ARCHITECTON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.912.013

Publication

14/04/2014
ÿþMd Mal 11.1

J1 1:j

i`e71

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r-Mui yqe.rie.0

II

*14080262*

Ondernemingsnr : 050.912.013 Benaming

(l'obit) ARCHITECTON

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Gouwelozestraat 55

(volledig adres)

Onderwerp akte: ERRATUM

Bij de bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de oprichtingsakte van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ARCH1TECTON" werd vermeld dat deze oprichtingsakte werd verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck op 27 februari 2014. Deze datum is echter foutief. De oprichtingsakte werd verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck op 21 maart 2014. -

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

. . _ . . . .. . ..._ . .... . . .. . . .. .  . .. .. .. .. . .... . . . _

Op de laatste blz. van Luik EI vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

chtbank van keophancie afdeling te °relent>

4

Griffie Oe an

1:1 2 APR

07/04/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4euergetega tmei !se,

echtbank van koceandei

arugge - op 2 6

0,111110

il

1111

Hill

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 54/ 2 34.2 o43

Benaming

(voluit) : ARCHITECTON

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Gouwelozestraat 55

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 27 februari 2014

waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt

Pat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgelicht met volgende kenmerken

- Oprichter De Heer IDEWAELE Luc Pol Geert, geboren te Waregem op 18 mei 1973, rijksregistemummer

73.05i8-065.90, echtgenoot van Mevrouw Verleene Lies, wonende te 8400 Oostende, Gouwelozestraat 55;

- Naam : 'ARCHITECTON%

Zetel 8400 Oostende, Gouwelozestraat 55;

- Doel De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

- Opmeten bestaande woningen en aile bouwconstructies, opmeten percelen, opmaak as-builtplannen alle

bouwkundige en civiele constructies, bouwtoezicht, werkvoorbereiding bouwdossiers, begeleiding voor alle

bouwwerken, oplevering bouwwerken, aile bouwkundige opnames, onderhoudsadvies bouwwerken en

constructies, veiligheidscoördinatie, opmaak PostinterventieDosssiers PID, aankoopkeuring woningen, kostenramingen bouw, calculaties bouw, bestekken bouw, digitalisatie alle bouwwerken, bestektekeningen, werktekeningen, plaatsbeschrijvingen , schattingen bouwwerken, waardebepalingen, bevindingsstaten, bouwkeuringen, schaderegeling, schadebeheer, schaderapporten en schadebestekken, vastgoedexpert, gerechtelijke expertises, technisch beheer gebouwen, bouwadvies, opmaak veiligheids en gezondheidsplan,. veiligheidsadvies, luchtdichtheidsmeting;

- Opmaak en afleveren energieprestatiecertificaten residentiële gebouwen bij verkoop en verhuur volgens erkenning VEA, opmaak en afleveren energieprestatiecertificaten energie advies procedure VEA met erkenning Vlaamse overheid, opmaak en afleveren energieprestatiecertificaten als externe energiedeskundige publieke gebouwen, opmaak en afleveren energieprestatiecertificaten voor piet-residentiële gebouwen volgens erkenning VEA, opmaak en begeleiding dossiers bouwwerken met verplichte eisen inzake energie EPB, advies en opmaal( en afleveren volledige renovatiedossiers met betrekking tot de isolatie als isolatiedeskundige, advies energie en energiebesparing;

- Het verrichten van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

- De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard.

- Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

- Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

- in de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) tevens er over waken dat zij aile wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert

- Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 21 maart 2014.

Op de laatste blz. van Luik Qvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-.1 1. - Kapitaal : is vastgesteld op 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 1.860 aandelen zonder nominale waarde, en is volstort (KBC) ten belope van 12.400,00 EUR als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De Heer DEWAELE Luc, voormeld, verklaart een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) te hebben volstort, zodat hij nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 E) zal dienen te volstorten,

- Boekjaar: Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar.

- Jaarlijkse Algemene Vergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste woensdag van de maand augustus om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping, indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Ordean Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars...

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bil wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

- Winstverdeling : Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Algemene vergadering

De comparant verklaart vervolgens te handelen als buitengewone algemene vergadering van de vennootschap en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer DEWAELE Luc Pol Geert, geboren te Waregem op 18 mei 1973, rijksregisternummer 73.05.18-

065.90, wonende te 8400 Oostende, Gouwelozestraat 55.

De Heer DEWAELE Luc, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op heden, en zal afgesloten worden op 31 maart 2015.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de eerste woensdag van de maand augustus 2015 worden

gehouden.

3. Benoeming commissaris

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn &Jar de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

5. Volmacht

De vergadering geeft opdracht 'en volmacht aan de zaakvoerder(s) tut uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde. personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren, met name:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Het accountantskantoor BVBA CALCULE, met zetel te 8400 Oostende, Torhoutsesteenweg 42,

ondernemingsnummer 0832.449.743, samen met haar bedienden, gemachtigden, vertegenwoordigers en

aangestelden.

-- Voor eensluidend analytisch uittreksel 

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermee neergelegd Expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

. .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.08.2015, NGL 01.10.2015 15626-0072-009
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 03.08.2016, NGL 11.08.2016 16418-0064-009

Coordonnées
ARCHITECTON

Adresse
GOUWELOZESTRAAT 55 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande