ARNE DESPIERRE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ARNE DESPIERRE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.276.653

Publication

26/10/2011
ÿþ I .irkl,{ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*11162492*

v. iiM

beh aal Bel Staa

~

iii

In

IN

i

1

111

1

111

1

1

Neaergelego ter r.;ritfte ven Ge rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te OQetsnaaa

OD i1 0

Griffie OR ar'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O g y, î 6 6 53 Benaming

(voluit) : ARNE DESPIERRE

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Polder 23 - 8460 OUDENBURG

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhands document dd. 12 oktober 2011 opgemaakt te Oudenburg houdende oprichting van een;

vennootschap onder firma blijkt ondermeer :

De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn Despierre Arne, wonende te 8460 Oudenburg, Polder 23 en

Lust Ame, wonende te 8460 Oudenburg, Polder 23.

De vennootschap zal handelen onder de benaming « Arne Despierre ». De naam zal steeds worden;

voorafgegaan of gevolgd door de woorden « Vennootschap Onder Firma » of de afkorting « VOF ».

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8460 Oudenburg, Polder 23.

De vennootschap heeft tot doel :

1.Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de industriële- en dienstensector met inbegrip van;

alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, o.a. :

Q' Het verlenen van alle mogelijke diensten, opleidingen, prestaties en adviezen inzake management, van fiscale en algemeen juridische aard

Q' Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een; degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

D Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en' diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

D Het selecteren, aanwerven van aangepast personeel.

E Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het secretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

D Alle daden van beheer, bijstand, opleiding en management van industriële en handelsvennootschappen,; zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur (waarnemen van bestuursmandaten), als bij wijze van managementovereenkomst.

D Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een: degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

D Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel enj diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

D Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

Q' Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

D Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke; rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Q' Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen: vergoeding.

2.Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in; de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties,; kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel; gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook. :

Q'Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het' onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor; het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

..4 t

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Q.

Q'Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of activiteiten in onderaanneming, franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even welke andere wijze mogen deelnemen in alle andere ondernemingen, vennootschappen, die nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel met derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunninglattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts magen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 EUR, verdeeld in 100 aandelen van 10,00 EUR; de vennoten brengen in de vennootschap hun kennis en arbeid in. Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder-vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer Despierre Arne en mevrouw Lust Arne. Zij verklaren deze opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zij kunnen slechts warden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de vergadering van de vennoten mits eenparigheid.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van juni om 16.00 u.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Ten alle tijde kan een vergadering worden bijeenroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap. De oproeping geschiedt bij aangetekende brief, of door voor ontvangst ondertekende afgifte, aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 3111212012. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

Met éénparigheid van stemmen wordt volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vercruysse & Partners, vertegenwoordigd door de heer Jan Vercruysse of de heer Pascal Tourlemain, of zijn aangestelden, Lijsterstraat 15, 8400 Oostende, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen strekkende tot de inschrijving(en) latere aan te brengen wijzigingen en eventuele doorhaling in de Kruispuntbank van Ondernemingen, tot aanvraag van de nodige vestigingsattesten, tot aanvraag van het BTW nummer, voor alle aangelegenheden inzake directe belastingen en tot het vervullen van alle aangiften en formaliteiten terzake en tot het voeren van alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande.

.Alle verrichtingen vanaf 01110/2011 worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Despierre Arne

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARNE DESPIERRE

Adresse
POLDER 23 8460 OUDENBURG

Code postal : 8460
Localité : OUDENBURG
Commune : OUDENBURG
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande