ARIADNE INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARIADNE INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 479.133.082

Publication

20/06/2014
ÿþOndememingsnr : 0479 133 082

Benaming

(voluit) : ARIADNE INVEST in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Vennebosstraat 27 C te 8720 Dentergem

(volledig adres)

Onderwerp akte Definitieve sluiting van de vereffening

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen om het vereffeningsverslag goed te keuren en kwijting te verlenen aan de vereffenaar.

De vergadering verklaart de afrekening gesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de. vennootschap Ariadne lnvest nv, definitief opgehouden heeft te bestaan vanaf 07/09/2012.

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de aandeelhouders. De vereffenaar, Mevrouw Vanden Berghe Ann, heeft zich er persoonlijk en onvoorwaardelijk toe verbonden alle eventuele nog niet gekende en/of niet geconsigneerde passive voor haar rekening te nemen,' te vereffenen en te betalen.

De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende de wettelijke termijn bewaard blijven op volgend adres: Vennebosstraat 27 C te 8720 Dentergem.

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om 19.30 uur, na lezing en goedkeuring van het proces-verbaal.

Voor echt verklaard,

De vereffenaar,

Vanden Berghe Ann

,1"-é%t kulAme:e- .xutuitety

riax,v1

1 bel et' Ba Sta,

MW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3- 2.f

STAAL:

1111111.1,1111111eIR

MON ITE

13 -0

BELGISCH

IR BELLJE

NEERGELEGD

2 6 MEI 2014

' Rêchtbank van KOOPHANDEL Gent, an KORTRIJK

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van da perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

05/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 25.09.2012 12597-0126-010
27/04/2012
ÿþ Mod ltlo=tl 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nr-= ~,; i~ 1_ i= ~~ 1

~.~1~~~ '1

17. Of:.. 2017

G~7"6AN K KOOPHANDEL

KORTRUK

*1%081366*

479.133.082

111.-

"ARIADNE INVEST"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

_L I isd.,' ; Naamloze Vennootschap

i" - iti 8720 Dentergem (voorheen Oeselgem), Vennebosstraat 27 C

VRIJWILLIGE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR.

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf en aangeboden ter registratie zoals blijkt uit volgend relaas : "Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Roeselare op dertig maart tweeduizend en twaalf, boek 531, blad 3, vak 7, ontvangen : vijfentwintig euro. De Inspecteur bij delegatie (getekend) F. Allossery.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "ARIADNE INVEST', met maatschappelijke zetel te 8720 Dentergem (voorheen Oeselgem), Vennebosstraat 27 C., met ondernemings-en B.T.W.-nummer : 479.133.082, op gezegde datum onder meer de volgende besluiten heeft genomen :

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

De voorzitter geeft voorlezing van het verslag door de raad van bestuur opgemaakt op drieentwintig januari tweeduizend en twaalf. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag de dato vierentwintig januari tweeduizend en twaalf, opgemaakt door de Heer Bedrijfsrevisor Rouseré Nicolas, kantoorhoudende te 8870 Izegem, Baronstraat 88, omtrent de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

" 5. BESLUIT

" Het bestuursorgaan van de NV ARIADNE INVEST heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2011 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 1.605,71 EUR en een negatief netto-actief t.b.v. -26.335,21 EUR.

" Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

" De artikelen 633 en 634 Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing. De vereffening zal slechts positief kunnen afgesloten worden mits de aandeelhouders bereid zijn om additionele middelen in te brengen en/of hun vordering op de NV niet op te vorderen.

" Er werd geen provisie aangelegd voor de kosten die zullen voortvloeien uit de beslissing tot ontbinding (zoals : extra administratiekosten, ereloon bedrijfsrevisor en notaris).

" ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

" Voormelde staat geeft, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

" Izegem, 24 januari 2012.

" Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor.".

BERAADSLAGING.

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten :

L GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de Bedrijfsrevisor geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn en derhalve deze verslagen samen met de staat van activa en passiva goed te keuren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

II. VRIJWILLIGE ONTBINDING.

De vergadering besluit tot de vrijwillige ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te

rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

III. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar :

Mevrouw VANDEN BERGHE Ann Paula Marguerite Marie, verpleegkundige, geboren te Kortrijk op één juli

negentienhonderd tweeënzestig.

Wonende te 8720 Dentergem (voorheen Oeselgem), Vennebosstraat 27 C.

Welke vereffenaar alhier verschijnt en verklaart haar mandaat uitdrukkelijk te aanvaarden.

De aldus benoemde vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is

overgegaan tot de bevestiging van de benoeming, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van

Vennootschappen. Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen

bijzondere machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184, zesde lid van het Wetboek

van Vennootschappen bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel.

IV. MACHTIGING.

De vereffenaar oefent afzonderlijk en individueel zijn bevoegdheid steeds alleen optredend uit.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen; hem wordt derhalve de volledige bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien bij de artikelen 187 en 190, § 2, lid 2 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar is inzonderheid bevoegd de onroerende goederen en zakelijke rechten van de vennootschap te verkopen, hetzij uit de hand, hetzij openbaar, naar eigen keuze en inzicht. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en rechtsvorderingen tot ontbinding; hij mag opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelen, elk verzet of andere belemmering_

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Onverminderd bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze verleden voor een openbaar of ministerieel ambtenaar, ondertekend door één vereffenaar die ten overstaan van derden daartoe geenszins enig bewijsstuk dient voor te leggen.

De duur van de opdracht van de vereffenaar gaat in op heden en geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem opgedragen taak.

De opdracht van de vereffenaar is onbezoldigd.

Instrumenterende Notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vóór haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van Vennootschappen dient de vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) over te maken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, vóór de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers, ter goedkeuring voor te leggen aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183,. § 2 van het Wetboek van Vennootschappen verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van dergelijke vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

V. WIJZIGING VAN DE STATUTEN EN COORDINATIE ERVAN.

De vergadering beslist te schrappen en/of te vervangen de achterhaalde dan wel overbodige bepalingen in de statuten en deze aan te passen aan de wet; er wordt tevens beslist de statuten vast te stellen om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

Als gevolg van de genomen beslissingen heeft de vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volmacht te geven aan de instrumenterende Notaris de statuten te coördineren en deze neder te leggen. STEMMING.

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen en voor elk punt van de agenda afzonderlijk.

VOLMACHT.

Alhier wordt volmacht, met recht van subdelegatie of indeplaatsstelling, verleend aan de Heer Accountant Neyrinck Ronny, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Biekerijstraat 93-95, om in voorkomend geval alle vereiste en/of nuttige formaliteiten te vervullen aangaande het handelsregister, het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de belasting op de toegevoegde waarde en alle andere mogelijke administraties en diensten nodig en/of nuttig ingevolge onderhavige akte.

RECHT OP GESCHRIFTEN.

instrumenterende Notaris bevestigt de ontvangst van betaling van het recht op geschriften ten bedrage van vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede nedergelegd : expeditie van het proces-verbaal; publicatiedataiijst; kopie van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk de dato elf april tweeduizend en twaalf inhoudende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Notaris Guido Vandenberghe ter standplaats Roeselare.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 01.07.2011 11247-0553-010
12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 06.07.2010 10276-0286-010
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 02.07.2009 09372-0075-010
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 16.07.2008 08403-0328-015
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 16.07.2007 07401-0184-016
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.06.2006, NGL 10.07.2006 06426-0275-013
04/04/2006 : KOA021922
18/07/2005 : KOA021922
16/07/2004 : KOA021922
05/02/2003 : KOA021922
08/01/2003 : KOA021922

Coordonnées
ARIADNE INVEST

Adresse
VENNEBOSSTRAAT 27C 8720 DENTERGEM

Code postal : 8720
Localité : DENTERGEM
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande