ARCHITECTENBUREAU PATTYN JACQUES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU PATTYN JACQUES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.379.594

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 04.07.2014 14278-0124-012
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13292-0031-012
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 07.08.2012 12388-0592-012
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0432-012
01/04/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERC:',E:._i" _.-. _3

22. 03. 26,1



RECHTfflOOPHANDEL

RIJK

1111

,Jlioass3a"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0872.379.594

ARCHITECTENBUREAU PATTYN JACQUES

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8500 KORTRIJK, SINT-JANSPLEIN 6

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - AANNEMING VAN VOLLEDIG NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 1 maart 2011 voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans, Wevelgem, Geregistreerd te Menen de 7 MAART 2011 bladen vijftien verzendingen twee boek 197 blad 93 vak: 5, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) (getekend) D. KNOCKAERT eerstaanwezend Inspecteur,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de BV BVBA ARCHITECTENBUREAU PATTYN JACQUES, met zetel te 8500 Kortrijk, Sint-Jansplein 6,

opgericht krachtens akte verleden voor Meester Christian LAMBRECHT notaris te Kortrijk, standplaats Heule, op 28 februari 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 maart daarna, onder nummer 05041801, waarvan de statuten tot op heden nog niet werden gewijzigd, onder meer navolgende: besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Ontslag aan de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva blijven in het dossier van de werkende Notaris bewaard.

2. Beslissing het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van de huidige tekst van artikel 2 van de statuten door navolgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van architect alsmede de uitoefening van alle met dit beroep aanverwante of: complementaire activiteiten zoals:

de binnenhuisarchitectuur, de studie en de uitvoering van design- en decoratieopdrachten, de expertise, de opmeting en de schatting van onroerende goederen, het uitvoeren van studies en opdrachten met betrekking tot stedenbouw in de breedst mogelijke zin van het woord, de akoestiek, problemen van leefmilieu en urbanisatie, speciale bouwtechnieken, het optreden als veiligheidscoördinator betreffende de tijdelijke of mobiele werkplaatsen, kortom alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met het beroep van architect en niet onverenigbaar is met de deontologie van het beroep.

Elke architect-rechtspersoon is verplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren overeenkomstig de wet van vijftien februari tweeduizend en zes.

De vennootschap heeft verder tot doel:

a) het kopen, verkopen; huren, verhuren, onderverhuren en verkavelen van alle onroerende goederen, dit ailes in de meest uitgebreide zin. Aan de vennootschap wordt verbod opgelegd zich bezig te houden met. verrichtingen eigen aan vastgoedmakelaars. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen volgens de manieren die haar het best geschikt blijken;

Hoewel de vennootschap bevoegd is om 'alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten', zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zoals hier omschreven, dienen. Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

b) alle bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het hoofddoel verband houden zoals:

- onder vorm van inbreng of afstand, deelnemen in gelijk welke andere of gelijkaardige vennootschap;

mits goedkeuring van de algemene vergadering van de aandeelhouders mag de vennootschap andere

vennootschappen overnemen of met hen samensmelten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

c) de vennootschap mag een portefeuille beheren en mag aile financiële handelingen verrichten;

- leningen aangaan, kredietopeningen opnemen en toestaan;

- borg stellen ten voordele van derden;

* De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan

van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen

mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

d) de vennootschap mag een portefeuille beheren en mag alle financiële handelingen verrichten;

Hoewel de vennootschap bevoegd is om 'alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten',

zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zoals hier omschreven, dienen.

Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap.

Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

e) de vennootschap mag als bestuurder optreden voor andere vennootschappen, op voorwaarde dat deze vennootschappen een gelijkaardig doel nastreven;

De vennootschap mag als bestuurder optreden voor andere vennootschappen, op voorwaarde dat deze vennootschappen een gelijkaardig doel nastreven, dat niet-onverenigbaar is met het beroep van architect; de uitoefening van een dergelijk mandaat in handelsvennootschappen is uitgesloten.

f) de vennootschap mag bovenvermeld doet uitoefenen zowel voor haar persoonlijk, als door derden of voor derden, in eigen naam of in naam van derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijke doel.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om `alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten', zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden:

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

- de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zoals hier omschreven, dienen.

Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doel.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

In de verwezenlijking van haar doel, zal de vennootschap er steeds dienen over te waken dat zij de deontologische regels en richtlijnen uitgevaardigd door de Orde van de Architecten respecteert.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De daden van architectuur, die binnen het kader van de vennootschap worden uitgeoefend, mogen slechts worden gesteld door natuurlijke personen die beantwoorden aan de eisen die bij de wet worden vastgesteld voor de uitoefening van hei beroep van architect en die, meer in het bijzonder, als architect zijn ingeschreven bij de Orde van Architecten en houder zijn van een diploma van architect.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving."

3. Aanneming van volledig nieuwe statuten teneinde opgenomen te worden op de Tabel als rechtspersoon, aanpassing van de huidige statuten aan de Wet LARUELLE overeenkomstig de Aanbeveling betreffende de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon (wet van vijftien februari tweeduizend en zes  goedgekeurd door Nationale Raad op zevenentwintig april tweeduizend en zeven).

Hierna volgen de statuten bij uittreksel, in zoverre hiervoor nog niet vermeld:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht.

Zij draagt de naam "ARCHITECTENBUREAU PATTYN JACQUES" overeenkomstig de wet voorafgegaan of gevolgd door de woorden burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Conform artikel 78 van het Wetboek van Vennootschappen

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

moeten alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken al dan niet in elektronische vorm, uitgaande (van de vennootschap) de volgende gegevens vernielden: 1° de naam van de vennootschap;

2° de rechtsvorm, voluit of afgekort, alsook de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm", leesbaar geschreven onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap; in het geval van een coöperatieve vennootschap, of zij met beperkte of onbeperkte aansprakelijkheid is;

3° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondememingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

De rechtspersoon heeft slechts één benaming. Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zal gebruikt worden. Van deze benaming zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, toegelaten.

Elke benaming of logo, die de eer, de discretie of de waardigheid van de leden van de Orde in het gedrang kan brengen, is uitgesloten.

Indien de benaming of het logo de naam van een architectnatuurlijke persoon bevat, zullen de architectrechtspersoon en zijn vennoten er voor zorgen dat de naam van de architect-natuurlijke persoon uit de benaming en het logo wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Sint-Jansplein 6.

De zetel van de vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap moet bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, door toedoen van het bestuursorgaan.

Het bestuursorgaan is gemachtigd beheerszetels, bijhuizen, en agentschappen op te richten zowel in België als in het buitenland.

De Raad van de Orde van Architecten van de provincie waar de maatschappelijke zetel van de architect-rechtspersoon gevestigd is of zal worden, is bevoegd voor aile formaliteiten met betrekking tot de oprichting en de inschrijving van de architectrechtspersoon, evenals voor de melding van de overige aandeelhouders en de wijzigingen van de statuten.

Wanneer de zetel gevestigd is of zal worden op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, is naar keuze de provinciale Raad van Brabant gebruik makend van het Nederlands of de provinciale Raad van Brabant gebruik makend van het Frans bevoegd.

Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel wordt onverwijld medegedeeld aan de provinciale Raad waar

de zetel gevestigd was, evenals aan de provinciale Raad waar de nieuwe zetel gevestigd wordt.

De oprichting van één of meer bijkomende vestigingen wordt gemeld aan de provinciale Raad in wiens

rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van

de vennootschap.

De duur van de vennootschap wordt niet bepaald.

a) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd

door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/honderdste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en volgestort in natura.

b)De aandelen zijn steeds op naam.

c) Op eenvoudig verzoek van een provinciale Raad van de Orde van Architecten zijn de vennoten verplicht

het aandelenregister ter inzage voor te leggen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de

algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van

hun mandaat bepaalt.

Conform artikel 2 §2, 1° van de Wet van 20 februari 1939

zijn alle zaakvoerders, bestuurders, leden van het directiecomité en meer algemeen alle zelfstandige

mandatarissen die optreden in naam van en voor rekening van de vennootschap, natuurlijke personen die

gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Zij moeten allen ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige

vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van

rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de

enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur

of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

In geval van terugtreding, ontslag, uitsluiting, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een vennoot zullen de overige vennoten zaakvoerders van rechtswege de nodige schikkingen kunnen nemen inzake de voortzetting van de lopende contracten. Is er slechts één vennoot-zaakvoerder, dan kan de Orde van de Architecten van de provincie daar waar de vennootschap haar zetel heeft, ambtshalve de nodige maatregelen nemen teneinde de belangen van derden te vrijwaren.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

De gewone jaarvergadering gaat door op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.

- Voor de architect-aandelen kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijke persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen overeenkomstig de Wet van 20 februari 1939.

- Voor de overige aandelen kunnen de statuten de uitoefening van het stemrecht toevertrouwen aan de vruchtgebruiker of de naakte eigenaar, naar keuze.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

Indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de énige eigenaar van het aandeel. Met het oog op de uitoefening van stemrechten dient deze persoon eveneens te beantwoorden aan de voorwaarden van artikel 2, §1 van de Wet van 20 februari 1939.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend; en dient deze te beantwoorden aan de voorwaarden van artikel

2, §1 van de Wet van 20 februari 1939., behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. ln deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Bij afwijking op de regeling, vervat in beide voorgaande alinea's, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht. Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

ln geval van ontbinding van de vennootschap - om gelijk welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze vereffening doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerders of enige zaakvoerder op het ogenblik in functie, behoudens indien de algemene vergadering bij speciale meerderheid van twee/derden van de stemmen verbonden aan de algeheelheid der aandelen, hiervoor bijzondere vereffenaars zou aanstellen, waarvan zij de machten en bezoldiging zou vaststellen. De machten van de enige zaakvoerder, of de zaakvoerders alsdan in functie, zullen vanaf de datum van de aanstelling van de vereffenaars, een einde nemen.

In geval van ontbinding moeten, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen worden getroffen ter vrijwaring van de belangen van de opdrachtgevers, onder meer inzake de voortzetting van de architectenovereenkomsten en van de opdrachten in uitvoering.

i" r

eI.--..

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

* Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien aile overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te worden met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

Met vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen.

Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

Voor eensluidend ontledend uittreksel: (get.), Luc de Mûelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie proces-verbaal d.d. 1 maart 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NOkoi.R.n ku.c. CUI2Q1AGLolts2_

06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.06.2009 09342-0267-012
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.06.2008 08331-0307-012
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.08.2007 07688-0237-013
01/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06572-3757-014

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU PATTYN JACQUES

Adresse
SINT-JANSPLEIN 6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande