditie van de akte dd. 23 december 2011 en de gecoordineerde tekst der statuten.

Voor- jlehourlen ar.;±. h~" t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij fiée Bèlgiséh Staatsblad =257fi172012 - Annexés dü IVlonitënr belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : KO095521
03/07/2009 : KO095521
03/07/2008 : KO095521
02/07/2007 : KO095521
29/06/2006 : KO095521
15/07/2005 : KO095521
30/06/2005 : KO095521
02/07/2004 : KO095521
07/07/2003 : KO095521
10/04/2003 : KO095521
01/01/1988 : KO95521
01/01/1986 : KO95521
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 20.07.2016 16355-0352-019

Coordonnées
ARCA

Adresse
MEENSESTEENWEG 380-382 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande