ARCHITECTENBUREAU RIK VANHULLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU RIK VANHULLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.519.441

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 30.08.2013 13556-0183-009
08/10/2012
ÿþ Modblard tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'i- .2012 JR BELGENEERGELEGD

3TAATSELAr7neé1.

11. 09. 2012

1<+dOPt~k~1DEL ~retl1tik,



MONITE

0i-1

3ELGISCH

Ondemerningsnr : 0841.519.441

Benaming

(voluit) : Architectenbureau Rik Vanhulle

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornikserijksweg 191,8510 Kortrijk (Bellegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 28juli 2012 dat de maatschappelijke zetel overgebracht wordt vanaf 1 augustus 2012 naar de Min. " Vanden Peereboomlaan 58 te 8500 Kortrijk.

Rik Vanhulle,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 12165999

ins

19/12/2011
ÿþ Mod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uhI'Il~hxu~u~~xu~omoi~Nx

+11190106

Ondernemingsnr : o flet , sil 9 444

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU RIK VANHULLE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doornikserijksweg 191, 8510 Kortrijk/Bellegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Notaris Frederic OPSOMER, te Kortrijk, op 28 november 2011 blijkt dat:

De Heer VANHULLE Rik Daniel Peter, architect, geboren te Kortrijk op zeventien juni negentienhonderd zestig,

identiteitskaart nummer 591-1251864-84, Rijksregister nummer 60.06.17-337.67, wonende te 8510 Kortrijk/

Bellegem, Doornikserijksweg 191 een besloten .

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft opgericht.

Artikel 1. Vorm  Naam.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "ARCHITECTENBUREAU RIK VANHULLE".

Enkel deze naam mag gebruik worden.

De naam wordt vermeld op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt aangevuld met de woorden

"burgerlijke vennootschap met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid"..

Enkel deze enige en als dusdanig in de statuten vermelde benaming zat gebruikt worden. Van deze benaming

zijn afkortingen, vertalingen of andere transcripties niet toegelaten. Daarentegen zijn, voor de vorm die de

rechtspersoon heeft aangenomen, de afkortingen, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen toegelaten. '

Artikel 2. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk/Bellegem, Doornikserijksweg 191.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied

" overgebracht worden. Het verplaatsen van de maatschappelijke zetel moet onverwijld meegedeeld worden aan " de raad van de Orde van de Architecten van de provincie waar de zetel gevestigd was, alsook aan de raad van voormelde Orde van de provincie waar de nieuwe zetel gevestigd wordt. Wanneer de zetel gevestigd is of zal worden op het grondgebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, is de provinciale Raad van Brabant gebruik makend van het Nederlands bevoegd. De oprichting van één of meer bijkomende vestigingen wordt gemeld aan de provinciale Raad in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt, evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Ze wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- het verrichten van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de ,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

:_~...

DiREL'7è:-,;~, 1~---1-

--

~ -1 12. 2iL

~~22~~1 ~~l r,FiRc~ K OC;r~A^.PSi ~

BELGISCH STAATSBk-71. ~"'

BESTUUR

Griffie -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

Artikel 4BIS deontologie:

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Artikel 5. Kapitaal - Aandelen op naam.

a) Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd komma nul nul euro (18.600,00EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/1865`e)

b) De aandelen zijn van rechtswege op naam en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen wordt uitgesloten.

Bij de oprichting werd door de oprichter 12.400EUR gestort, zodat de niet volgestorte inbreng 6.200EUR bedraagt.

Artikel 6. Vennoten.

Het aantal vennoten is onbeperkt. Minstens één vennoot is architect. Elke architectvennoot is ingeschreven op een Label van de Orde van architecten of op een lijst van stagiaires.

Minstens zestig procent (60%) van de aandelen moeten rechtstreeks of onrechtstreeks in het bezit zijn van een natuurlijke persoon die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de orde van Architecten.

De overige aandelen mogen slechts in het bezit zijn van een natuurlijke of rechtspersoon wiens activiteiten niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect en gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten. Rechtspersonen kunnen slechts vennoot zijn, voor zover zij een maatschappelijk doel hebben dat niet onverenigbaar is met het maatschappelijk doel van de architect-rechtspersoon.

Indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, beschikt de vennootschap over een termijn van 6 maanden, om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen.

Indien de overblijvende vennoot geen architect is, zal de vennootschap echter, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen, die in naam en voor rekening van de vennootschap, dan wel in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn.

Artikel 11. Aantal - Benoeming - Bezoldiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Zij worden aangesteld door de algemene vergadering die beslist met meerderheid van stemmen. De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder wordt gemeld, niet opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zin activiteit gevestigd heeft. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren.

Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Alle zaakvoeders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen van zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd ten einde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Benoeming zaakvoerder

De Heer VANHULLE Rik wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Aan de zaakvoerder(s) kan, onverminderd de vergoeding van zijn(hun) kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 12. Bevoegdheid - Vertegenwoordiging - Taakverdeling.

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt afzonderlijk handelend de vennootschap en treedt namens haar op in én buiten rechte. De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

volmachten zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. De lasthebbers die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap, zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van Architect uit te oefenen en zijn ingeschreven op één van de tabellen van de orde van Architecten.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van diegene die ondertekent vermeld worden. Artikel 14. Controle.

Voor zover de wet zulks voorschrijft zal het controle van de vennootschap opgedragen worden aan één of meer commissarissenrevisoren, die zullen benoemd worden met inachtname van de wettelijke bepalingen terzake. Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 15. Gewone. Bijzondere en Buitengewone algemene veroadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste zaterdag van de maand mei en voor het eerst in het jaar 2013.

Indien die dag een zon- of feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Artikel 16. Bileenroeping.

De zaakvoerder kan zowel de gewone als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een architectvennoot hem daartoe verzoekt. De architectvennoot bepaalt de gewenste agendapunten voor de algemene vergadering. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproeping tot de aldus te houden algemene vergadering, zal geschieden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda vaststelt. De bijeenroeping geschiedt door bij de post aangetekende brieven gericht tot ieder van de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris minstens vijftien dagen voor de datum van de jaarvergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bijeenroeping moet vermelding inhouden van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen niet een niet-onverenigbaar beroep

Artikel 17. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

indien een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, warden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Voor de architect-aandeel, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen. Artikel 21. Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar vangt aanvang op heden en eindigt op 31 december 2012.

Artikel 22. Reserve  Winstverdeling.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 23. Aanmerkelijke verliezen.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten zijn vastgesteld. In voorkomend geval zal de algemene vergadering, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, beraadslagen en besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

beschikking wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. fs de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend gevat kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 24. Benoeming van de vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is(zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is(zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Alle vereffenaars zijn natuurlijke personen die ertoe gemachtigd werden het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Belangen van de cliënten

Elke voorgenomen ontbinding of vereffening zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdracht.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren. Indien de vereffenaar voldoet aan deze voorwaarde kan hij zelf de opdrachten verder uitvoeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld schrapping of overlijden van vennoten-architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitoefening van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of een zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn. De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoonlijk zijn.

Zo een rechtspersoon wordt aangewezen, dient deze ingeschreven te zijn op de tabel van de Orde der Architecten.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennotoschap. Artikel 25. Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen terzake, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraf wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

Artikel 27. Verzekering

1. Elke architect-rechtspersoon is verplicht om zijn burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid te laten verzekeren overeenkomstig de wet van 15 februari 2006.

De zaakvoerders, leden van het directiecomité en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de rechtspersoon zijn hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van de verzekeringspremies.

Wanneer, in geval van schending, de rechtspersoon niet door een verzekering gedekt is, dan zijn de zaakvoerders en leden van het Bestuurscomité hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van derden voor iedere schuld die uit de tienjarige aansprakelijkheid voortvloeit.

2. De aansprakelijkheid, met inbegrip van de tienjarige aansprakelijkheid, van elke architectvennoot dient door een verzekering gedekt te zijn.

3. Deze verzekering kan kaderen in een globale verzekering voor alle partijen die in de bouwakte voorkomen. Artikel 30. Diverse schikkingen

- Alle vennoten zijn verplicht om voor hun activiteiten binnen de vennootschap hetzelfde briefpapier te gebruiken.

.'

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brie-ven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van cie vennootschap moeten de volgende gegevens vermelden:

1. De naam van de vennootschap;

2. De rechtsvorm, voluit of afgekort, alsook de woorden "burgerlijke vennootschap met handelsvorm", leesbaar geschreven onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap;

3. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4. Het ondernemingsnummer;

5. Het woord "rechtspersonenregistern of "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft;

6. In voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

- Indien de benaming of het logo de naam van een architect natuurlijke persoon bevat, zullen de

architectrechtspersoon en

zijn vennoten er voor zorgen dat de naam van de architect natuurlijke persoon uit de benaming en het logo

wordt geschrapt, indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt.

7. De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie.

OVERGANGSBEPALING "

ARTIKEL 60 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Alle handelingen en verplichtingen die voortspruiten uit handelingen verricht door de verschijner voornoemd in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de bij deze akte opgerichte vennootschap overgenomen.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter verklaart een bijzondere volmacht te verlenen aan Accountantskantoor Barrezeele Geert te 8550 Zwevegem, Kortrijkstraat 87, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispunt Bank Ondernemingen en alle andere administratieve formaliteiten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL uitgereikt om te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van "

Koophandel. '

Notaris Frederic OPSOMER

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte van oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 27.07.2015 15356-0408-010

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU RIK VANHULLE

Adresse
MIN. VANDEN PEEREBOOMLAAN 58 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande