ARTCON 14

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTCON 14
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.722.423

Publication

13/12/2013
ÿþ n+ad word ii.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iuufl1111111u~u111,1wi8

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGQE (defAf ingBRt{~~1r~,

3 A/ e)

,p r~ DEC. L~~V

Ni+~,~a

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0542722 ~

"Artcon 14"

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Zeebrugge, L. Blondeellaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

uittreksel uit een akte verleden voor meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te Antwerpen, op achtentwintig november tweeduizend dertien.

L De identiteit van de natuurlijke personen of van de rechtspersonen die de oprichtingsakte hebben ondertekend of uit wier naam zij werd ondertekend:

1,De beer LEMMENS Stijn Roland Gerd, gehuwd, geboren te Hasselt op 18 mei 1972, wonend te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat 17, met rijksregistemummer 72.05.18-049.85.

2.De heer OCKIER Marc Mautits, gehuwd, geboren te Roeselare op 19 mei 1961, wonend te 8020 Oostkamp, Kwagatstraat 19, met rijksregistemummer 61.05.19-381.74.

3.De heer DENIS Erik Elisabeth Lodewijk, gehuwd, geboren te Merksem op 25 juni 1962, wonend te 2070 Zwijndrecht, Jacques De Lannoylaan 16, met rijksregistemummer 62.06.25-479.18.

4.De heer GATOT Stéphane Christophe, gehuwd, geboren te Huy op 27 juni 1968, wonend te 5310 Eghezée, Chemin de Merdorp,Branchon 17, met rijksregistemummer 68.06.27-145.30.

5.0e heer DE MOOR Jan Theo Adriaan, gehuwd, geboren te Gent op 7 januari 1975, wonend te 9080 Lochristi, Charles Vuylstekehof 9, met rijksregistemummer 75.01.07-285.20,

6.De heer DECOENE Eddy, ongehuwd, gebcren te Brugge op 22 september 1973, wonend te 8490 Jabbeke, Eernegemweg 19, met rijksregistemummer 73.09.22-099.61.

7.0e heer DE MEULENAERE Bart, gehuwd, geboren te Wilrijk op 16 februari 1978, wonend te 2070 Zwijndrecht, Burchtsestraat 52, met rijksregistemummer 78.02.16-343.53.

Il. a)De rechtsvorm van de vennootschap:

cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) De naam van de vennootschap: "Artcon 14"; de naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd van de vermelding "Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of in het kort "CVBA",

III.Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer overeenkomstig de vigerende wetgeving die aan een wettelijke erkennings - en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving' werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, ais voor rekening van derden, en, betreffen onder meer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium , zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3.1-let nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4.De prijscalculatie aan de hand van bestekken, plannen en andere, lastenboeken van aile soorten bouwprojecten, de opvolging en de begeleiding hiervan.

5.Het opmaken van ontwerpen en studies in verband met bouwprojecten alsmede de cobrdinatiewerkzaamheden hiervan.

6.Het begeleiden, bestuderen en toepassen van allerlei informaticaverwerkingen in verband met bouwprojecten.

7.Ondememing in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de vigerende wetgeving van de beroepstitel en alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen,

8.De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand, met uitzondering van deze activiteiten die overeenkomstig de wet zijn voorbehouden aan vergunninghoudende reisbureaus.

9.Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zicht te schikken naar de wettelijke regels ter zake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan wettelijke of reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

IV.De zetel van de vennootschap: 8380 Zeebrugge, L. Blondeellaan 2, in het gerechtelijk arrondissement Brugge,

V.De duur van de vennootschap: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

VL.a) Het bedrag van het kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt.

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte,

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierentwintigduizend driehonderdzestig euro (¬ .24.360,00).

b) Gestorte bedrag

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volstort.

c) Overdracht van aandelen

4.Ben vennoot kan te allen tijde het geheel of een gedeelte van zijn aandelen overdragen aan een andere

vennoot, dit mits naleving van de voorschriften daartoe voorzien in het huishoudelijk reglement van de

vennootschap

2.De overdracht van aandelen aan personen, die niet voldoen aan de bepaling van artikel 14 van deze

statuten, is verboden.

VII.De bepalingen betreffende

a) het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de zuivere winst van de vennootschap over het betrokken

boekjaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst moet tenminste vijf ten honderd worden vooraf-genomen om de wettelijke reserve te

vormen tot deze één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de

raad van bestuur.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene verga-de-ring bij afzonderlijke stemming over de aan

de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen of controlerende vennoten te verlenen kwijting.

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de raad van bestuur wordt

aangeduid.

In ieder geval dient de uitbetaling plaats te vinden vôôr het einde van het boekjaar waarin het bedrag van

het dividend werd vastgesteld.

b)de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

onder de andeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten

Vil.Het begin en einde van het boekjaar:

één juli - dertig juni, en voor de eerste maal tot dertig junitweeduizend vijftien (2015.06.30)

IX, a) De dag en het uur van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders:

de laatste dinsdag van de maand september, om zestien uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend vijftien (2015),

b)De voorwaarden voor toelating:

Om tot de vergadering te worden toegelaten moet een vennoot zijn oproepingsbericht voorleggen, samen

met zijn identiteitsbewijs.

Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die zelf vennoot is en aan wie een

schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hetzij hun statutair orgaan van vertegenwoordiging, hetzij

een persoon die drager is van een geldig ondertekende schriftelijke volmacht.

c)De voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht

Eike vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

X. a) De aanwijzing van de bestuurders:

Bestuurders ; vier (4)

1.De heer LEMMENS Stijn Roland Gerd, gehuwd, geboren te Hasselt op 18 mei 1972, wonend te 2860 Sint-

Katelijne-Waver, Kempenarestraat 17, met rijksregistemummer 72.05.18-049.85.

2.De heer OCKIER Marc Mautits, gehuwd, geboren te Roeselare op 19 mei 1961, wonend te 8020

Oostkamp, Kwagatstraat 19, met rijksregistemummer 61.05.19-381.74.

3.De heer DENIS Erik Elisabeth Lodewijk, gehuwd, geboren te Merksem op 25 juni 1962, wonend te 2070

Zwijndrecht, Jacques De Lannoylaan 16, met rijksregistemummer 62.06.25-479.18,

4.De heer GATOT Stéphane Christophe, gehuwd, geboren te Huy op 27 juni 1968, wonend te 5310

Eghezée, Chemin de Merdorp,Branchon 17, met rijksregistemummer 68.06.27-145.30.

Duur van hun opdracht

Hun opdracht zal een einde nemen bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar

tweeduizend zeventien (2017).

Bezoldiging

De opdracht van de bestuurders wordt NIET bezoldigd.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college en

onverminderd het in artikel 30bis hierna bepaalde, wordt de vennootschap te allen tijde, in en buiten rechte

geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Onverminderd de bepalingen van artikel 30, beschikken de voorzitter van de raad van bestuur, alleen

handelend, de bestuurder aan wie het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging desbetreffend is

opgedragen, alleen handelend of twee bestuurders, gezamenlijk handelend, respectievelijk over de algemene

beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid betreffende het optreden van de vennootschap in rechte in

het kader van kortgedingprocedures en dit voor om het even welke burgerlijke of administratieve rechtbank als

eiser, als verweerder of als tussenkomende partij.

b)Bevoegdheden van de raad van bestuur.

Met uitzondering van hetgeen bepaald is in artikel 38 van de statuten over de bevoegdheid van de

algemene vergadering om te besluiten tot alle daden van beheer of beschikking betreffende de aandelen die de

vennootschap zelf heeft in de naamloze vennootschap "Artes Group", bezit de raad van bestuur, naast de hem

in titels Il en III van de statuten verleende bevoegdheden, de meest uitgebreide machten van bestuur en

beschikking, binnen het kader van het doel van de vennootschap.

Aldus kan de raad van bestuur alle daden en handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de

verwezenlijking van het doel.

Hij mag ondermeer alle zowel roerende als onroerende goederen in huur nemen en geven, verwerven en

vervreemden; alle leningen aangaan; alle maatschappelijke goederen in pand geven of met hypotheek

bezwaren; opheffing verlenen met verzaking aan alle hypotheken, voorrechten, en rechtsvorderingen tot

ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, dadingen en

schikkingen treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke belangen.

c)De wijze waarop de bestuurders hun bevoegdheid uitoefenen:

"

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college en onverminderd het in artikel 30bis hierna bepaalde, wordt de vennootschap te allen tijde, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Voor wat betreft het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de personen belast met het dagelijks bestuur, die individueel of gezamenlijk optreden volgens de hun door de raad van bestuur verleende machten.

De vennootschap kan eveneens geldig vertegenwoordigd worden door bijzondere gevolmachtigden, binnen de perken van de hun verleende bijzondere volmacht.

Onverminderd de bepalingen van artikel 30 van de statuten, beschikken de voorzitter van de raad van bestuur, alleen handelend, de bestuurder aan wie het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging desbetreffend is opgedragen, alleen handelend of twee bestuurders, gezamenlijk handelend, respectievelijk over de algemene ' beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid betreffende het optreden van de vennootschap in rechte in het kader van kortgedingprocedures en dit voor om het even welke burgerlijke of administratieve rechtbank als eiser, ais verweerder of als tussenkomende partij, alsook voor fiscale en sociale administraties.

Voormelde personen, in hun hoedanigheid van orgaan van de vennootschap, hebben bijgevolg de bevoegdheid om in het kader van kortgedingprocedures de beslissingen te nemen rechtsvorderingen, vorderingen voor de burgerlijke rechtbank en de Raad van State en alle andere administratieve rechtscolleges in te stellen of in hangende procedures tussen te komen en aansluitend, met betrekking tot voormelde ; vorderingen en tussenkomsten in rechte, de vennootschap rechtsgeldig te vertegenwoordigen.

Xi. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht werd verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de heer VAN ACKER Koenraad Maurice Fiorine, gehuwd, geboren te Gent op 7 oktober 1972, wonend te 9041 Oostakker, Hollenaarstraat 46, met rijksregisternummer 7210.07-031.80, teneinde ;

a)inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b)inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belas-'tingen op de Toegevoegde Waarde.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 28 november 2013, met in bijlage zeven (7) volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 29.09.2015, NGL 18.12.2015 15701-0549-012

Coordonnées
ARTCON 14

Adresse
L. BLONDEELLAAN 2 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande