ARCHITECTEN- EN EXPERTISEBUREAU DECONINCK I.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTEN- EN EXPERTISEBUREAU DECONINCK I.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.077.883

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 28.04.2014 14103-0332-011
17/10/2014
ÿþ1111

1111111t1,1.1101

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " " " " " " " " " " ., MIS

NRGE2CDTGkij

Rechtbank van Koophanvz, Geni

08 OKT. 2014

AgkiltipVEURNE

0842.077.883

Architecten- en expertisebureau Deconinck I.

BURGERLIJKE PROFESSIONELE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

ZUIDBURG WEG, 4, 8630 VEURNE

KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op vijfentwintig september tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het registratiekantoor! IEPER 1 op 26 september 2014; Bladen: 3, Verzendingen: 0; Register 5 boek: 0186, Blad: 078, Vak: 10; Ontvangen registratierechten: vijftig euro (£ 50,00); Voor De Ontvanger, (getekend) Ryckeghem Carine", blijkt:

1/ VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De enige vennoot bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering van twintig september tweeduizend veertien besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouder voor een totaal bruto bedrag van negenennegentigduizend zeshonderdzesenzestig euro zevenenzestig cent (99.666,67 EUR) en dit door onttrekking aan de beschikbare reserve. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10 %) in toepassing van artikel 537 WIE 1992 door overboeking van de gelden op rekening van de individuele aandeelhouder voor een bedrag van in totaal negenentachtigduizend zevenhonderd euro (89.700,00

EUR). Dit alles kadert in de wetgeving "overgangsbepalingen

liquidatiebelasting".

KAPITAALVERHOGING

1. De enige vennoot besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenentachtigduizend zevenhonderd euro (89.700,00 EUR), teneinde het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderdachtduizend driehonderd euro (108.300,00 EUR), zonder het creëren van nieuwe aandelen, door bijstorting op de bestaande aandelen voor een totaal bedrag van negenentachtigduizend zevenhonderd euro (89.700,00 EUR).

2. De Heer Ignace Deconinck verklaart op zijn honderd (100) aandelen gezamenlijk negenentachtigduizend zevenhonderd euro (89.700,00 EUR) bij te storten zodat de fractiewaarde van ieder aandeel in gelijke mate verhoogd wordt.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

E - vervolg

^

Mod PD5 11.1

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE62 7460 0588 9261 bij de KBC Bank (kantoor KBC BANK RENINGELST-WESTOUTER), geopend ten name van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architecten- en expertisebureau Deconinck L", zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, dat mij, notaris, is overhandigd om aan deze akte te worden gehecht.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van negenentachtigduizend zevenhonderd euro (89.700,00 EUR) voorafgaandelijk aan deze akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE62 7460 0588 9261 bij de KBC Bank (kantoor KBC BANK RENINGELST-WESTOUTER), zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op tweeëntwintig september tweeduizend veertien afgeleverd attest, zoals vermeld.

2/ De Heer Ignace Deconinck verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op honderdachtduizend driehonderd euro (108.300,00 EUR).

3/ Ten gevolge van de kapitaalverhoging beslist hij artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachtduizend driehonderd euro (108.300,00 EUR) Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van "1" tot en met "100".".

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte statutenwijziging met bankattest en gecolirdineerde statuten.

WIM VAN DE PUI I

notaris

Voor behouden

aan hot

Belgiseh Staatsblad

_ ..... ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoMn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Wrso : Naam en handtekening.

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.03.2013, NGL 28.03.2013 13076-0244-014
05/01/2012
ÿþhMod Wand 11.1

Onder;-ienlingsnr : D 84 2 O\ 8 8 3

Benarai a

tvoteEt) : Architecten- en expertisebureau Deconinck I.

(' erl orr) :

Rechtsvu?7;I . Burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zuidburgweg 4, 8630 Veume

(volledig adres)

Onderwerp aat te : oprichting

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op vijftien december tweeduizend en elf, geboekt te POPERINGE, de 15 DEC. 2011. Zeventien blad(en) geen vert. Boek 445 blad 76 vak 08. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR) De E.A. Inspecteur (get.) VANGAMPELAERE R, blijkt :

Oprichter-Vennoot :

De Heer Deconinck Ignace, wonende te Veurne, Zuidburgweg 4

Benaming :

"Architecten- en expertisebureau Deconinck L" burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Zuidburgweg 4, 8630 Veurne

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- het uitvoeren van alle opdrachten en de levering van diensten die behoren tot het beroep van architect;

- het beoefenen van alle activiteiten die voortvloeien uit de uitoefening van het beroep van architect, evenals al deze die een band van samenhang vertonen met dit beroep, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het reglement van beroepsplichten van de orde van Architecten, zoals onder andere: alle bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, "HVAC",...), de beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn, de decoratie, de interieur- en landschapsinrichting, het "design", de topografie, de stedenbouwkunde, de expertises, de taken toevertrouwd aan coördinatoren van bouwterreinen door de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig met betrekking tot het "welzijn van de werknemers bij de uitoefening van hun werk", en het koninklijk uitvoeringsbesluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één, met uitsluiting van alle ondernemingen met commercieel karakter;

Op de laatste blz. van Lut; ó vexCfle'd8n . Recto :Naam í1GaCiwrig's-seid vars Ce nstrurner.teronae n¬ steri5. hetzij van de perso(a)n(enl

o~l'ticÿd rechtspersoon ter acr.zter, var, derden te vertegenwoordigen

U~rsç : Nas^l en nanétekçr" ,;ng.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÜfGO:-

; G2i3fJLl~~c.^

aar: het

Besgisciri

Staatsfata<

1

L__

---~

idu Il i ll liii l I

*120038U7 *

ING-;ï," ie0PJII;N TEP, G-Rx..~EfE

RECHTBANK 1(OO111ANI3EL

2 3 DEC. 2011

GI:TFÉUFzrfE

t

\\./

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

..~ 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lun.:, - vervolg Mon POF 11.1



Zij mag met name alle plannen, lastenboeken, alle illustratiewerken, uitwerken, maquettes vervaardigen evenals alle stedenbouwkundige en planologische, topografische en of socio-economische studies uitvoeren. Om dit doel te bereiken zal de vennootschap alle mogelijke -overeenkomsten kunnen sluiten, -met -betrekking- tot de- aankoop, tot- dé bouw, tot de verbouwing of verhuur van lokalen noodzakelijk voor haar activiteit, tot het aannemen van personeel en het sluiten van een verstandhouding met eventuele medewerkers.

Zij zal alle handelingen kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten (inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst) in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard is dat de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, of op welke wijze ook.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s)/bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn genummerd van "1" tot en met "100".

Inbreng in geld :

De oprichter schrijft in op het volledig kapitaal en verklaart haar inschrijving te volstorten door een inbreng in geld ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400 EUR).



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- sALC~ë - vervolg Mod POF 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bedrag van de nog niet volgestorte inbreng : zesduizend tweehonderd vijftig euro (6.200 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12,400,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting. overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE89 7380 3431 5285 bij de naamloze vennootschap KBC BANK zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertien december tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars,

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zij kan hen te allen tijde ontslaan.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder, al dan niet statutair, die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en eventueel in vervanging te voorzien.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de Heer Ignace DECONINCK. Ingeval van schrapping van de vennootschap van één van de tabellen van de Orde van Architecten zal onverwijld een algemene vergadering gehouden worden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.















Bijlagea bif bet Belgiselr Staatsblad-- 05/O112012 - Auuexes du- Moniteur belge-



~



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- L,11f( , - vervolg Moi POP 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdère zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, voor welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur, en voor zover deze volmachtdragers geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zich ten overstaan van de vennootschap gedragen volgens de regels van de Orde van architecten.

Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van diegene die ondertekent, worden vermeld. Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie. De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden.















Bijlagen bij-het-Betgtseh-Staatsbllad --0S/O1/-2012.-Annexes-du-Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad FDF 11.t

Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot-ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot. wijziging_ van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks, een tegenstrijdig belang heeft in de zin van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen, dienen de wettelijke bepalingen en formaliteiten nageleefd te worden.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand februari om achttien uur dertig minuten.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend en dertien De zaakvoerder of, in voorkomend geval, de commissaris roept de algemene vergadering bijeen. Hij is verplicht die bijeen te roepen telkens een architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor deze algemene vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Elk jaar wordt tenminste één algemene vergadering gehouden waarvan de agenda tenminste de volgende punten vermeldt: in voorkomend geval, de bespreking van het jaarverslag en het verslag van de commissaris, de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de zaakvoerder en in voorkomend geval de commissaris, en in voorkomend geval, de benoeming van een zaakvoerder en/of commissaris.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle vennoten aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóér de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

Iedere vennoot kan per brief, e-mail, fax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd vennoot is.

De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen voór de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd.

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

4'W~l's i= - vervoig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

LUtt; vervolg Mod PDF 11.1

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volgnachten- voor .de vertegenwoordiging van. de overige aandelen. kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door één van de zaakvoerders of, bij diens afwezigheid, door een vennoot aangewezen door de algemene vergadering.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt de algemene vergadering voorgezeten door de vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen vennoot of zaakvoerder dient te zijn. Indien het aantal vennoten het toelaat, kiest de vergadering twee stemopnemers. De zaakvoerders vullen het bureau aan.

De zaakvoerder mag elke algemene vergadering, staande de zitting, tot drie weken verdagen.

Deze verdaging vernietigt elk genomen besluit.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemrechten verbonden aan architect-aandelen kunnen enkel uitgeoefend worden door een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Boekpaar

Het boekjaar begint op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van elk boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal warden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Reserves Winstverdeling:

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen, en van de normale vergoeding voor het door de vennoten gepresteerde werk.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Wijze van vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i-

Lee (- - vervolg Mati POF 11.1

Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Enkel- natuurlijke personen- die -ertoe gemachtigd -zijn -het -beroep- -van-architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Volmacht :

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer Marc Dejonckheere, accountant te Poperinge, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PUTTE

notaris

Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ARCHITECTEN- EN EXPERTISEBUREAU DECONINCK I.

Adresse
ZUIDBURGWEG 4 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande