ARNE-BOUW

Société en commandite simple


Dénomination : ARNE-BOUW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 567.917.578

Publication

21/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Algemene bouwwerken, onder andere : aannemer schrijnwerken en timmerwerken, aannemer plafonneerder en cementverwerker, aannemer metsel- en betonwerken, aannemer tegelzetter, aannemer van glaswerken, aannemer voor het waterdichtmaken van bouwwerken, aannemer van sloopwerken,

Bemiddeling en adviesverlening bij de aankoop, verkoop en verhuur van roerende en onroerende goederen. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten;

Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of

Zijn samengekomen:

1. De heer VERSTRAETE Arne, aannemer, NN 83.03.14-227-50, geboren te Menen op 14 maart 1983, wonende te 8890 Dadizele, Geluwestraat 77.

2. Mevrouw SEYNHAEVE Carmen, verpleegkundige, NN 84.02.23-212-03, geboren te Menen op 23 februari 1984, wonende te 8890 Dadizele, Geluwestraat 77.

De heer VERSTRAETE Arne, comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen, en onder de beperkingen hierna gezegd.

2.Maatschappelijk doel

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken voor de gewone commanditaire vennootschap (Comm.V.) die zij oprichten onder de naam  ARNE-BOUW , onder de volgende bedingen.

In het jaar tweeduizend en veertien op 24 oktober

1.Gecommanditeerde vennoot

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ARNE-BOUW

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Geluwestraat 77

*14311047*

Luik B

8890

België

0567917578

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Moorslede (Dadizele)

Griffie

Neergelegd

18-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met voormeld doel voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

3.Zetel

8. Overlijden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten een commanditaire vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden.

4.Duur

De duur van de vennootschap is onbepaald, ingaande op heden.

5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee duizend vijf honderd euro, in te brengen als volgt:

-door de Heer VERSTRAETE Arne: twee duizend vier honderd en vijfenzeventig euro (2.475,00 EUR)

-door mevrouw SEYNHAEVE Carmen: vijfentwintig euro (25,00 EUR)

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld over honderd deelbewijzen met een nominale waarde van 25,00 euro

elk. Als vergoeding voor deze inbrengen heeft de heer VERSTRAETE Arne recht op negenennegentig (99)

maatschappelijke deelbewijzen en de mevrouw SEYNHAEVE Carmen op één (1) deelbewijs.

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend, worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd. De zaakvoerder, en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8890 DADIZELE, Geluwestraat 77. De gecommanditeerde vennoot kan (of zo er meer zijn: kunnen) hem overal elders in België verplaatsen bij eenvoudige beslissing.

6. Beheer van de vennootschap

7. Overdracht van deelbewijzen

9. Boekjaar  Algemene Vergadering

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op éénendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni van ieder jaar, om 14 u, ten maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in juni tweeduizend en zestien.

10. Winstverdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de vennoten is vereist.

11. Handelingen gesteld voor de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen die reeds door de gecommanditeerde vennoot, comparant onder punt 1, voor rekening van de vennootschap in oprichting werden aangegaan worden hierbij door de vennootschap overgenomen. Voormelde verbintenissen worden aldus geacht door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

12.Benoeming tot zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, de heer VERSTRAETE Arne, comparant onder punt 1, die aanvaardt. Zijn bezoldigingen zullen vastgesteld worden door de algemene vergadering.

Gedaan te Dadizele op 24 oktober 2014.

Getekend door :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERSTRAETE Arne SEYNHAEVE Carmen

Oprichter - zaakvoerder Oprichter

Coordonnées
ARNE-BOUW

Adresse
GELUWESTRAAT 77 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande