ARKIN


Dénomination : ARKIN
Forme juridique :
N° entreprise : 445.884.254

Publication

15/07/2014
ÿþRechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Koningslaan 36

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Philippe Strypsteen, notaris te Knokke-Heist op 26 juni 2014, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vdôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "ARKIN" waarvan de zetel gevestigd is te, 8300 Knokke-Heist, Koningslaan 36, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT Kapitaalverhoging.

De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap onmiddellijk te verhogen met een bedrag van negentig (90%) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen zodat het kapitaal verhoogd zal worden van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot twee miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 2.062.000,00).

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld. Gezien de bestaande aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit op het nieuwe kapitaal intekenen en het om aandelen gaat zonder nominale waarde, vindt deze kapitaalverhoging plaats zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

TWEEDE BESLUlT Individuele afstand van het voorkeurrecht.

De heer Bart Chielens en mevrouw Katelijne Stallaert, samenwonende te Knokke-Heist, 't Molentje 1, hebben besloten, uitdrukkelijk en individueel te verzaken aan hun proportioneel voorkeurrecht dat zij bezitten zoals voorzien in artikel 592 en 593 van het Wetboek van Vennootschappen en dit naar aanleiding van de voornoemde kapitaalverhoging door inbreng in contanten.

DERDE BESLUIT Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Bart Chielens en mevrouw Katelijne Stallaert, beiden voornoemd, die verklaard hebben samen aile aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting heeft

- de heer Bart Chielens, voornoemd, verklaard een bedrag van een miljoen twintigduizend achthonderd euro (¬ 1.020.800,00) in te brengen, welk bedrag hij volledig volstort heeft

mevrouw Katelijne Stallaert, voornoemd, verklaard een bedrag van

negenhonderdnegenenzeventigduizend tweehonderd euro (¬ 979.200,00) in te brengen, welk bedrag zij volledig volstort heeft

De algemene vergadering heeft erkend volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals

voorzien in artikel 537, Wetboek van Inkomstenbelastingen 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die

voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorgaande boekjaren en de voorwaarden van kapitaalbehoud. Zij heeft verklaard deze voorwaarden stipt te zullen naleven. Bankattest

De algemene vergadering heeft vastgesteld dat gezegd bedrag van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 25 juni 2014, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

De instrumenterende notaris bevestigt op basis van het bankattest dat een som van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) werd gestort op rekening bij BNP Paribas Fortis.

Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking van de vennootschap gehouden. Over deze rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden nadat de optredende Notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie va

MOMTEUP

08 -07-

LG1SCH ST/

Ondernemingsnr : 0445.884.254 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Staatsebel eGEktro make kopie

iff".Pee'nciel

ARKIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft daarna vastgesteld en heeft ons, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging ten belope van twee miljoen euro (¬ 2.000.000,00) volledig verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 2,062.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.260) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/ duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

VIJFDE BESLUIT - Statutenwijziging

De algemene vergadering heeft vervolgens besloten artikel 6 van de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten door de vervanging van de tekst van dit artikel door navolgende tekst:

"Artikel 5-. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweeënzestigduizend euro (¬ 2.062.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.260) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénl duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT  Wijziging artikel 39 van de statuten "Ontbinding en vereffening"

De vergadering heeft beslist het artikel 39 van de statuten te wijzigen gezien de wetswijziging van 29 maart 2012 betreffende de ontbinding en vereffening van vennootschappen. De huidige tekst van het artikel 41 wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst

"Artikel 39: Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passive gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passive wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Artikel 39A: Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissirrgen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 39B: Vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025

en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

À Voor--behouded aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de

vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. ln dit geval zijn artikel

189bis en artikel 190 Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing."

ZEVENDE BESLUIT  Coördinatie van de statuten

De vergadering heeft, de notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ACHTSTE BESLUIT - Machtiging aan de raad van bestuur.

De vergadering heeft een bijzondere machtiging verleend aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren, waaronder de betaling van de roerende voorheffing, ten belope van tien procent

(10%) van het tussentijds bruto-dividend waarvan hiervoor sprake.

NEGENDE BESLUIT  Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De algemene vergadering heeft bij deze bijzondere volmacht gegeven aan Centum, Zeerobbenlaan 16,

8300 Knokke-Heist, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten van het

rechtspersonenregister, het ondernemingsloket en de BTW met betrekking tot de statutenwijziging.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Philippe Strypsteen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift proces verbaal van statutenwijziging en coordinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/02/2014 : BG074706
21/01/2013 : BG074706
26/01/2012 : BG074706
26/01/2011 : BG074706
29/12/2010 : BG074706
30/12/2009 : BG074706
23/12/2008 : BG074706
09/09/2008 : BG074706
24/12/2007 : BG074706
22/12/2006 : BG074706
02/01/2006 : BG074706
08/02/2005 : BG074706
25/01/2005 : BG074706
29/12/2003 : BG074706
04/02/2003 : BG074706
02/01/2003 : BG074706
01/01/1997 : BG74706
03/12/1993 : BG74706

Coordonnées
ARKIN

Adresse
KONINGSLAAN 36 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande