ARCHITECTENBUREAU DE BRUYCKER-DE BROCK

Divers


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU DE BRUYCKER-DE BROCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 878.599.076

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 24.06.2014 14215-0281-011
12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 05.07.2013 13280-0512-011
15/03/2013
ÿþMod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111



Voo4 behow aan h Belgk Staatst lala

___57_1____.

Ondernemingsnr :0878.599.076

Benaming (voluit) :ARCH4TECTENBUREAU DE BRUYCKER-DE BROCK

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Naamloze Vennootschap Zetel :Kooidreef 5, 8200 Brugge (Sint-Michiels)

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Hill H ll llll l 1 lll I

*13093575*

~~e~ t$r ~f¬ 1FF~_~~

ls~~.c~~is p~~ - .

aen~~~~K~~n~ ~~

eRUGe. (Pergard4

Griffie

N

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 22

februari 2013, alsnog te registreren, dat de buitengewone algemene

vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "ARCHITECTENBUREAU DE BRUYCKER-DE BROCK", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Rooidreef 5, BTW BE 0878.599.076 RPR Brugge, met éénparigheid van stemmen volgende besluiten nam :

:1. doelswijziging door het aannemen van onderstaand doel.

2. aanpassing van de statuten aan de doelswijziging, aan de vigerende vennootschapswetgeving aan het wettelijk en reglementair kader inzake de uitoefening van het beroep van architect door middel van een vennootschap, door het aannemen van onderstaande statuten :

Artikel 1. RECHTSVORM-NAAM.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "ARCHITECTENBUREAU DE

eRUYCKER-DE BROCK".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels),

Kooidreef 5.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van architect

in de meest brede zin, o.m. door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te

voeren op het gebied van architectuur, stedebouw,

landschapsarchitectuur,verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. liet is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks-en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten m.b.t. de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen. Artikel 4. DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënzestig duizend driehonderd' negentien euro negenenveertig cent (¬ 63.319,49).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, die elk één/honderdste (1/100°) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 10. AANDEELHOUDERS.

Ten minste 60 % van de aandelen moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Artikel 14. BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars... Voor zover een stagiair zou participeren in de vennootschap:

Een stagiair kan slechts bestuurder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Artikel 15. BEVOEGDHEDEN.

Ieder lid van de raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Artikel 16. VERTEGENWOORDIGING.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld. De vennootschap wordt slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van haar twee bestuurders.

Ingeval er meer dan twee bestuurders zijn, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door het optreden van een meerderheid van de raad van bestuur, gezamenlijk optredend.

Artikel 19. JAARVERGADERING-BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op de eerste vrijdag van de maand juni, om 1700 uur uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag om 1700 uur.

, Voor-

:1 behouden

4e het

, I~Îgisc~

c Staatsblad

i

i

R R Luik B - vervolg

behouden

e.aaehdt

= e gisc

Staatsblad

lArtikel 32. BOEKJAAR-JAARREKENING-JAARVERSLAG.

!Het boekjaar van de vennootschap stemt overeén met het kalenderjaar.

;Artikel 33. WINSTVERDELING.

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

= Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de ?bestemming van het saldo van de nettowinst.

;Artikel 38. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van Jderden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

+De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

3. Benoeming tot bestuurder voor een termijn die eindigt met de jaarvergadering van 2017, van :

1. De heer DE BRUYCKER Peter Johan, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), IKooidreef 5.

12. Mevrouw DE BROCK Inge Monique Roger, wonende te 8200 Brugge (Sint-!Michiels), Kooidreef 5.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL afgeleverd vóór registratie, en enkel dienende Ivoor de neerlegging op de rechtbank van koophandel en publicatie in het belgisch staatsblad

Samen hiermee neergelegd

- expeditie van de akte houdende de buitengewone algemene vergadering van 22 februari 2013.

- een kopie van de gecoordineerde statuten.



y i

~ iSteven Fieuws, notaris te Brugge.

~+ f

z -151).-

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12359-0375-012
05/08/2011
ÿþMo-cl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; E , vtre G>=tEGO ter GRIFFIE der

? 7ti TBAIlK VAN KOOPHANDEL TE

r?g~ GGE (Aídeting Brugge))

i

+~ ~ ~-,n~ 1~~~itiler:

rt te

si3F~

be Y OiV iY`EU ` E.71 REG"

Bî B

Sta

*11121538*



2 ê~;r

LG1SCri S-

BFS7I







Ondememingsnr : 878599076

Benaming

(voiuity : ARCHITECTENBUREAU DE BRUYCKER-DE BROCK

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSO AP 0. V. V. 11;V

Zetel : KOOLDREEF 5 8200 BRUGGE

Onderwerp akte : BENOEMINGEN BESTUURDERS

Uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op 24 juni 2011 blijkt dat

de heer Roland De Brock ontslag heeft ingediend als bestuurder van de vennootschap.

De heer Peter De Bruycker en mevrouw Inge De Brock worden herbenoemd tot bestuurder van de

vennootschap voor een nieuwe termijn van 6 jaar die een einde neemt na de jaarlijkse algemene

vergadering te houden in 2017.

De raad van bestuur gehouden onmiddellijk na de algemene vergadering op 24 juni 2011 heeft beslist

de heer Peter De Bruycker en mevrouw Inge De Brock te(heljbenoemen tot gedelegeerd - bestuurder .

Inge De Brock

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0171-013
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 07.07.2010 10286-0201-013
14/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 08.07.2009 09386-0221-013
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 24.06.2008 08279-0227-013
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 09.07.2007 07375-0351-012
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0242-011

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU DE BRUYCKER-DE BROCK

Adresse
KOOIDREEF 5 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande