ARTISAN

Société en commandite simple


Dénomination : ARTISAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.250.586

Publication

05/04/2012
ÿþlhotl WON 17.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*iaossoss

bel

a

13E Sta

Ondernemingsnr: 0833.250.586

Benaming

(voluit) : Artisan

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Grenadiersstraat 23 - 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijk doel - Kapitaal - Algemene vergadering

Dat de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap Artisan Comm.' V. met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare - Grenadiersstraat 23. Ingeschreven te Kortrijk - ondernemingsnummer 0833.250.586. Opgericht bij onderhandse akte van 03 januari 2011; de statuten werden bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 10 januari 2011, onder meer volgende' beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist een kapitaalsverhoging door te voeren.

TITEL I.. DOEL

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België ais in het buitenland:

-Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties en materiële voorwaarden tot. verwezenlijking van de uitbating van @én of meer medische en of paramedische ontspannings -en, gezondheidscentra, omvattende ondermeer, maar niet uitsluitend kinesitherapie, hoofdfrequentieterapie,ï vacuümtherapie, mesotherapie, hydrotherapie, elektrotherapie, lasertherapie, sauna's, baden, massagesalons,; schoonheidssalons, zonnebankcentra, centra voor beoefening van bijvoorbeeld aerobics, fitness, tennis, gymnastiek en andere vormen van binnen -en buitensporten voor de algemene lichaamsconditie, inclusief annex eet -en drankgelegenheden.

-Het aankopen, het huren, invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde. activiteiten alsook het aanschaffen van infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit t& oefenen.

-Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichamelijk welzijn, diverse, therapieën, scheikundige, farmaceutische -en parafarmaceutische artikelen, dieet -en algemene lichaamsverzorging en aanverwante artikelen.

-De groot -en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van alle farmaceutische --en parafarmaceutische voedingssupplementen, materialen en toestellen die verband; houden met de diverse therapieën, natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet -en algemene; lichaamsverzorgingsartikelen en algemeen welzijn, geschenkartikelen, gadgets, merchandising en dergelijke; meer.

-Alle verrichtingen van nationale -en internationale expeditie, vervoer, makelarij en goederenbehandeling en' alles wat daarmee verband houdt of daarmee bevorderlijk is, in het bijzonder in de scheepvaart.

-Het ter beschikking stellen van expertise in het scheeps -en loodswezen. In het bijzonder voor; verzekeringsmaatschappijen, rederijen, transport-en expeditiebedrijven, rechterlijke instanties, overheid.

-Het opnemen, produceren, verdelen, promoten, verkopen van geluid-en beelddragers, boeken en tijdschriften.

-Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiveiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de onderneming.

-De handel in roerende goederen, ondermeer wijn en andere mousserende dranken, zowel rechtstreeks als in hoedanigheid van tussenpersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

(,t

~

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

-Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en verkoop hiervan.

-Het beheer, het verwerven, het oprichten, de instandhouding, de verkoop en valorisatie van een onroerend en roerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengsten van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het nemen van participaties onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Alle handels  en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-Het voeren van consultingactiviteiten omvattende onder meer de uitvoering, de studie, de organisatie en het verlenen van advies inzake bedrijfseconomische  en financiële-, sociale-, juridische-, fiscale-, boekhoudkundige-, informatica-, wetenschappelijke-en aanverwante aangelegenheden en meer in het bijzonder: het verrichten van marktstudies, het geven van marketingadvies, het doen aan productie en voorraadbeheer, het doorlichten van administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering consulting en diensten in de scheepvaart. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

-Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen<

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren en in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere Intellectuele rechten.

-Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

TITEL 1l Kapitaalsverhoging

Als gevolg van een storting in geld wordt het kapitaal verhoogd ten bedrage van vijftig duizend euro (¬ 50.000,-). Om het te brengen van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,-) tot éénenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 51,250) mét creatie van 4.000 nieuwe aandelen op naam van de heer Arthur Ducheyne.

TITEL II: Wijziging algemene vergadering

De datum van de algemene vergadering wordt verplaatst van de laatste zaterdag van september naar de . derde zaterdag van juni om 11:00 uur. Ingeval hoger vermelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur,

De statutenwijzigingen alsook de kapitaalsverhoging werden met unanimiteit van de stemmen aanvaard.Als gevolg van een storting in geld wordt het kapitaal verhoogd ten bedrage van vijftig duizend euro (¬ 50.000,-). Om het te brengen van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,-) tot éénenvijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 51,250) mét creatie van 4.000 nieuwe aandelen op naam van de heer Arthur Ducheyne.

De statutenwijzigingen alsook de kapitaalsverhoging werden met unanimiteit van de stemmen aanvaard. De buitengewone algemene vergadering gehouden op 23 december2011 wordt gesloten om 18:OOu.

Arthur Ducheyne

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

t Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

30/09/2011
ÿþadd ,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

20 SEP. 2011

Griee °Îlien

I II 011 11111 OUI 010 II

*11147677*

V

beh

aa

Bel

StaE

II



Ondernemingsnr: 0833.250.586

Benaming

(voluit) : Artisan

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Westhinderstraat 3 te 8380 Zeebrugge

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder + wijziging maatschappelijke zetel

" Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 28/03/2011:

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen:

- Mevrouw Ann Vandewynckele wordt ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf 01/04/2011. Zij wordt eveneens' ontslaan als beherend vennoot en dit vanaf 01/04/2011.

- De heer Arthur Ducheyne wordt benoemd als zaakvoerder en dit vanaf 01/04/2011. Hij wordt eveneens' benoemd als beherend venoot en dit vanaf 01/04/2011.

In een daaropvolgende vergadering beslist de zaakvoerder de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Grenadiersstraat 23 te 8800 Rum beke en dit vanaf 01/08/2011.

Dhr. Arthur Ducheyne

Zaakvoerder

_ . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþ(voluit) : Artisan

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Westhinderstraat 3 - 8380 Zeebrugge

Onderuvert, akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 3 januari 2011 blijkt er dat :

Zeebrugge , 3 januari 2011 , beslist ,

Mevrouw Vandewynckele Ann,geboren te Roeselare op 9 juli 1960 en wonende te Hugo Verrieststraat 2a1'

te 8800 Roeselare.

Samen met stille vennoten een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten met volgende statuten, ,

1. Naam :

Artisan

2.Maatschappelijke zetel :

8380 Zeebrugge - Westhinderstraat 3,de zetel kan overgeplaatst worden mits beslissing van de werkende vennoten.

3.Maatschappelijk doel :

De Vennootschap heeft tot doel,zowel in Belgie als in het buitenland,voor eigen rekening als voor rekening. van derden of deelneming met derden :

- Het beheer van roerend en onroerend vermogen.

- Al deze benamingen worden genomen in de meest ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de akten te ondertekenen,die betrekking hebben van dit beheer' en beleid.De Vennootschap kan alle hoegenaamde groot en kleinhandel,handels,industrieele,tinanciele' roerende en onroerende verrichtingen doen,die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de: verwezenlijking,de betrekking of de uitbreiding van haar doel.Zij mag op elke wijze vennootschappen met een: gelijkaardig analoog,gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare,of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

4.Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1250¬ en is vertegenwoordigt door 100 aandelen en worden gestort op rekening,waarvan 20 aandelen worden toegekend aan Mevrouw Vandewynckele Ann,de resterende 80 aandelen worden verdeeld over de stille vennoten,er word geen bedrijfsrevisor aangesteld,er kan dan ook geen " verslag worden gegeven.

5.Benoeming :

Met éénparigheid van stemmen wordt als hoofdelijk aansprakelijke zaakvoerder benoemd die de machtiging " heeft om de vennootschap te besturen,te verbinden en alsook de controle over de vennootschap zal uitvoeren,Mevrouw Vandewynckele Ann en dit voor onbepaalde duur.

6.Jaarlijkse vergadering en boekjaar :

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daarop volgend jaar,behoudens het eerste boekjaar dat begint vanaf de neerlegging op de rechtbank en zal eindigen op 31 december 2011.De algemene jaarvergadering zal plaatsvinden de laatste zaterdag van de maand september om 10 uur.

7.VVinstverdeling :

De Jaarrekening omvat de balans,de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.ln het jaarverslag heeft de beheerder vennoot zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid.Het verslag omvat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht word gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.De algemene vergadering beslist op voorstel van de beheerder vennoot zaakvoerder over de beslissing van het resultaat.De netto winst zoals blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van een. wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

8.Er worden geen commisarissen aangesteld.

9.Overgangsbepalingen :

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e a e _ "

-

~s

lli

11

*11021753

nreiONITE

_ DiFtE

02-0

BELGISCH

BES

RECHTBANK VAN KOO PHANDELTE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

t '9 JAN. 2011

ADi

Griffie

DE

Ondernemingsnr :08.33 .. 2 586

50

Benaming

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt welke zijn aangegaan door de oprichters voor de vennootschap in oprichting en dit vanaf neerlegging Belgisch Staatsblad.

Vandewynckele Ann

Zaakvoerder

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 3 januari 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEU

*15111958

Ill

2 7 -07 BELGISCH S

SEl_(;-r- NEERGELEGD

- 2015 1 U. 07, 2015

1'AATSBLAD FIEcHTeAtVK KOOPHANDEL

4 latinniIe



Ondernemingsnr : 0833.250.586

Benaming

(voluit) : Artisan

(verkort) .

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Grenadiersstraat 23 - 8800 Rumbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op 1 juli 2015, van de Gewone Commanditaire vennootschap met maatschappelijke zetel te Grenadiersstraat 23 - 8800 Rumbeke, werd volgende beslissing genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Wijziging maatschappelijke zetel

1. Wijziging maatschappelijke zetel

De vergadering besluit, bij eenvoudige beslissing, de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 1 juli 2015 te verplaatsen van 9160 Grenadiersstraat 23 - 8800 Rumbeke naar Rederskaai 3a bus 03 - 8380 Zeebrugge.

" Bijgevolg beslist de vergadering de paragraaf met betrekking tot de zetel te vervangen door de volgende

tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Zeebrugge - Rederskaai 3a bus 03."

De statutenwijziging werd met unanimiteit van de stemmen aanvaard.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 1 juli 2015 wordt gesloten om 19u.

Arthur Ducheyne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ARTISAN

Adresse
GRENADIERSSTRAAT 23 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande