ARDE CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDE CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.248.825

Publication

23/05/2014
ÿþmod 11.1

ii I: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0874.248.825

Rechtbank van koophandol

Antwerpen

1 MEI 2014

afdeling Areredg

Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm: Zetel:

ARDE CONSULTING

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Leon Stampelaan 82

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(volledig adres) 2100 Antwerpen (Deume)

Onderwerp(en) akte: NEERLEGGING EN BEKENDMAKING BU UITTREKSEL VAN FUSIEVOORSTEL

Neerlegging van het fusievoorstel opgesteld de dato 12-05-2014 overeenkomstig artikel 719 W.Venn.,.: betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met het oog op de overneming door de Comm. VA G & L, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0458.129.218, niet zetel te Laon Stampelaan 82, 2100 Antwerpen (Deurne) de Overnemende Vennootschap, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARDE CONSULTING, RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0874.248.826, met zetel te Leon Stampelaan 82, 2100 Antwerpen (Deume) de Over te Nemen Vennootschap.

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de bestuursorganen van de commanditaire vennootschap op aandelen G & L (hierna "Comm, VA G & L") en van de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARDE CONSULTING (hierna "BVBA ARDE CONSULTING") in onderling overleg volgend voorstel tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van BVBA ARDE CONSULTING (hierna ook de "Over te Nemen Vennootschap") door Comm. VA G & L (hierna ook de "Overnemende Vennootschap") zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van BVBA ARDE CONSULTING naar Comm. VA G & L NV overgaat,

De bestuursorganen van Comm. VA G & L en BVBA ARDE CONSULTING zetten dienaangaande uiteen als volgt:

Vermeldingen voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De Over te Nemen Vennootschap is:

ARDE CONSULTING, met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA), met maatschappelijke zetel te Leon Stampelaan 82, 2100 Antwerpen (Deurne), ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0874.248.825, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt ais volgt:

- De uitbating van een ontwerp-, organisatie- en raadgevend bureau inzake marketing-, marketingcommunicatie, verkoops-, verkoopsbevorderende, reclame-, communicatie- en promotionele aangelegenheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad



- De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, financiële, juridisch en sociale aangelegenheden;

- Het (laten) opzetten en (laten) uitvoeren van marktstudies, het (laten) merchandisen van alle bovenvermelde aangelegenheden, het (laten) organiseren van evenementen;

- Aile activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, oonsulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid, evenals financieel beheer; - Het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin;

- Het uitbaten van een algemeen bedrijf van onroerende en financiële operaties, omvattende onder meer het verwerven, vervreemden, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ontwikkelen, ordenen, huren ' en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, de promotie van en het handelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing, doch uitgezonderd de activiteiten voorbehouden aan spaar- en depositobanken en vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- Het geven van allerlei voordelen aan de bestuurders en zaakvoerders;

- Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten;

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt;

- Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland;

- De vennootschap mag deelnemen of samenwerken in alle ondernemingen die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken en dit door inschrijving, overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op gelijk welke wijze. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

- Het organiseren van maritieme excursies en evenementen in de meest brede zin;

- De aan- en verkoop, huur,verhuur voor eigen rekening of voor rekening van derden, van schepen,jachten en pleziervaartuigen, alle toebehoren, apparatuur en onderdelen hiervoor, alle materialen en toebehoren gebruikt bij de uitoefening van de pleziervaart en dit zowel in België als in het buitenland.

De hoger vermelde opsommingen zijn exemplatief bedoeld en niet limitatief en dienen steeds in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De Overnemende Vennootschap is:

G & L, met de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen (Comm.VA), met maatschappelijke zetel te Leon Stampelaan 82, 2100 Antwerpen (Deurne) ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0458.129.218, waarvan het maatschappelijk doel volgens artikel 3 van haar statuten luidt als volgt:

1. De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook.

2. Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van onroerende goèderen evenals alle welkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltoolingswerken door onderaannemers.

3 Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, sociale en

verzekeringsaangelegenheden.

4. Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische, financiële en verzekeringsproblemen.

5. Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, boekhouding, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

6. Als makelaar of agent alle contracten van verzekering opmaken, bemiddelen en afsluiten, alsmede alle bemiddeling tussen verzekeringsmaatschappijen en verzekeringsnemers.

7. Het beheer van allerhande patrimonia en het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordigen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor elle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Voor-

behàuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2° De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

, De handelingen van de Over te Nemen Vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 30 juni 2014.

3° De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

4° leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Over te Nemen Vennootschap of de Overnemende Vennootschap.

Statutenwijziging

Het doel van de Overnemende Vennootschap dient niet te worden aangepast uit hoofde van de beslissing tot fuseren. Wel zal naar aanleiding van de fusie en in dezelfde akte de rechtsvorm van Overnemende Vennootschap gewijzigd worden, te weten zal Comm.VA G &L worden omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dientengevolge volledig nieuwe statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aannemen die haar bestaande statuten integraal zullen vervangen. Het bestuursorgaan van Comm.VA G &L zal het nodige doen voor het opstellen van de vereiste staat van activa en passive en de verslagen vereist overeenkomstig de artikelen 776, 777, en 778 van het Wetboek van Vennootschappen en die stukken tijdig aan de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap ter beschikking stellen,

Bodemsanerinq

Het vermogen van de Over te Nemen Vennootschap bevat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of andere rechten waarop enige decretale regelgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

Aanvullende bepalingen

Onderhavig fusievoorstel zal door de zorgen van de bestuursorganen van de aan de fusieoperatie deelnemende vennootschappen worden neergelegd in het respectievelijke vennootschapsdossier van elke fuserende vennootschap op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

De bestuursorganen van de voornoemde te fuseren vennootschappen zullen aan hun

respectievelijke algemene vergaderingen van vennoten of aandeelhouders zo snel mogelijk na het

Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen onderhavig fusievoorstel tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betreffende de overneming van BVBA ARDE CONSULTING door Comm.VA G & L voorleggen.

Indien het fusievoorstel, om welk reden ook, niet zou worden goedgekeurd zullen alle kosten die verband houden met deze verrichting warden gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor een gelijk deel en waarbij elke vennootschap instaat voor de betaling van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

1n geval van goedkeuring van het fusievoorstel zullen alle kosten worden gedragen door de Overnemende Vennootschap.

Elk bestuursorgaan erkent twee originele door en namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één telkens bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de. Het vijfde getekende exemplaar zal worden bezorgd aan de notaris die wordt aangesteld am de fusieakten te verlijden.

Getekend,

VOOR BVBA ARDE CONSULTING

Guido Goddé

Zaakvoerder

(samen hiermee neergelegd: het fusievoorstel de dato 12-05-2014)

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/07/2014
ÿþ&

mo d 11.1

f 2141962 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

0 7 JULI 2014

Griffie

*14137689*

be

a

Bi Sta

Ondernerningsnr : 0874.248.825

Benaming (voluit) : ARDE CONSULTING (verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Leon Stampelaan 82

2100 Antwerpen (Deurne)

FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uittreksel afgeleverd v6iir registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 30 juni 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste tot de fusie (hierna de "Fusie") door vereniging van aile aandelen in één hand door de commanditaire vennootschap op aandelen "G & L", RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0458.129.218, met zetel te 2100 Antwerpen (Deume), Leon Stampelaan 82 (de "Overnemende Vennootschap") met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARDE CONSULTING", RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen 0874.248.825, met zetel te 2100 Antwerpen (Deurne), Leon Stampelaan 82 (de "Overgenomen Vennootschap"), door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overeenkomstig het fusievoorstel de dato 12 mei 2014, als gevolg waarvan Overgenomen Vennootschap werd ontbonden zonder vereffening

De Fusie werd verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak werden haar effecten gesorteerd per 30 juni 2014 om 24.00 uur. Bijgevolg zullen aile handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 30 juni 2014 om 24.00 uur vanuit boekhoudkundig (en fiscaal) oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, is per 30 juni 2014 om 24.00 uur overgegaan naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met aile rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

3. De vergadering stelde vast dat, ingevolge het besluit tot Fusie, bij de totstandkoming/inwerkingtreding van de Fusie en, als gevolg daarvan, de ontbinding van de Overgenomen Vennootschap, per 30 juni 2014 om 24.00 uur er een einde is gekomen aan het mandaat van de enige zaakvoerder in functie van de Overgenomen Vennootschap, te weten: de commanditaire vennootschap op aandelen "G & L", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer GODDÉ Guido, geboren te Wilrijk op 19 februari '1954, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Leon Stampelaan 82.

4. I. De vergadering gelaste vooreerst de enige zaakvoerder met het formaliseren van deze fusieverrichting op elk vlak en verleende de ruimste machtigingen aan de enige zaakvoerder tot uitvoering van aile voorgaande besluiten aangaande de Fusie, zowel intern als extern tegenover derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging van de Overgenomen Vennootschap tegenover aile overheden, administraties, toezichthouders, en openbare ambtenaren, waaronder notarissen, en inzonderheid om de hoger genomen beslissingen ,aangaande de Fusie, wanneer die een feit is, concrete uitvoering te geven.

Il. De vergadering besliste tenslotte dienaangaande aan de enige zaakvoerder, alsook aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.C.S. BOEKHOUDKANTOOR", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0465.942.270, met zetel te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 386, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk met bevoegdheid afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht te geven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede voor het eventueel openen van een (of meerdere) exploitatiezetel(s) op naam van de fusievennootschap ingevolge de totstandkoming van deze fusieoperatie, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht, en dit zowel _naar aanleiding_ van _deze _fusieoperatie als baar_ aanleiding_yaa vroegere_ beslissingen...en akten..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Rechtsvorm:

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

be htnelert. aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

uitgaande van het bestuursorgaan of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetzij van de perso(o)rifen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/04/2014
ÿþVoor-

behoudc

aan hel

Belgiscl

Staatsbli

Mod Word 11.1

I II

*14078258*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie-vatt-de-akte-----

NLLHOELEGDTER GRIFFIEVAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDELTE \--BRUME (AFDELING BRUME)

2 6 HAART 2014

-3 -0/i- 214 Griffie Degriffier.

111 !MON ITEUR 137-07iE

-

Ondernemingsnr : 0874.248.825BELG (Sa STAATSBLAD

Benaming

(voluit) ARDE CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: de Maerestraat 3 bus 1/b - 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag/benoeming zaakvoerder en verplaatsing zetel

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 28/02/2014 blijkt

1.Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van mevrouw Lieve Van Tongerloo als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang. Als nieuwe zaakvoerder wordt met onmiddellijke ingang de Comm. VA G&L, RPR Antwerpen 0458.129.218, Leon Stampelaan 82 2100 Antwerpen (Deurne) benoemd, vertegenwoordigd door de heer Guido Goddé, zaakvoerder..

2.Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar 2100 Antwerpen (Deume), Leon Stampelaan 82.

Er wordt volmacht verleend aan de BVBA C.G.S. Boekhoudkantoor, Herentalsebaan 386  2160 Wommelgem, vertegenwoordigd door Hugo Van Olmen, zaakvoerder, om de nodige bekendmakingen in het Belgisch staatsblad te doen, alsook de nodige wijzigingen in de KRO door te voeren.

Getekend,

C.G.S. Boekhoudkantoor BVBA

vertegenwoordigd door Hugo Van Olmen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luilz B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;Y"

Voor-

behouden aan het r-~e[qicch

wt.rat:,áí,ad

*13152475*

111111111

Ondernemingsnr : 0874.248.825

Benaming

ti.rriuit~ : ARDE CONSULTING

(Yer ort)

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brute)

'p' 2 7 SEP. 20131

Grerïi"` e

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel de Maerestraat 3 bus 1Ib - 8301 Knokke-Heist

tvolledig adres)

Onderterp akte : Bezoldiging zaakvoerder

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 20/06/2013 blijkt dat het mandaat van de zaakvoerder mevrouw Lieve Van Tongerloo, Leon Stampelaan 82 te 2100 Antwerpen (Deurre) bezoldigd wordt vanaf 1.8.2013_

Getekend,

Lieve VAN TONGERLOO Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur be

Op de faatste blz van Luitc B vermeidan : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 15.02.2013 13039-0395-012
23/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 20.02.2012 12040-0327-014
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 30.08.2010 10519-0102-009
08/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 31.08.2009 09730-0359-009
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 23.08.2008 08614-0243-010

Coordonnées
ARDE CONSULTING

Adresse
DE MAERESTRAAT 3, BUS 1B 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande