ARCHITECTENBUREAU CLAERHOUT-VAN BIERVLIET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU CLAERHOUT-VAN BIERVLIET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.841.222

Publication

22/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie kte

NIERGELEGD

MONITEUR B riffie Rechtbank Koophandel

14 -07- 2 i 0 4 JUL 2014

BELGISCH STA 1 LAD

Gent Afdelirji réigge

De riffihr

~------------ --- -----_

; Ondernemingsnr : 0464.841.222





Benaming (voluit) : Architectenbureau Claerhout-Van Bierviiet

(verkort) `Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 198

8340 Damme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats te Beveren op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, nog ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Architectenbureau Claerhout-Van Biervliet", met zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 198, (de vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Johan Lesseliers met standplaats te Beveren-Waas op tweeëntwintig december negentienhonderdachtennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven januari negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990107-260; de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats te Beveren op twintig september tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 december 2011 onder nummer 11191483), RPR Brugge - BTW 6E0464.841.222, met éénparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, honderdnegenenveertigduizend eenendertig euro zevenentachtig cent (149.031,87 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 30 juni 2012.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen honderdzevenenveertigduizend honderddrieënzestig euro achtentachtig cent (147.163,88 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van honderdvijfenveertigduizend euro (145.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 ; WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING: Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de

bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 juni 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte











Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", te Drongen, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit Burg. CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 13 juni 2014 door de zaakvoerders van de Burg. BVBA Architectenbureau Claerhout-Van Biervliet, met maatschappelijke zetel te 8340 Damme, Stationsstraat 198, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0464.841.222, gekend op de Rechtbank te Brugge, met ais opdracht, overeenkomstig artikel 313 § 1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De in breng in natura omvat een vordering op de vennootschap, voor een netto bedrag van ¬ 130.500, ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van het in te brengen bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 1.548 nieuwe aandelen van Architectenbureau Claerhout-Van Biervliet Burg. BVBA, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, aan de heer Xaveer Claerhout en mevrouw Barbara Van Biervliet, elk voor de helft.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

- de vennootschap heeft op 31 maart 2014 een vordering op de vennootschap Kinetura Concept BVBA voor een bedrag van ¬ 231.509, 31. Deze vennootschap is in voile ontwikkelingsfase waardoor deze vordering op heden niet terugbetaald kan worden. De waardering van deze vordering is enkel verantwoord indien Kinetura Concept BVBA haar businessplan kan realiseren.

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, behoudens de hierboven vermelde onzekerheid.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 § 1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 24 juni 2014."

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLISSING: Verslap van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging,

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING: Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderddertigduizend vijfhonderd euro (130.500,00 EUR) om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op honderdnegenenveertigduizend honderd euro (149.100,00 EUR) door de uitgifte van duizend vijfhonderdachtenveertig (1.548) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden fan het Belgisch

Staatsblad

. t

Voorbehouden man het Belgisch Staatsblad

4

~

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 91.1

verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZEVENDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

a) Tussenkomst Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderddertigduizend vijfhonderd euro (130.500,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, wordt aan alle vennoten, die aanvaarden, de duizend

vijfhonderdachtenveertig (1.548) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

- aan vennoot sub 1 : zevenhonderdvierenzeventig (774) aandelen;

- aan vennoot sub 2 : zevenhonderdvierenzeventig (774) aandelen;

c) Dividendenpolitiek in de toekomst

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals

voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren. ACHTSTE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderddertigduizend vijfhonderd euro (130.500,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdnegenenveertigduizend honderd euro (149.100,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdachtennegentig (2.298) aandelen zonder vermelding van een waarde.

NEGENDE BESLISSING: Wiiziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdnegenenveertigduizend honderd euro (149.100,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdachtennegentig (2.298) gelijke aandelen, zonder nominale waarde waarbij elk aandeel één/tweeduizendtweehonderdachtennegentigste van het kapitaal vertegenwoordigt.

De vennootschap kan nooit haar eigen aandelen verwennen"

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie van de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat. ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Vincent Lesseliers,

Notaris te Beveren.

Neergelegde stukken: - de expeditie van de akte

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 31.01.2014 14025-0493-018
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.11.2014, NGL 14.01.2015 15013-0461-015
06/03/2013 : BGT000603
21/12/2011 : BGT000603
06/10/2011 : BGT000603
12/05/2011 : BGT000603
05/05/2010 : BGT000603
26/05/2009 : BGT000603
09/04/2008 : BGT000603
07/05/2007 : BGT000603
04/04/2006 : BGT000603
04/04/2005 : BGT000603
29/03/2004 : BGT000603
30/06/2003 : BGT000603
29/03/2002 : BGT000603
17/05/2001 : BGT000603
09/06/2000 : BGA015665

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU CLAERHOUT-VAN BIERVLIET

Adresse
STATIONSSTRAAAT 198 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande