ARDEBO KONSTRUKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDEBO KONSTRUKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.878.001

Publication

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.11.2012, NGL 26.04.2013 13099-0279-011
11/05/2011
ÿþL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

29. Qb. 2Q11

ReUifÇÇNK KOOPHANDEL K04ITRIJK

ii i

Voor

behou+

aan h

Belgis Staatst

Ondememingsnr 023S, gn , oorl

Benaming

(voluit) : ARDEBO KONSTRUKT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwstraat 45 8720 Dentergem (Wakken)

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaete te Wakken (Dentergem) op twee en twintig april tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1. De Heer DE BRABANT Joost Cyriel Valère, geboren te Waregem op zeven februari negentienhonderd vijfenzestig, rijksregister nummer 650207 205 91, echtgenoot van Mevrouw DERYCKERE Nancy Ivona Angèle, geboren te Waregem op zes augustus negentienhonderd zevenenzestig, rijksregister nummer 670806 220 93, samenwonende te 8720 Dentergem, Marialoopstraat 1; gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, sindsdien noch gewijzigd noch bevestigd, zo verklaard.

en

2. De Heer SANDERS Andy Jacques, geboren te Kortrijk op vijftien maart negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.03.15-237.57, echtgenoot van Mevrouw VERLEDENS Monia Simonne, geboren te Kortrijk op vijfentwintig juli negentienhonderd vijfenzeventig, rijksregisternummer 75.07.25-098.97, wonende te 8720 Wakken (Dentergem), Nieuwstraat 45; gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, sindsdien noch gewijzigd noch bevestigd, zo verklaard.

2. Benaming: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARDEBO KONSTRUKT"

3. Zetel: te 8720 Dentergem (Wakken), Nieuwstraat 45

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

de restauratie en renovatie van gebouwen en monumenten,

het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten

oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen,

projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw en infrastructuurwerken;

bouw van zwembaden;

aanleg van allerhande paden en opritten, en terrassen, en tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten;

aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

houtskeletbouw;

montage van serres en veranda's;

plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

Plaatsen/herstellen van schrijnwerk  glazenmaker en plaatsen van houten vloer-, plafond- en

wandbekleding;

Polyvalent schrijnwerker;

Eindafwerking (schilderen en behangen)

lnstallatieactiviteiten voor centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair;

bouw van daken, dakdekker- en waterdichtmakingsactiviteiten;

stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten;

industriële vloeren;

chapewerken;

industriële schilderwerken;

plaatsen fotovoltaïsche en gewone zonnepanelen;

metalen dakbedekkingen en zinkwerken;

elektrische installaties;

elektrotechnische installatiewerken;

uitrustingen telecommunicatie en databeheer;

uitrustingen voor brand- en diefstalmelding;

4

.-4 frigorist;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge preventieadvisering;

schatten en evalueren van onroerende goederen;

het aankopen, verkopen en verhuren van woningen en gebouwen,

het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van (af dan niet in coördinatie met onderaannemers): grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, metsel- en betonwerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, algemene aanneming, algemene bouwwerken, bekistings- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, ruwbouw en sloopwerken, plaatsen van afsluitingen, dakdekkingswerken met asfalt en teer en andere,

droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en mozaïek en alle andere muur- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen en in hout, plaatsen van ruiten, glas en gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garneren, plaatsen van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van alle bouwmaterialen, aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verhuren of herstellen van alle aannemers en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwprodukten en materialen. De vennootschap kan mandaten uitoefenen van bestuurder en vereffenaar. Zij kan leningen en kredietopeningen toestaan, alsmede aile borgen aan derden verschaffen, zelfs voor alle zaken die haar maatschappelijk doel of de hierboven vermelde opsomming te buiten gaan. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bouwkundig en technisch tekenen

Technische studiën en ingenieursactiviteiten

Interieur- en binnenhuisarchitect

Verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer

Veiligheidscoördinatie

Energiedeskundige  EPB  EPC

Ingenieurs en aanverwante technische advies

Detailhandel in computers, randapparatuur, standaardprogrammatuur, software, kantoormachines en  meubelen telecommunicatieapparatuur

Vervaardiging van computers en randapparatuur, inclusief microcomputers en tekstverwerkende machines : centrale verwerkingseenheden, interfaces, consoles, digitale machines, analoge machines

Onderhoud en reparatie van computers, randapparatuur en overige kantoormachines

Informatica en aanverwante activiteiten

Handelsbemiddeling in machines en uitrusting voor de dienstverlenende sector

Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant :

- invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens

- Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren

- Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden, onder meer door aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van afbraakwerken, lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, dit alles in de ruimste zin.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of analoge functies, zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Dit alles voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door

honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling:

INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De Heer De Brabant Joost, voor vijftigduizend euro, waarvoor hem vijftig aandelen warden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tienduizend euro.

2. De Heer Sanders Andy, voor vijftigduizend euro, waarvoor hem vijftig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tienduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro en is elk aandeel minimum voor éénvijfde volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer BE77 0016 4073 9842.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris zal worden bewaard, werd door de bank afgeleverd op twintig april tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en aile daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of bijzondere algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als statutaire zaakvoerders voor de duur der vennootschap wordt éénparig benoemd door de oprichters, de heer De Brabant Joost, en de Heer Sanders Andy, beiden voornoemd, die alhier aanvaarden.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

10. Overname verbintenissen:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf één april tweeduizend en elf, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

11. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan VZW Formalis, te 1000 Brussel, Lombardstraat 34-42, of een van haar bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

12. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE DONDERDAG VAN DE

MAAND NOVEMBER OM ACHTTIEN UUR DERTIG op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de

eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en twaalf.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni daarna.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de

zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting,

opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal warden afgesloten op dertig juni tweeduizend, en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARDEBO KONSTRUKT

Adresse
NIEUWSTRAAT 45 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande