ARTEM CURANDI

BV CVBA


Dénomination : ARTEM CURANDI
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 632.691.012

Publication

26/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310630*

Neergelegd

24-06-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632691012

Benaming (voluit) : ARTEM CURANDI

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Pappotstraat 2

(volledig adres) 8902 Ieper

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jean-Marc Vanstaen, geassocieerd notaris te Komen, op drieëntwintig juni tweeduizend vijftien die binnen de wettelijke termijn zal geregistreerd worden

1. Vorm en benaming: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARTEM CURANDI

2. Zetel :Pappotstraat 2 - 8902 Zillebeke

3. Duur: onbeperkt.

4. Oprichters  nog te volstorten inbrengen

1. De Heer Floris DE SMET, wonende te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 558

2. De Heer Geert CORDONNY, wonende te 8902 Ieper (Zillebeke), Pappotstraat 2

3. Mevrouw Lynn VERMEIRE, wonende te 8902 Ieper (Zillebeke), Pappotstraat 2

4. De Heer Yves DE CUYPER, wonende te 8690 Alveringem, Nieuwstraat 13 Alle inbrengen zijn volstort.

5. Maatschappelijk kapitaal  volstorting  toegestaan kapitaal :

Het kapitaal bedraagt veertigduizend euro (¬ 40.000,00) vertegenwoordigd door veertig (40)

aandelen zonder nominale waarde, volstort - er is geen toegestaan kapitaal.

6. Vorming van het kapitaal: Het kapitaal is volledig onderschreven in geld.

7.a. Bestuur van de vennootschap  bevoegdheden

Behoudens bijzondere machtsafvaardigingen, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd-bestuurder, afzonderlijk optredend, of door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Voor een verrichting of het geheel van verrichtingen die het bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijden, is het gezamenlijk handelen en/of de gezamenlijke handtekening van alle bestuurders vereist.

7.b. Bestuurders:

1. De Heer DE SMET Floris Lucien Maurice Achiel, geboren te Ieper op zeventien april negentienhonderdzesentachtig (rijksregister nummer 86.04.17-333.21), wonende te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 558.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ter Kemp, met zetel te 8902 Ieper, Pappotstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0452.200.241, met als vast vertegenwoordiger de Heer CORDONNY Geert Etienne Georges, geboren te Ieper op eenendertig mei negentienhonderdachtenzestig (rijksregister nummer 68.05.31-275.64), wonende te 8902 Ieper (Zillebeke), Pappotstraat 2.

3. Mevrouw VERMEIRE Lynn, geboren te Antwerpen (Merksem) op vier september negentienhonderdzevenentachtig (rijksregister nummer 87.09.04-262.53), ongehuwd, wonende te 8902 Ieper (Zillebeke), Pappotstraat 2.

4. De Heer DE CUYPER Yves Daniël Marcel, geboren te Blankenberge op negenentwintig augustus negentienhonderdvijfenzestig (rijksregister nummer 65.08.29-219.41), wonende te 8690 Alveringem, Nieuwstraat 13,

8. Commissaris: er werd geen commissaris aangesteld

Burgerlijke vennootschap onder vorm van CV met beperkte

aansprakelijkheid

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

9. Boekjaar : van één januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

10. Jaarvergadering  deelname  stemrecht.

De jaarvergadering vindt plaats op de eerste dinsdag van juni om twintig uur op de maatschappelijke

zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de dierengeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde bestuurders verlenen hierbij volmacht aan Blanckaert Accountancy bvba, met maatschappelijke zetel te Ieper, Pilkemseweg 21, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij Bank van Breda.

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen, Notaris

Coordonnées
ARTEM CURANDI

Adresse
PAPPOTSTRAAT 2 8902 ZILLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Zillebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande