ARCADE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCADE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.027.164

Publication

03/12/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch $taatabIad bekend tp maken kopie

"

na neerlegging ter griffie van de akte - " 'sf

tot GR1F5t tiL'

III II I Alllll IIIIVIIII

*izi9soas*

\selERGi-i~a0

RÉt;HTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Brugbei

~, ,. . .  .

^~.

Griffie

Ondernemingsnr : 0437.027.164

Benaming

(voluit) : Arcade

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gistelsesteenweg 24 bus 5, 8200 Brugge (St. Andries)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden te 8000 Brugge, Leo Van Geluwestraat 2 op 12 november 2012 om 18 uur blijkt dat :

1) verslag van de vereffenaar wordt goedgekeurd.

2) er volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking wordt verleend aan de heer D'Hoest Kris voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

3) de vereffening van de BVBA Arcade definitief kan worden afgesloten en dat gezegde vennootschap definitief heeft opgehouden, te rekenen vanaf heden. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende een periode van vijf jaar worden bewaard op het domicilie van de heer D'Hoest Kris, op heden wonende te 8000 Brugge, Leo Van Geluwestraat 2, die zich met de bewaring ervan gelast.

D'Hoest Kris, Vereffenaar

bei a BE Sta

in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.03.2012, NGL 14.08.2012 12403-0387-009
18/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE det

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL T-

BRUGGE (Afdaling Brugge;

op: 0 7 JUNI 2012

Gri1fi gr e'

Ondernemingsnr : 0437.027.164

Benaming

(voluit) : ARCADE

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelsesteenweg 24 bus 5 (volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de BVBA "ARCADE', waarvan. de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Andries), Gistelsesteenweg 24 bus 5, waarop aile vennoten aanwezig of vertegenwoordigd waren, opgemaakt door ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 30 maart 2012, [geregistreerd te Brugge 4 op 3 april 2012 (boek 226, blad 15, vak 6)], dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen, nadat nagenoemde verslagen zonder opmerkingen werden nagezien en goedgekeurd:

' VERSLAGEN.

a/ verslag van de zaakvoerder de dato 2 maart 2012, dat het voorstel tot ontbinding van de BVBA'

"ARCADE" toelicht, waarbij gevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2011,,

opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van

Vennootschappen;

b/ verslag van de heer Luc Van de Moortel, accountant te 9880 Aalter, Biesemgoedstraat 28, de dato 131

maart 2012, daartoe aangewezen door de zaakvoerder,

BESLUITEN.

EERSTE BESLUIT ; VERVROEGDE ONTBINDING,

De vergadering besluit de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang vanaf 30 maart 2012. De:

vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening,

TWEEDE BESLUIT : AANSTELLING VEREFFENAAR(S)  BEVOEGDHEDEN - BEZOL-DIGING,

a) De vergadering besluit één vereffenaar aan te stellen, namelijk : de Heer D'HOEST Kris Noël Hilde,; geboren te Brugge op negenentwintig november negentienhonderd tweeëntachtig (nationaal nummer 82.11.29-, 03125), ongehuwd, wonende te 8000 Brugge, Leo Van Geluwestraat 2, die heeft aanvaard.

Ondergetekende notaris wijst de vergadering én de vereffenaar(s) erop

1) dat laatstgenoemde(n) pas in functie treedt nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar/zijn/hun benoeming, in het kader waarvan onder andere nagegaan wordt of de benoemde vereffenaar(s) 'aile waarborgen van rechtschapenheid' biedt/bieden, alles overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht :

Voor zoveel als nodig, geeft de algemene vergadering aan voomoemde vereffenaar(s) en/of aan voornoemde Mevrouw MAEYAERT Carine alle machten om al het nodige te doen om een verzoekschrift te: ondertekenen en/of in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het verkrijgen van bedoelde bevestiging of homologatie van de benoeming, en in het kader daarvan alle rechtshandelingen te stellen of sluiten, alle akten en stukken te (doen) tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk, nodig of nuttig is, zelfs wat hier niet uitdrukkelijk is voorzien.

2) dat, indien de bevoegde Rechtbank van Koophandel weigert de benoeming van de vereffenaar(s) te' bevestigen (of, in voorkomend geval, te homologeren), zelfde Rechtbank zelf een vereffenaar kan aanstellen.

b) De vergadering besluit aan de vereffenaar(s) de meest uitgebreide bevoegdheden te verlenen om tot de. vereffening van de vennootschap te geraken, met inbegrip van alle bevoegdheden voorzien in de artikelen 187. ; en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder om de machtiging van een nieuwe algemene: vergadering te moeten verzoeken wanneer de wet daarin voorziet.

Aldus zal de vereffenaar al de roerende en onroerende goederen van de vennootschap mogen; vervreemden, afstaan en overdragen, hetzij geheel, hetzij bij onderscheiden gedeelten, zelfs uit de hand, tegen de prijzen, lasten en voorwaarden die hem/haar als het voordeligst zullen voorkomen, hij zal alle wijzen van betaling op termijn of anderszins mogen vaststellen, alle uitstel en rentevoet bepalen, alle hypotheek nemen, vernieuwen of verlengen, aile waarborgennemen of verlenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*izioIas

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



behouden aan het ri Belgisch Staatsblad Hij zal alle huurovereenkomsten mogen afsluiten, verlengen, vernieuwen of opzeggen.



Hij zal vaór of na de betaling mogen verzaken aan alle wezenlijke rechten, voorrechten en verbrekende vorderingen, handlichtingen verlenen en toestemmen tot de doorhaling van aile inschrijvingen, ambtshalve of anderszins genomen, zo ook alle overschrijvingen, beslagleggingen en andere beletselen.

In het algemeen zal de vereffenaar gemachtigd zijn alle daden te stellen en overeenkomsten te sluiten die hij nodig of wenselijk acht om de vereffening van de vennootschap en de tegeldemaking van haar bezit te bereiken.

Het is de vereffenaar toegelaten, op zijn verantwoordelijkheid, mandatarissen aan te stellen en hen machten te verlenen tot behandeling van bijzondere en bepaalde gevallen.

Behoudens bijzondere delegatie zullen alle akten en stukken die de vennootschap in vereffening verbinden, i geldig getekend worden door de vereffenaar, zonder dat hij gehouden zal zijn, noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarders, zijn hoedanigheid of zijn bevoegdheden te bewijzen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken, boekingen en geschriften van de vennootschap,

c) De functie van vereffenaar(s) zal op generlei wijze worden bezoldigd of vergoed." DERDE BESLUIT : ONTSLAG ZAAKVOERDER.

De vergadering stelt, tengevolge van de ontbinding van de vennootschap, het ontslag vast van de enige zaakvoerder van de vennootschap, te weten voornoemde Heer D'HOEST Kris, en besluit dat de kwijting die zal gegeven worden bij de goedkeuring van de jaarrekening, welke zal afgesloten worden op datum van de ° ontbinding, eveneens zal gelden als kwijting voor het door hem gevoerde beleid tot op heden.

VIERDE BESLUIT: ONTSLAG VORIGE ZAAKVOERDER EN KWIJTING ZAAKVOERDERS 2011 .

- De vergadering stelt het ontslag vast van de heer Jean-Marie D'Hoest, v66r zijn overlijden zaakvoerder, en dit ontslag per 26 december 2011 (datum van zijn overlijden), en geeft de nodige machtiging tot publicatie hiervan in het Belgisch Staatsblad,

- De vergadering geeft de nodige machtiging tot publicatie in het Belgisch Staatsblad van de kwijting die in de algemene vergadering van de vennootschap van 2 maart 2012 werd verleend aan wijlen de heer Jean-Marie D'Hoest en de heer Kris D'Hoest voor hun mandaat als zaakvoerders over het boekjaar 2011,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van het proces-verbaal de dato 30 maart 2012

2, afschrift Rb. Kh, Brugge, 11.05.2012, houdende bevestiging van de benoeming tot vereffenaar van '

voornoemde heer Kris D'Hoest,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2012
ÿþrood 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iw

MONITEUR

2 9 -02 B LGISCH S

BELGE

,.h-..,.., .

RBCEtTSAtdK VAN KÜQPplI$PiDiar :E

20n2 BRUGGE (Afdflrjr Br'uy16)

AATSBLAI5°: _ e /2 e

illj1111,111211j11

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0437.027.164

Benaming

(voluit) : Arcade

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Gistelsesteenweg 24 bus 5, 8200 Brugge (St. Andries)

Onderwerp akte : Benoeming nieuwe zaakvoerder

" Ingevolge het overlijden op 26 december 2011 van de heer Jean-Marie D'Hoest, Gistelsesteenweg 24 bus'>, 5, 8200 Brugge, wordt de heer Kris D'Hoest, wonende Leo Van Geluwestraat 2, 8000 Brugge, benoemd als; zaakvoerder vanaf 27 december 2011. Deze beslissing wordt met unanimiteit van stemmen genomen. De heer Kris D'Hoest aanvaardt dit mandaat.

D'Hoest Kris,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

16/06/2011 : BG069085
17/06/2010 : BG069085
23/04/2009 : BG069085
14/03/2008 : BG069085
21/03/2006 : BG069085
15/03/2005 : BG069085
10/05/2004 : BG069085
25/02/2004 : BG069085
09/04/2003 : BG069085
26/08/2000 : BG069085
23/11/1993 : BG69085

Coordonnées
ARCADE

Adresse
GISTELSESTEENWEG 24, BUS 5 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande