ART-GALLERY.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ART-GALLERY.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.469.332

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14388-0403-008
06/11/2014
ÿþ t wd 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.469.332

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsestraat 42 bus 2.1 8870 Izegem

Onderwem akte : Adreswijziging Maatschappelijke zetel

Blijkens de bijzondere algemene vergadering d.d. 30/04/2014 wordt het volgende beslist

Het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gewijzigd van Gentsestraat 42 bus 2.1, Izegem naar Gravin Judithstraat 2, 8800 Rumbeke en dit met ingang van 1 mei 2014.

Pieter Pareit

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd : verslag bijzondere algemene vergadering d.d. 30/04/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

MONITEUR BELGE i 6 SEP, 2014

3 0 -IJ- 2014 Rechtbankvan KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

3ELGISCH STAATSBLAD Griffie

11

Billagen -bij -het BelgischStaatsülad =-06/tif20t4 _ Annexes-du 1Vfoniteurüelge

Art-Gallery.be

17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 11.09.2013 13579-0357-008
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.08.2012 12517-0361-008
15/02/2011
ÿþ MOtl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111101111111111M

*11025388*

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

IN

NEERGELEGD

0 2. 02. 2011

~~4ni4 KOOr'~tÀNDEI-ORTRIJK

Ondernemingsnr : 3 3. Ct G 9. 3 3 2,

Benaming

(voluit) : Art-Gallery.be

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 8870 Izegem, Gentsestraat 42 bus 2.1.

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Moeykens te Brugge op één februari tweeduizend en elf ter registratie dat:

De heer PAREIT Pieter Lievin Roger, geboren te Izegem op eenendertig december negentienhonderd eenentachtig een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de onder de naam " Art-Gallery.be, met zetel te 8870 Izegem, Gentsestraat 42 bus 2.1, heeft opgericht.

2/ Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG (18.550 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde per aandeel van éénhonderdste van het maatschappelijk kapitaal

De heer Pieter Pareit voornoemd verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttien duizend vijfhonderd vijftig (18.550 EUR), volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (12.400 euro), waarvoor honderd (100) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat op ieder aandeel ten minste één/vijfde gestort is.

Het niet-volstorte kapitaal bedraagt zesduizend honderdvijftig euro (6150euro)

3/Doel:

1.De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuur, de invoer, de uitvoer, creatie, restauratie, makelaarsactiviteiten, commissiehandel, agentuur en tentoonstelling van kunstwerken, antiek, meubels, boeken, oude voorwerpen, schilderijen, beeldhouwwerken, tapijten, wandtapijten, en in het algemeen alle activiteiten die een verband houden met kunsthandel, nieuw en oud, daarbij ook inbegrepen expertise, tentoonstelling en restauratie, artistieke creatie en ondersteuning daarvan.

2. Opleiding, begeleiding en advies-opdrachten met betrekking tot bovenvermelde sectoren.

3. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en verhandeling van de eigen onroerende en roerende goederen in de ruimste zin.

4. Management  bestuurdersactiviteit :

Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, studies en onderzoek en alle overige

dienstverlening in de ruimste zin met betrekking tot bovenvermelde sectoren.

Het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

4. De ontwikkeling, het beheer en het onderhoud van softwaretoepassingen van welke aard ook, de

adviesverlening inzake

bedrijfsorganisatie, informatica en beheerstechnieken.

De aan-, verkoop, verhuur, onderhoud en herstelling van computerapparatuur en alle aanverwante artikelen.

5. In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend of soortgelijk doel nastreven, of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te warden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die: van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij kan het mandaat van zaakvoerder,' bestuurder, of vereffenaar waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen en voor haar zaakvoerders, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen met inbegrip van hypotheken verstrekken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

4/ Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5/ Bestuur en vertegenwoordiging :

Bestuursorgaan : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van de functie en het bedrag van de bezoldiging.

Wanneer bij een éénhoofdige vennootschap geen zaakvoerder aangesteld werd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Bestuursbevoegdheid : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Wanneer een zaakvoerder in een bepaalde verrichting, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat in strijd is met datgene der vennootschap, zullen de wettelijke voorschriften terzake worden toegepast

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid : Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder(s), vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen verlenen aan één of meerdere bijzondere lasthebbers. De bijzondere lasthebber(s) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

De oprichter stelt als eerste gewone zaakvoerders aan voor een onbepaalde duur, de heer Pareit Pieter, voornoemd.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

6/ De algemene vergadering moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur om te beraadslagen over de jaarrekening van het vorig boekjaar en om de zaakvoerders, de commissarissen of met controle belaste vennoten décharge te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De oprichter beslist de eerste jaarvergadering te houden op vrijdag 29 juni 2012 om 14 uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd de voorafgaande bepaling. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden die door alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten wordt ondertekend

7/ Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december.

De oprichter beslist het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op 31 december 2011.

8/ Jaarlijks wordt vijf procent van de nettowinst voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9/ Ontbinding : Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, genomen overeenkomstig de regelen bepaald voor het wijzigen van de statuten. De vennootschap wordt niet ontbonden door het faillissement, het kennelijk onvermogen, de onbekwaamverklaring of de dood van een vennoot.

Bij ontbinding van de vennootschap wordt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie verricht, tenzij de algemene vergadering beslist de vereffening toe te vertrouwen aan één of meer vereffenaars, waarvan ze de machten en, in voorkomend geval, de vergoedingen vaststelt. De vereffenaars treden evenwel pas in functie na het bekomen van de vereiste homologatie.

Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het

Voor- overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

1 behouden

aan het Belgisch Staatsblad





Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door notaris Francis Moeykens te Brugge.

Bijlagen:

oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

Coordonnées
ART-GALLERY.BE

Adresse
GENTSESTRAAT 42, BUS 2.1 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande