ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.097.819

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 23.06.2014 14205-0156-019
06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870.097.819

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bitterzoetlaan 34 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalsverhoging

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 13 december 2013, geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, geen renvooien op 18,12.2013, boek 5/116, blad 77, vak 17. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), De Ontvanger ai (getekend) Luc De Bergh, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE", met zetel te 8670 Koksijde, Bitterzoetlaan 14, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op 9 november 2004, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 1 december 2004 onder nummer 04165124, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT-- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

a) dat bij algemene vergadering van twaalf december tweeduizend en dertien, door de vennoten bij unanimiteit werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, eerste lid van het Wetboek Inkomsten Belasting 92.

Dat bij zelfde algemene vergadering van twaalf december tweeduizend en dertien werd beslist om de uitgekeerde dividenden na roerende voorheffing terug in te brengen in het kapitaal door middel van een kapitaalsverhoging, dit om aan de voorwaarden van artikel 537, eerste lid van het WIB 92.

Een kopie van de notulen van voormelde algemene vergadering zullen aan onderhavige akte gehecht blijven.

b) Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

b.1. Verslag opgesteld op acht november tweeduizend en dertien door de bedrijfsrevisor, Burgerlijke; Vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt;

'De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA ARCHITECTENBUREAU PIETER; POPEYE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben; mits goedkeuring door de algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds; dividend van netto 53.200,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 53.200,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van' Bedrijfsrevisoren inzake inbren in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap' uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid: en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering' bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 110 aandelen van de Burg. BVBA ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~.-L.;v+,^;!'i:!'-1i" .- `s.'~,.;1i ~ ".....i'.,...::i;r:W'~

2 4 DEC, 203

Trr_Wfiera

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalsverhoging in de Burg. BVBA ARCHITECTENBUREAU

PIETER POPEYE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare 8 november 2013

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

b.2. Verslag opgesteld op acht november tweeduizend en dertien door de zaakvoerder overeenkomstig

artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om

voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden

geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich

aan te sluiten bij de verslagen erin vervat.

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de

notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne, samen met een

eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

c) Kapitaalverhoging door inbreng in natura

c.1, De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twintigduizend vierhonderd zestig euro (20.460,00 ¬ ), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18,600,00 ¬ ) te brengen tct negenendertigduizend en zestig euro (39.060,00 ¬ ) door inbreng in natura, tegen een globale uitgifteprijs van drieënvijftigduizend tweehonderd euro (53.200,00 EUR) mits boeking van een uitgiftepremie op de onbeschikbare rekening 'uitgiftepremies' met creatie van honderd en tien (110) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

c.2, De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer Popeye Pieter, voornoemd.

De inbreng betreft de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een globale uitgifteprijs van drieënvijftigduizend tweehonderd euro (53.200,00 ¬ ), welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, waarvoor hij honderd en tien (110) nieuwe aandelen toegekend krijgt.

Het verschil tussen de globale ultgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, te weten tweeëndertigduizend zevenhonderd veertig euro (32.740,00 EUR) zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening ' U igiftepremies'.

c.3. De voorzitter stelt vast dat ondergetekende notaris de comparant uitdrukkelijk heeft gewezen op het feit dat ingevolge de bepalingen van zijn huwelijksvermogensrecht de uitgekeerde tussentijdse dividenden als aanwinsten toekomen aan het gemeenschappelijk vermogen, Bijgevolg is het niet de comparant in persoonlijke naam die intekent op de kapitaalverhoging doch wel de huwgemeenschap, ongeacht het feit dat de nieuwe aandelen op naam zullen staan van de comparant,

De vermogenswaarde van deze nieuw toegekende aandelen valt bijgevolg dan ook volledig in het gemeenschappelijk vermogen.

De comparant erkent door ondergetekende notaris met betrekking tot het voorgaande voldoende te zijn ingelicht en ontslaat ondergetekende notaris dan ook van elke aansprakelijkheid dienaangaande.

c.4. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op negenendertigduizend en zestig euro (39.060,00 ¬ ) is gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

c.5. aanpassing artikel van het kapitaal

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te

passen, als volgt

"5.1 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenendertigduizend en zestig euro (39.060,00 ¬ )en is verdeeld

in tweehonderd en tien (210) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel

in het kapitaal vertegenwoordigen...."

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN UITGIFTEPREMIE

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweëndertigduizend zevenhonderd veertig euro (32.740,00 ¬ ), om het kapitaal van negenendertigduizend en zestig euro (39.060,00 ¬ ) te brengen tot éénenzeventigduizend achthonderd euro (71.800,00 ¬ ) door incorporatie van uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen zonder nominale waarde,

b) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op éénenzeventigduizend achthonderd euro (71.800,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door tweehonderd en tien (210) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

c) aanpassing artikel van het kapitaal

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te

passen, als volgt

"5.1 Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzeventigduizend achthonderd euro (¬ 71.800,00) en is

verdeeld in tweehonderd en tien (210) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een

gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen...,"

DERDE BESLUIT

} 44

er ~Voor-

J9etiouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens valmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

-een expeditie van de akte statutenwijziging dd. 13/12/2013

-een expeditie van de akte gecoordineerde statuten dd 13/12/2013

-het verslag van de zaakvoerder de dato 8/11/2013

-het controleverslag van de extern accountant/bedrijfsrevisor de dato 8/11/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0527-019
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0543-015
17/10/2011
ÿþ mod 2.1

E in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II 1I 1I1 1 1 I1 Rn 111

*11156570*

Vc behc aar Sali Staal 11





Annexes du Moniteur belge

17/10/2011

Ondernemingsnr : 0870.097.819

Benaming : ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Bitterzoetlaan 34

8670 Koksijde

Onderwerp akte : Statutenwijziging Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE"

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 26; september 2011, geregistreerd te Nieuwpoort, zestien bladen, geen renvooien op 27.09.2011, boek; 110, blad 98, vak 11. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt;) VAN LOO, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijken vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE", met zetel te 8670 Koksijde, Bitterzoetlaan 34, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Marc Vanden Bussche te Koksijde op negen november, tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op één december daarna;; onder nummer 20041201-0165124, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

1. Eerste besluit :

Volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die zij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa; en passiva van de vennootschap voorgelegd, afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf.

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien werd in artikel 269 Wetboek van Vennootschappen. De buitengewone vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen.

Hiertoe wordt artikel drie van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"3.1 De vennootschap heeft tot doel

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar;; maatschappelijk doel, zoals het uitvoeren van expertises en controles, het geven van adviezen, het;; ; uitwerken, uitvoeren en opvolgen van stabiliteitsstudies, het uitvoeren van opdrachten op het gebied;; van architectuur, landschapsarchitectuur, milieubeheer, bijzondere uitrustingstechnieken,;; j; verluchting, akoestiek, energieprestatieverslaggeving, veiligheidscoördinatie, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie (zonder dat deze opsomming beperkend is), voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van Architect.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het,; architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

ji 3.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of

rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten,; van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

fi 3.3 Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het j

buitenland, op een niet-commerciële wijze, alle roerende, onroerende, financiële, intellectuele en/of burgerrechtelijke verrichtingen doen, dit volgens het beheer van een goed huisvader en op fi ;; voorwaarde dat de verrichtingen het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten;; behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en ij bijkomstig zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

gehouden aan het Beigigch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

3.4 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie vande Orde van

Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

3.5 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er

tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert."

2. Tweede besluit :

De enige vennoot besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de aanbevelingen van de Orde der Architecten in het kader van de inwerkingtreding van de Wet Laruelle de dato vijftien februari tweeduizend en zes en dit zoals bepaald in het derde besluit hierna.

3. Derde besluit :

Vervolgens worden de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld, volgens artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen, rekening houdend met de zojuist doorgevoerde statutenwijzigingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de enige vennoot dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

4. Vierde besluit:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen notaris Peter De Baets, te Koksijde, te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen en alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn voor de publicatie dezer.

De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van D'Hondt-Blondeau&Partners BVBA (ON:895.523.301), die woonstkeuze doen op het kantoor te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25 A.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

Samen hiermee neergelegd:

Expeditie van de wijzigingsakte dd 26/09/2011

Expeditie van de gecoördineerde statuten dd 26/09/2011

Verslag van de zaakvoerder ivm doelwijziging

Staat van actief en passief dd 30/06/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 05.07.2011 11256-0134-015
04/03/2015
ÿþVoor-

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbl

Modwodi1.i

)2 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGOTireler Rechtbank van Koopht3nekej Gent

' 2 0 FEB. 2015

Griffie

ArdFilín VEUF___--

Ondernemingsnr : 0870.097.819

Benaming

(voluit) : ARCHITENBUREAU PIETER POPEYE

(verkort) :

111191011111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bitterzoetlaan 34 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 04/01/2015 blijkt dat de zetel van de vennootschap verplaatst wordt, van Bitterzoetlaan 34 te 8670 KOKSIJDE naar Nieuwpoortsteenweg 84A te 8670 OOSTDUINKERKE en dit met' ingang van 0510112015.

POPEYE Pieter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 23.07.2010 10331-0367-016
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 22.06.2009 09261-0281-016
18/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 13.08.2008 08561-0066-018
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 02.07.2007 07349-0130-016
30/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 29.06.2006 06363-4849-015
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 31.08.2015 15557-0379-019
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0583-019

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU PIETER POPEYE

Adresse
NIEUWPOORTSTEENWEG 84A 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande