ARTIMON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARTIMON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.362.740

Publication

02/09/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

...lat : J r'1`7,'

e{{~~ rr

:y~ ~%Ll..~lil.) ie.i " d+.,. i ,~

RfCI~TeANK VAN Kr3t~~'r1AN~~L ~ ,..

BRUGGE {Afxeing Brº%eeth~1

-ry.

Gri:#fiê~ Á 

11111111

13 9678*

Ondernemingsnr : 0444.362.740

Benaming

(voluit) : Artimon

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kragenhoek 31, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De raad van bestuur stelt vast dat volgende mandaten eindigen en stelt voor deze te verlengen voor een

periode van zes jaar:

- nv Noëlla, Kragenhoek 31, 8300 Knokke-Heist

- nv Rederij de Hoop, Kragenhoek 31, 8300 Knokke-Heist

- nv Rederij Van Maerlant, Kragenhoek 31, 8300 Knokke-Heist

De algemene vergadering gehouden op 14/06/2013 bevestigt deze herbenoemingen als bestuurder voor

een periode van zes jaar. Deze mandaten zullen eindigen na de algemene vergadering van 2019,

De nv Noëlla en de nv Rederij Van Maerlant worden tevens herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder,

nv Rederij Van Maerlant (vertegenw, Schilz Bart)

(gedel. bestuurder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 20.08.2013 13439-0028-016
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 13.08.2012 12406-0027-015
15/02/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van kt

º%~dea RGEe

LECD tel GRIL-FIE dei

Ivionsir~t'. «,Et.GEH1ANKVANK00PHANíDEr.-

~UGGE (Afd~º%ïng Brugq~, op

0 8 -02. 2012 ! 6 JAN, 201e,..cree

SELG1SCht Sr. p% Griffie

SEMR

Ondernemingsnr: 0444.362.740

Benaming

(voluit) : N.V. ARTIMON

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ; Kragenhoek 31, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te Brugge(Sint-' ' Kruis) op 29/12/2011, ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap " N.V. ARTIMON", met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Kragenhoek 31, het volgende heeft beslist:

EERSTE BESLUIT- NAAMSWIJZIGING:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot de wijziging van de naam van de vennootschap naar de naam "ARTIMON" en bijgevolg tot aanpassing van artikel één van de statuten als volgt: "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

De venncotschap wordt opgericht onder de naam "ARTIMON".

TWEEDE BESLUIT - OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist de aandelen van de vennootschap die thans aan toonder zijn te vernietigen en om te zetten in aandelen op naam. De vergadering beslist tevens in de statuten de optie te voorzien om deze later nog om te zetten in gedematierialiseerde effecten.

De vergadering beslist vervolgens de statuten aan dit besluit aan te passen door schrapping van het huidige artikel en vervanging door een nieuw artikel in navermelde statuten als volgt

"Artikel zes - aard van de aandelen

De niet volstorte aandelen zijn aandelen op naam.

De volstorte aandelen zijn aandelen op naam of gedematerialiseerd.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel wordt dit register. gehouden. Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen.

Dat register bevat : 1/ de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 2/ de vermelding van de gedane stortingen; 3/ de overdrachten

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, ; gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij, overlijden. De raad van bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer dit blijkt uit, brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van overdrager en de overnemer wordt vastgesteld, ' De titularis van de aandelen op naam kan op elk ogenblik, op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in gedematerialiseerde aandelen en de titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik,, op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd effect wordt dan vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

De ondergetekende geassocieerd notaris heeft er comparanten op gewezen dat de raad van bestuur bij dematerialisering moet contact opnemen met een vereffeningsinstelling, vóór de omzetting van de bestaande effecten aan toonder, om alle nodige maatregelen te nemen.

De raad van bestuur wordt dcor de vergadering gemachtigd deze beslissing uit te voeren.

DERDE BESLUIT AANPASSEN VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Ingevolge de inwerkingtreding van de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig en aanverwante wetgevingen, beslist de algemene vergadering haar statuten te vervangen en aan te passen ais; volgt:

A, NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL 1 - RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I111uu~~atosaesu~~u~~iiunn

*ia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

t t De vennootschap wordt opgericht onder de naam "ARTIMON".

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel is gevestigd te Kragenhoek 31, 8300 Knokke-Heist.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel : rederij, met het oog op de zeevisserij met winstoogmerk en alle daden van handel en nijverheid daarmede verband houdende, zoals aile aankopen of laten bouwen van alle zeevisserijschepen, optuiging materiaal en machines, uitbaten van alle zeevisserijschepen, al dan niet toebehorende aan de vennootschap, verkopen van alle producten van de visserij, zo in natuurlijke staat als bewerkt of omgevormd, in 't groot als in 't klein, huren of kopen van alle roerende en onroerende goederen nodig of nuttig voor de uitbating van het bedrijf, in een woord en zonder dat voorgaande opsomming beperkend is, aile daden van handel en nijverheid betrekkelijk de rederij en de beoefening van zeevisserij met winstoogmerk en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van derden, zowel alleen of samen met derden.

Alle leningen en kredietopeningen aangaan en alle waarborgen verstrekken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemak-kelijken.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

B. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD ACHTENNEGENTISDUIZEND DRIEHONDERD VIJFTIEN (198.315 EUR) EURO.

Het is gesplitst in achtduizend aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / achtduizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6 - AARD VAN DE AANDELEN

De niet volstorte aandelen zijn aandelen op naam.

De volstorte aandelen zijn aandelen op naam of gedematerialiseerd.

De aandelen op naam worden aangetekend in een register van aandelen. In de zetel wordt dit register gehouden, Elke aandeelhouder alsook derden kunnen er inzage van nemen,

Dat register bevat : 1/ de nauwkeurige aanwijzing van elke aandeelhouder met opgave van het getal van zijn aandelen; 2/ de vermelding van de gedane stortingen; 3/ de overdrachten

De overdracht van aandelen op naam wordt ingeschreven in het register van de aandeelhouders, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigde in geval van overdracht onder levenden, en door de raad van bestuur en door de rechthebbenden in geval van overgang bij overlijden. De raad van bestuur kan een overdracht erkennen en in het register inschrijven, wanneer dit blijkt uit brieven of uit andere bescheiden, waarbij de toestemming van overdrager en de overnemer wordt vastgesteld.

De titularis van de aandelen op naam kan op elk ogenblik, op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in gedematerialiseerde aandelen en de titularis van gedematerialiseerde effecten kan op elk ogenblik, op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd effect wordt dan vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 12 - BENOEMING EN ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuurders, samengesteld uit tenminste drie leden, die niet noodzakelijk aandeelhouder van de vennootschap hoeven te zijn, voor ten hoogste zes jaren.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee (2) leden telt, houdt de clausule krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

ARTIKEL 15 - BESLUITVORMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

tom°

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Elke bestuurder kan bij brief, fax of e-mail een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De beslissingen worden door de raad van bestuur genomen met meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit de beslissende stem.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onreohtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dient artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn verklaringen, alsook de verrechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Indien de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het tegenstrijdig belang op de hoogte brengen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. De afschriften of uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

ARTIKEL 16 - BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

k Intern bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat opdragen:

- hetzij aan één of meerdere bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad;

- hetzij aan één of meer personen, alsdan directeurs genoemd, gekozen buiten de raad.

- aan een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders, en steeds collegiaal optredend.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De Raad en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur mogen eveneens bijzondere machten, in het raam van dat bestuur, verlenen aan één of meerdere personen.

De Raad van bestuur regelt de benoemingen, het ontslag en de bezoldigingen en maakt de volmachten bekend in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zodanige verdeling van taken is niet tegenstelbaar aan derden.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bïs van het Wetboek van Vennootschappen kan de Raad van Bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

B. Extern bestuur

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de handelingen en in rechte hetzij door de voltallige Raad van

Bestuur, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is toegekend wordt

benoemd door de raad van bestuur bij beslissing genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De gedelegeerd bestuurder en de raad van bestuur kunnen gevolmachtigden van de vennootschap

aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht,

C. Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, raad van bestuur, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 19 - VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is gehouden door de rechtshandelingen gesteld door de raad van bestuur, door de

bestuurders bevoegd om haar te vertegenwoordigen of door de gevolmachtigde voor het dagelijks bestuur, zelfs

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

indien deze handelingen de grenzen van haar doei overschrijden, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn, met dien verstande nochtans dat de bekendmaking der statuten alleen onvoldoende is om dit bewijs te leveren.

ARTIKEL 23 - JAARVERGADERING - BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om zeventien uur op plaats in de oproeping te bepalen.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

De raad van bestuur en commissarissen zijn verplicht een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

ARTIKEL 25  AANWEZIGHEIDSLIJST

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden, met aanduiding van de naam, voornaam en woonplaats of maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL 32 - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar loopt vanaf één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 33 - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Van het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, na aftrek van aile onkosten, wordt vijf procent bestemd tot aanleg van de wettelijke reserve tot het wettelijk minimum van tien percent van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt zijn.

Het overige wordt verdeeld bij beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan eveneens beslissen dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

Overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen mag geen uitkering geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden, Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd was met de voorschriften, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn,

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 35  ONTBINDING EN VEREFFENING

tn gevat van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip aak, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden, Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

f I

f&

LVoor-behot[den

" aan het Belgisch Staatsblad

be v'erefféhaárs-beschikken over-de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

" De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die

" één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het ' arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal

VIERDE BESLUIT - MACHTIGING RAAD VAN BESTUUR

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur om voorgaande beslissingen uit te voeren. In het

bijzonder machtigt zij de raad van bestuur over te gaan tot vernietiging van de bestaande aandelen en opmaak

van een aandelenregister.

Ondergetekende geassocieerd notaris heeft gewezen op het belang de genomen beslissingen nog voor 31

december 2011 uit te voeren.

VIJFDE BESLUIT - COORDINATIE

De vergadering beslist de statuten te coördineren en neer te leggen op de griffie van de rechtbank van

Koophandel te Brugge.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door geassocieerd notaris Annelies Vanquathem met zetel te 8310 Brugge (Sint-Kruis)

Bijlagen:

- afschrift statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 02.08.2011 11376-0105-015
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 24.08.2010 10446-0125-015
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 14.08.2008 08558-0194-014
31/01/2008 : BG075891
22/08/2007 : BG075891
30/10/2006 : BG075891
05/10/2006 : BG075891
12/09/2005 : BG075891
17/12/2004 : BG075891
25/10/2004 : BG075891
28/04/2004 : BG075891
17/07/2002 : BG075891
17/07/2002 : BG075891
10/04/2002 : BG075891
16/11/2000 : BG075891
09/10/1999 : BG075891
06/02/1997 : BG75891
02/12/1995 : BG75891
02/08/1994 : BG75891
03/07/1991 : BGA9098

Coordonnées
ARTIMON

Adresse
KRAGENHOEK 31 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande