ARCHITECTUUR VALCKE JAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTUUR VALCKE JAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.007.449

Publication

11/06/2014 : KOT000265
17/06/2013 : KOT000265
06/02/2015
ÿþ mod 11.1

i~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming (voluit) : ARCHITECTUUR JAN VALCKE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Parkstraat 20

8560 Wevelgem

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENING - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 30 september 2014, Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Kortrijk 2 op 22 oktober 2014, Boek 116 Blad 72, Vak 17 Bladen 10 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Adviseur-Ontvanger Inspecteur' (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "ARCHITECTUUR JAN VALCKE", waarvan de zetel' gevestigd is te 8560 Wevelgem, Parkstraat 20, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de. vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoot werden gesteld, overeenkomstig artikel; 181 van het Wetboek van vennootschappen

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8800 Roeselare,: ;? Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, alhier vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele,> bedrijfsrevisor;

- staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de heer Bruno Pouseele, luiden als volgt

"7, Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van; vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Burg. BVBA ARCHITECTUUR JAN VALCKE; met zetel te 8560 Wevelgem, Parkstraat 20, een boekhoudkundige staat afgesloten op 5 september 2014; opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een; balanstotaal opgeeft van 321.003,08 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 321,003,08 EUR. In; toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in i! discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, !i zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden alle schulden ten aanzien van; derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald,

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag; van 48.604, 69 EUR, die zat ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de; algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professiioneleí normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 5 september 2014 de toestand van; de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken; ;; over het at dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader; van de voorgenomen ontbinding van de Burg. BVBA ARCHITECTUUR JAN VALCKE en mag niet voor andere; doeleinden worden gebruikt.

° Roeselare, 8 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

b) Bevestiging externe wettigheid

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Jw111111~~1M11101uu

B

,,_...,

Ondernemingsnr: 0439.007.449

bet

aa

Be Sta

MONITEUP, BELGE

29 -01- 2015 LGISCH STAATSSLA.

NEERGELEGD

2 6 DCC, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd, KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van voormeld artikel van het Wetboek van Vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2. Er zijn geen passiva ten aanzien van derden meer verschuldigd of de nodige gelden om die schulden te voldoen werden geconsigneerd,

3. Aile vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1, De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2, De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, vast dat de vennootschap geen openstaande schulden meer heeft ten aanzien van derden of dat de nodige gelden om de openstaande schulden te voldoen werden geconsigneerd.

3. De vergadering stelt vast dat de enige vennoot van de vennootschap aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig de wet.

4. De vergadering besluit dat de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de enige vennoot overeenkomstig het derde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, hetgeen door de hier aanwezige vennoot uitdrukkelijk wordt erkend.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, over te gaan tot toebedeling aan de enige vennoot van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om alle eventuele nog opduikende vereffeningskosten en -lasten te dragen en te betalen.

De enige vennoot heeft verzaakt aan de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De toebedeling wordt tevens door de enige vennoot goedgekeurd.

De vergadering geeft vervolgens machtiging aan de zaakvoerder tot het indienen van de vereiste fiscale aangiften en de toebedeling aan de enige vennoot zoals voormeld, in voorkomend geval na inhouding door de vennootschap van de roerende voorheffing.

TOEBEDELING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

Overeenkomstig het voorgaande gaan de hierna beschreven onroerende goederen over op de enige vennoot, zijnde de heer Jan Valcke, die aanvaardt

1. GEMEENTE KOKSIJDE

In een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden, genaamd "Twenty One Residence", staande en gelegen te Koksijde (Oostduinkerke), Europaplein 22, bekend op het kadaster onder Koksijde/vierde afdeling/Oostduinkerke 2, sectie G, nummer 101A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van acht are negenenveertig centiare (8a 49ca)

Het appartement van het type G gelegen op de tweede verdieping, (volgens titel type G nummer 5021G), omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom

hall, vestiaire, living met terras, keuken en badkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid :

honderd twintig! tienduizendsten (120/10.000sten) waaronder de grond.

(" )

2. GEMEENTE WEVELGEM

- Een MAGAZIJN op en met grond en alle aanhorigheden, Lode De Boningestraat +7, bekend op het kadaster onder Wevelgem/tweede afdeling, sectie B, nummer 686/P, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zeventig centiare (70ca).

- Een KANTOORGEBOUW op en met grond en alle aanhorigheden, Lode De Boningestraat 7, bekend op het kadaster onder Wevelgem, tweede afdeling, sectie B, nummer 6851A/2, met een oppervlakte volgens titel van één are twintig centiare (la 20ca) en kadaster van één are dertien centiare (1a 13ca).

(" " )

VIERDE BESLUIT -- BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER -KWIJTING

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het

mandaat van de zaakvoerder.

De vergadering besluit om de heer Jan Valcke kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat als

zaakvoerder tot op heden.

VIJFDE BESLUIT -- VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het } elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

M



sà.. 4_ Moor-

`behouden

aan het

I elgisch

Staatsblad

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden door de heer Jan Vaicke, die gelast wordt met de bewaring ervan, en dit op hierna vermeld adres, zijnde te 8560 Wevelgem, Parkstraat 20.

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT - ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN -" VOLMACHT

De algemene vergadering verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FACC" met zetel te 8792 Waregem, Poelstraat 19, ondememingsnummer 0441.414.633, om namens en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de revisor en verslag van de

zaakvoerder met staat van activa en passiva.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste bit van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2011 : KOT000265
07/07/2010 : KOT000265
28/07/2009 : KOT000265
02/09/2008 : KOT000265
04/09/2007 : KOT000265
29/06/2006 : KOT000265
02/08/2005 : KOT000265
03/08/2004 : KOT000265
22/08/2003 : KOT000265
05/07/2002 : KOT000265
21/09/2000 : KOT000265
11/01/1990 : KOT265

Coordonnées
ARCHITECTUUR VALCKE JAN

Adresse
PARKSTRAAT 20 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande