ARTEA CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTEA CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.721.005

Publication

25/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301811*

Neergelegd

21-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524721005

Benaming (voluit): Artea Concepts

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8570 Anzegem, Vichteplaats 40

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 21 maart 2013,

neergelegd ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Artea

Concepts", met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Vichteplaats 40

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Artea Concepts".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8570 Anzegem, Vichteplaats 40.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 4 A +, met zetel te 8570 Anzegem, Waregemstraat 45, ondernemingsnummer (BTW BE) 0884.062.057 RPR Kortrijk. Voor 185 aandelen

2. De heer DEMEULEMEESTER Wim, geboren te Waregem op tien februari duizend

negenhonderdvijfenzestig, wonende te 8570 Anzegem, Waregemstraat 45.

Voor 1 aandeel

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in 186 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel 1/186ste deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven en volledig volstort door inbreng in specien.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op één oktober en wordt afgesloten op dertig september van

het volgende jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar zal lopen van eenentwintig maart tweeduizend dertien tot dertig september tweeduizend veertien.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden de reserves beneden peil komen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming zaakvoerder:

Wordt als statutair zaakvoerder benoemd : de heer DEMEULEMEESTER Wim, voornoemd, en dit zonder beperking van duur.

Dit zaakvoerdersmandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. De vennootschap heeft tot doel :

De Vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden,

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" Het leveren van bouwkundige, financiële en juridische adviezen aan derden met betrekking tot (residentiële en niet-residentiële) nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden van onroerende goederen; het tekenen en ontwerpen van gebouwen (met inbegrip van interieur- en tuinontwerpen), het uitwerken van de uitvoeringsplannen met inbegrip van de lastenboeken, het toezien op en het coördineren van de bouwwerkzaamheden (met inbegrip van herstellingswerkzaamheden, interieurdecoratie en tuinaanleg), het uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige plannen, interieurplannen, tuinplannen, ... en dit alles met uitsluiting van activiteiten die behoren tot een beschermd of gereglementeerd beroep;

" De (project)ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten;

" Mandaten aanvaarden als lid van de raad van bestuur of lid van het college van zaakvoerders bij andere vennootschappen welke ook hun doel mogen zijn;

Luik B - Vervolg

" Het management waarnemen van andere vennootschappen, welke ook hun doel is. Dit management kan betrekking hebben, zonder dat deze opsomming beperkend is op zowel het operationele, het commerciële als het financiële beheer van de vennootschap;

" De aankoop, verkoop, de verbouwing, de huur, de onderhuur, de financieringshuur, de leasing, de concessie en de uitbating, onder gelijk welke vorm van alle roerende en onroerende goederen, machines, installaties, materieel, bedrijfswagens en personenwagens, die betrekking hebben op de bedrijvigheden van de Vennootschap;

" Het beleggen, beheren en exploiteren van vermogenswaarden; De Vennootschap kan een onroerend patrimonium uitbouwen en alle nodige handelingen stellen om onroerende goederen aan te kopen, te huren, te (laten) bouwen, te (laten) verbouwen, te renoveren, in stand te houden, te verhuren, te verkopen, in leasing te geven, uit te baten of te laten uitbaten en dit zowel in volle eigendom, in vruchtgebruik of in blote eigendom, dan wel op basis van een recht van opstal of een recht van erfpacht;

" Het verwerven van belangen bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, het oprichten van en het samenwerken met, het beheer van deelnemingen of aandelen, in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of samenhangend is met de doelstelling hierboven bepaald of van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen; de financiering van zulke vennootschappen, verenigingen of ondernemingen of onder gelijk welke andere vorm en onder andere door leningen, borgstellingen, het verlenen van aval, het toestaan van voorschotten en kredieten, het verstrekken van hypothecaire of andere waarborgen, en dergelijke meer;

" De uitvoering van alle werken, studies en management diensten van administratieve, technische, commerciële en financiële aard, voor rekening van ondernemingen waar zij aandeelhouder is of voor rekening van derden.

De Vennootschap mag in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen bevorderen of uitbreiden.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de tweede zaterdag

van maart om 14 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 14 maart 2015 om 14 uur.

VOLMACHT

Wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE DIEBER & PARTNERS", met zetel te 9870 Zulte, Staatsbaan 107, ingeschreven in het rechtspersonenregister ondernemingsnummer 0809.489.546, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 21 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ARTEA CONCEPTS

Adresse
VICHTEPLAATS 40 8570 ANZEGEM

Code postal : 8570
Localité : Vichte
Commune : ANZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande