ARCHITECTENBUREEL VAN OOST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREEL VAN OOST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.243.852

Publication

13/05/2014
ÿþL.uB

Mad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffievndc-aktc

NEERGELEGD

1

bel

a.

B(

sta

11111111111,111111J111111

ON1TEUR g5 -05-

t" IF

3ELGE la 04. 2014

r,RECHT8ANK KOOPHANDEL

LU 1 *I KORTRIJK

Griffie

ATS131 AD

1

G1SCH STA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 467.243.862

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREEL VAN OOST

Rechtsvorm: OUDENAARDSEWEG 19- 8587 SPI ERE-FIELKUN

Zetel: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte: Hernieuwing mandaten zaakvoerders

UITTREKSEL VAN HET PROCES-VERBAAL VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 5 JUNI 2013

3. Kwijting wordt verleend aan de zaakvoerders voor het uitoefenen van hun mandaat.

4. De vergadering beslist unaniem het mandaat van de Heer Nicolas KARAWAN en de Heer Marc ROCHET met een termijn van vijf jaren te verlengen. Deze zullen vervallen op de Algemene Vergadering van 2018.

Opgemaakt te Spiere-F-lelkijn, op 5 juni 2013

Damien VAN OOST

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

10/03/2014
ÿþMod Wasd ii.i

É In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 NEINIM

Ondernemingsnr : 0467.243.852

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREEL VAN OOST

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardseweg nummer 19, 8587 Spiere-Helkijn

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING AANPASSING STATUTEN

7lit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies op vier februari tweeduizend veertien, werd beslist:

RSTE BESLISSING

»e algemene vergadering beslist het kapitaal, in uitvoering van artikel 537 W1B92, te verhogen >net honderd negenentachtigduizend negenhonderd euro (¬ 189.900,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op een tweehonderd en achtduizend vijfhonderd euro (E 208.500,00), zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel zonder aanduiding van nominale ;waarde, die elk éénlzevenhonderd vijftigste (1/7505te) van het kapitaal vertegenwoordigen, deelnemend in de resultaten vanaf datum van intekening.

Op deze kapitaalverhoging zal er onmiddellijk worden overgegaan tot intekening door inbreng

geld, tegen een globale prijs van honderd negenentachtigduizend negenhonderd euro (£ 189.900,00), hetzij tegen de prijs van tweehonderd drieënvijftig euro twintig cent (E 253,20) per aandeel, en voltstort ten belope van honderd negenentachtigduizend negenhonderd euro (E 189.900,00) bij intekening ervan, zonder uitgiftepremie.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

TWEEDE BESLUIT

EIierna hebben, nadat de financiële toestand van de vennootschap werd toegelicht, de vennoten, te weten de Heer Damien VAN OOST, de Heer Luc VAN OOST de Heer Louis VAN OOST, allen voornoemd, verklaard te zullen intekenen, op de kapitaalverhoging door inbreng in geld, Xn verhouding tot het aantal aandelen die zij elk reeds bezitten in de vennootschap ".ARCHITECTENBUREEL VAN OOST", tegen een globale prijs van honderd Iegenentachtigduizend negenhonderd euro (E 189.900,00), hetzij tweehonderd drieënvijftig euro twintig cent (E 253,20) per aandeel die zij thans bezitten in de vennootschap e'ARCHITECTENBUREEL VAN OOST".

Ter afbetaling heeft de Heer Damien VAN OOST, voorafgaandelijk dezer, een bedrag, overeenstemmend met het netto-bedrag van zijn aandeel in de uitgekeerde dividenden, beslist door de bijzonder algemene vergadering gehouden op zeventien december tweeduizend dertien, ,'onder afhouding van de roerende voorheffing, van vijfenzeventigduizend negenhonderd zestig euro (E 75.960,00), heeft de Heer Luc VAN OOST, voorafgaandelijk dezer, een bedrag, ;overeenstemmend met het netto-bedrag van zijn aandeel in de uitgekeerde dividenden, beslist

Op-dedaatstd bi vaij.uik-B-vermelden. ;-Naam en hoedanigheid van-de instrumenterende notaris, hetzij van de-perso(o)n(en). -_ - bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

27.~. 02. 2014

RECHTSANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

door de bijzonder algemene vergadering gehouden op zeventien december tweeduizend dertien, onder afhouding van de roerende voorheffing, van zesenvijftigduizend negenhonderd zeventig euro (£ 56.970,00) en heeft de Heer Louis VAN OOST, voorafgaandelijk dezer, een bedrag, overeenstemmend met het netto bedrag van zijn aandeel in de uitgekeerde dividenden, beslist door de bijzonder algemene vergadering gehouden op zeventien december tweeduizend dertien, onder afhouding van de roerende voorheffing, van zesenvijftigduizend negenhonderd zeventig euro (E 56.970,00), gestort of overgeschreven op de bijzondere rekening met nummer BE44 0882 6384 5045 geopend op naam van de vennootschap "ARCHITECTENBUREEL VAN OOST" bij de Belfius Bank. Een attest van deze storting of overschrijving op de voormelde bijzondere rekening werd door gemelde bank afgeleverd aan de notaris.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven is en volstort is.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat, na verwezenlijking van de inbreng door de Heren Damien, Luc en Louis VAN OOST, de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap is gebracht op tweehonderd en achtduizend vijfhonderd euro (£ 208.500,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/7505'e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten:

Artikel 5. : Ka itaal.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op tweehonderd en achtduizend vijfhonderd euro (208.500,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Bij de oprichting van de vennootschap, blijkens akte verleden voor notaris Ludovic Du Faux, te Mouscron, op zevenentwintig oktober negentienhonderd negenennegentig, bedroeg het maatschappelijk kapitaal zevenhonderd vijftigduizend Belgische Frank (750.000,- BEF) en was het vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder melding van nominale waarde.

Blijkens proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Ludovic Du Faux, te Mouscron, op twaalf december tweeduizend en zeven, heeft de buitengewone algemene vergadering besloten het maatschappelijk kapitaal uit te drukken in Euro en het te verhogen met zeven euro negenennegentig cent (£ 7,99) zonder uitgifte noch creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie van overgedragen winsten.

Blijkens proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Sylvie Delcour, te Dottignies, op vier februari tweeduizend veertien, heeft de buitengewone algemene vergadering besloten het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 537 W]B92, te verhogen met honderd negenentachtigduizend negenhonderd euro (£ 189.900,00) zonder uitgifte noch creatie van nieuwe aandelen, onderschreven in geld en volledig volstort.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIJDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het

houden van een algemene vergadering op afstand, zoals hierna bepaald.

Te dien einde beslist de algemene vergadering om het artikel 27 van de statuten te laten luiden

als volgt:

Artikel 27 : Besluitvorming - Stemming per brief

Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de beslissingen der

algemene vergadering genomen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen,

welk ook het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen weze.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier waarin de agenda is opgenomen met opgave van alle te nemen besluiten. Voor elk te nemen besluit afzonderlijk dient de vennoot zijn aanvaarding of verwerping ervan aan te duiden. Een voorwaardelijke aanvaarding of aanvaarding met voorbehoud wordt gelijkgesteld met een verwerping. De stembrief dient door de vennoot gedagtekend en ondertekend te worden en aan de zetel van de vennootschap gericht minstens vijf dagen op voorhand. Deze stembrief mag door de voorzitter slechts geopend worden op de vergadering zelf.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van het verlies van kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal door de zaakvoering een rondschrijven worden verstuurd per brief, per fax, per email of per enige andere informatiedrager met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, naar alle vennoten en in voorkomend geval naar de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle voorstellen van besluit over de agendapunten niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten met betrekking tot alle agendapunten geacht niet genomen te zijn.

Van de procedure beschreven in de twee alinea's die voorafgaan kan afgeweken worden met instemming van alle vennoten.

De houders van obligaties of certificaten bepaald in artikel 271 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoten, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit

M1

b

9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Wanneer vennoten van op afstand hebben deelgenomen aan de algemene vergadering, vermelde de notulen van de algemene vergadering de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om in de statuten de bepalingen van de statuten te wijzigen met betrekking tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte. Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 33 der statuten als volgt te laten luiden:

Artikel 33. : Verdeling.

Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het volgestorte gedeelte van de aandelen.

Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag werden volgestort.

Het beschikbaar saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en

vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op, de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en

besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De nodige schikkingen moeten getroffen worden met inachtneming van de regels van de deontologie, ter vrijwaring van de belangen van de cliënten onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering.

Bij het sluiten van de vereffening gaan de nog lopende contracten van rechtswege over op de alsdan nog bestaande vennoten-architecten die ze onder elkaar verdelen, met inachtneming van de regels van de deontologie.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een hernummering van alle artikels van de statuten.

F

Voor-

i. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen. ACHTSTE BELISSING

De algemene verleent alle volmachten aan de zaakvoering voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Al deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

Op de laatste Iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening









22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 19.07.2013 13319-0480-015
23/05/2013
ÿþRechtsvorm : OUDENAARDSEWEG 19 - 8587 SPIERE-HELKIJN

Zetel : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte : Hernieuwing mandaten zaakvoerders - Bevestiging ontslag zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge UITTREKSEL VAN HET PROCES-VERBAAL VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 6 JUNI 2012

De vergadering neemt de volgende beslissingen:

3. Kwijting wordt verleend aan de zaakvoerders voor het uitoefenen van hun mandaat.

4. De vergadering beslist unaniem het mandaat van De Heer Damien VAN OOST en De Heer Louis VAN OOST met een termijn van zes jaren te verlengen. Deze zullen vervallen op de Algemene Vergadering van 2018.

5. De vergadering bevestigt het ontslag van De Heer Luc VAN OOST van zijn mandaat als zaakvoerder op datum van 31/12/2006. Deze beslissing werd in het proces-verbaal van de Algemene Vergadering van 07/12/2006 meegedeeld en is al in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 14/06/2007 gepubliceerd.

Opgemaakt te Spiere-Helkijn, op 6 juni 2012

Damien VAN OOST

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de e

IliiliAi~iAiu~iuuAimum

3077659*

Ondernemingsnr : 467243852

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREEL VAN OOST

Le

RECHTBKNK ÉffE~ KOOPHANDEL

,____

31/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 06.06.2012, DPT 30.08.2012 12468-0261-012
01/09/2011
ÿþMad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

DIR

a i uiu ~ a33911*llia uu

*111

Ondernemingsnr : 467243852

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREEL VAN OOST

Rechtsvorm : OUDENAARDSEWEG 19 - 8587 SPIERE-HELKIJN

Zetel : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

PROCES VERBAAL VAN DE UITZONDERLIJKE ALGEMENE VERGADERING VAN 29 JUNI 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge Bureau

De zitting wordt geopend onder het voorzitterschap van de Heer Damien Van Oost, zaakvoerder

De voorzitter stelt de Heer Louis Van Oost aan als secretaris.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de aandeelhouders vermeld op de aanwezigheidslijst, ondertekend door elk van hen of hun mandataris voor de opening van de zitting.

De aanwezigheidslijst wordt afgesloten door de leden van het bureau.

Uiteenzetting van de Voorzitter

Dhr Damien Van Oost zet het volgende uiteen :

1  Deze vergadering heeft als agendapunten :

" Akte te nemen van het ontslag van de zaakvoerder.

2  Gezien alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, moet het verzenden van oproepingsbrieven niet gerechtvaardigd worden.



3  Elk kapitaalsaandeel geeft recht op een stem. Vaststelling van de geldigheid van de vergadering

Alle de door Dhr Van Oost uiteengezette feiten zijn nagegaan en afs juist erkend door de vergadering. Deze erkent geldig te zijn samengesteld en bekwaam te beraadslagen over de agendapunten.

Beraadslaging

1. De Vergadering beslist akte te nemen van het ontslag van Dhr Thomas Gevaert van zijn mandaat als: zaakvoerder vanaf 1 e juli 2011.

Na lezing hebben de leden van het bureau en de aandeelhouders die dat wensten getekend.

Damien VAN OOST

Zaakvoerder

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

BELGISC

24

BE

.jl.. i IVIV

08- 2011 NEE?GE:_~~~

n7 ~,.

~ r-..-,e,r-..-,e,' l's' dl " ' "

... ~ Gr~l" rtie ar,: JÛEL

~," "

__._

STAATS3LAD STU UR

n4 .

23/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 01.06.2011, DPT 22.08.2011 11410-0301-013
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 19.07.2010 10310-0548-015
26/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 03.06.2009, DPT 25.08.2009 09612-0322-015
03/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 04.06.2008, DPT 29.08.2008 08671-0100-015
17/07/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 06.06.2007, DPT 13.07.2007 07393-0080-015
13/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 07.06.2006, NGL 12.07.2006 06446-3869-014
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 01.06.2005, NGL 29.06.2005 05367-5252-011
27/01/2005 : KOA018488
16/07/2004 : KOA018488
15/07/2003 : KOA018488
31/08/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 03.06.2015, DPT 28.08.2015 15487-0177-014
05/11/2002 : KOA018488
20/10/2001 : KOA018488
20/11/1999 : KOA018488

Coordonnées
ARCHITECTENBUREEL VAN OOST

Adresse
OUDENAARDSEWEG 19 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande