ARPAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARPAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.816.230

Publication

10/06/2013
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3 e MEI 2013



.....-...-~~~-r~.9

*13087

lIi

1

i

1 bel a. BE Sta

Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : d Ç 3 Lt

Benaming

(voluit) : ARPAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8660 De Panne, Dynastielaan 21 G12

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Christiane Denys, Notaris te Zele, op 28 mei 2013 neergelegd voor registratie, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

VennooLl) de Heer VEHENT Rik Honoré Ivan Maria, nationaal nummer 60.12.30-086.68, geboren te Zele op dertig december negentienhonderdzestig, en zijn echtgenote

2)Mevrouw HOOGEWYS Annic Maria Abel, nationaal nummer 63.07.15-104.42, geboren te Zele op vijftien juli negentienhonderddrieënzestig, (Identiteitskaart nummer : 590-8828914-97), samenwonende te 9240 Zele, Cederlaan 16.Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen ingevolge huwelijkskontrakt verleden voor ondergetekende Notaris op 14 mei 2012, ongewijzigd.

Naam: ARPAN

Maatschappelijke zetel: 8660 De Panne, Dynastielaan 21 G/2

Doel: a)De vennootschap heeft tot doel:

1)het verwerven en beheren van participaties in handelsvennootschappen, zelfs met een burgerlijk doel;

2)het verstrekken aan ondernemingen en vennootschappen, zelfs in vennootschappen waarin zij participatie bezit :

a.van advies en consulting op financieel, sociaal, fiscaal, administratief, boekhoudkundig, informatica  en management gebied voor zover wettelijk toegelaten.

b.van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Daartoe behoren, onder meer boekhoudkundige, financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer, advies en consulting voor zover wettelijk toegelaten;

3)Het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- en buitenland, van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard, en alle aanverwante vraagstukken, voor zoveel als wettelijk toegelaten. De vennootschap kan diensten verlenen onder gelijk welke vorm ook aan alle personen, zowel natuurlijke als rechtspersonen, en kan elke hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen doen;

4)Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

_ 5)h I verweryen,_eXpl_oiferep-gin verhandelen nart Qçlccejeq, brev_ettera, jJçeetjl s ea handilsroecker.;__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

6)Het verhuren van alle soorten meubilair, machines, materieel, gereedschappen en vervoermiddelen;

7)Alle wissel-, kommissie- en makelaarstransacties doen, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht; zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken, in zoverre door de wet toegelaten;

8)onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst ; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

9)Het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroèrende en/of roerende goederen. 10) het verwerven en verlenen van zakelijke rechten op onroerende goederen.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende, industriële, commerciële en financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel:

De vennootschap is bevoegd zonder uitzondering alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel, dit door inbreng, fusie, opslorping, borgstelling of op gelijk welke andere wijze.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,-) Het wordt vertegenwoordigd door TWINTIG (20,-) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,-) alsvolgt:

a) De Heer VEHENT Rik, voornoemd, verklaarde in te schrijven op TIEN (10;) aandelen voor een bedrag van TIENDUIZEND (10.000,00) door een inbreng in geld te doen van TIENDUIZEND EURO (10.000,00).

b) Mevrouw HOOGEWYS Annic voornoemd, verklaarde in te schrijven op TIEN (10,-) aandelen voor een bedrag van TIENDUIZEND (10.000,00) door een inbreng in geld te doen van TIENDUIZEND EURO (10.000,00).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Tot statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur worden benoemd:

a)De Heer Vehent Rik, voornoemd

b)Mevrouw Hoogewys Annic, voornoemd

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de voorlaatste vrijdag van de maand maart om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en vijftien

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexés du Moniteur belge

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend veertien

De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart tweeduizend en dertien.

Winst-reserves: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Volmacht:Comparanten gaven volmacht aan Baker Tilly Belgium, Kerkveld 17, 9290 Berlare, vertegenwoordigd door de Heer Dany De Decker, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen bij de Kruispuntenbank van ondernemingen en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYSTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARPAN

Adresse
DYNASTIELAAN 21, BUS G2 8660 DE PANNE

Code postal : 8660
Localité : DE PANNE
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande