ARTSENPRAKTIJK NICLAES-KEIRSE

Divers


Dénomination : ARTSENPRAKTIJK NICLAES-KEIRSE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 810.854.870

Publication

17/12/2013
ÿþ Mod Word 11,1

`~~~-" ~~ i' , In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C rrtk

~~. í~wi~~L~LIÿ~~ ~riv~'~ ~ Î1-'.i ~~ ~r.la.'r

~~1SY.~fA55

RÉi' 1-IT

RRUGGT,E(,,f;

ûrfEC, /413'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111

uhlu

1

Ondernemingsnr : 0810.854.870

Benaming

(voluit) : Artsenpraktijk Niclaes-Keirse

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Vennootschap onder firma

Zetel : Gevaartsestraat 42 - 8020 Oostkamp

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Op 2 december 2013 te 10.00 uur ter zetel van de vennootschap werd de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden van de VOF Artsenpraktijk Niclaes - Keirse, niet zetel te Oostkamp, Gevaartsestraat 42, opgericht op 1 april 2009.

Samenstelling van het bureau

De zitting wordt geopend om 10.00 uur onder het voorzitterschap van mijnheer Wim Niclaes, zaakvoerder.

Samenstelling van de algemene vergadering

Zijn alhier aanwezig of vertegenwoordigd volgende aandeelhouders:

1/De heer Wim Jan Benedikt NICLAES, geboren te Brugge op tweeëntwintig februari negentienhonderd

vijfenzeventig, houder van vijfhonderd aandelen, aldus verklaard

En zijn echtgenote

2/ mevr Lien Maria Irma KEIRSE, geboren te Leuven op zesentwintig juni negentienhonderd vijfenzeventig,

samenwonende te 8020 Oostkamp, Gevaartsestraat 42, houder van vijfhonderd aandelen aldus verklaard

Hetzij samen duizend aandelen op een totaal van duizend aandelen, volgens verklaring van de aanwezige

aandeelhouders.

De vcorzitter stelt vast en zet uiteen dat deze buitengewone algemene vergadering samengeroepen werd met de volgende dagorde:

1/ Vaststelling van de belaste reserves zoals die op achtentwintig september tweeduizend twaalf zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, zijnde voor één en dertig maart tweeduizend en dertien, te weten een bedrag van tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderd en eenenveertig euro zevenenveertig cent (¬ 237.541,47), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van één en dertig december tweeduizend en elf.

2/ Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen

3/ Kennisname van het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders de dato vijfentwintig november tweeduizend en dertien waarin beslist werd tot uitkering van een tussentijds brutodividend van tweehonderdzevenendertigduizend euro (¬ 237.000,00) aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit en onderworpen aan de roerende voorheffing van tien ten honderd (10 %) In toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelas-tingen.

4/ Uitvoering van de beslissing van kapitaalverhoging, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van tweehonderddertienduizend en driehonderd euro (¬ 213.300,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in geld.

5/ Inschrijving op de kapitaalverhoging door beide vennoten die het geheel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

61 Aanpassing van de statuten ingevolge de genomen beslissingen.

71 Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

81 Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien ten honderd van het tussentijds dividend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Huidige aandeelhouders verklaren en bevestigen tot slot dat er verder geen houders van aandelen op naam bestaan noch houders van obligaties of van warrants op naam noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven; tevens wordt bevestigd dat er benevens de alhier tussenkomende zaakvoerders niemand anders enig bestuursmandaat heeft in de vennootschap.

Op huidige buitengewone algemene vergadering is minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd volgens verklaring van de aanwezige aandeelhouders.

Bijgevolg is deze buitengewone algemene vergadering regelmatig samengesteld en kan zij geldig beraadslagen over de punten der dagorde,

Deze feiten juist bevonden zijnde door de buitengewone algemene vergadering neemt deze achtereenvolgens en telkens met algemeenheid van stemmen de volgende beslissingen.

EERSTE AGENDAPUNT VASTSTELLING VAN DE BELASTE EN BESCHIKBARE RESERVES,

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves, zoals die op achtentwintig september tweeduizend twaalf en aldus voor één en dertig maart tweeduizend en dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderd en eenenveertig euro zevenenveertig cent (¬ 237.541,47) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van één en dertig december tweeduizend en elf.

TWEEDE AGENDAPUNT VASTSTELLING UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, tweehonderdzevenendertigduizend vijfhonderd en eenenveertig euro zevenenveertig cent (¬ 237.541,47) bedraagt.

DERDE AGENDAPUNT -- KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op vijfentwintig november tweeduizend en dertien waaruit blijkt dat er beslist werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds bruto-dividend voor een bedrag van tweehonderdzevenendertigduizend euro (¬ 237.000,00) en waarin tevens beslist werd het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen In het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE AGENDAPUNT KAPITAALVERHOGINGDOOR INBRENG IN GELD

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging van het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tweehonderddertienduizend en driehonderd euro (¬ 213.300,00 ¬ ), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen en aldus het kapitaal te brengen van vijfduizend euro op tweehonderdachttienduizend driehonderd euro. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE AGENDAPUNT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Beide aandeelhouders, zijnde de heer Wim Niclaes en mevr Lien Keirse, beiden voornoemd, verklaren hierbij volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De heer Wirn Niclaes en mevr Lien Keirse, beiden voornoemd, geven hierbij onvoorwaardelijk en onherroepelijk hun akkoord om het netto uit te betalen dividend ten bedrage van tweehonderddertienduizend en driehonderd euro (E 213.300,00 ¬ ) geheel en rechtstreeks aan te wenden om het kapitaal van de vennootschap te verhogen.

De roerende voorheffing voor een bedrag van drieëntwintigduizend zevenhonderd euro ( 23.700,00 E) zijnde tien procent (10%) van het tussentijds dividend werd ingehouden en doorgestort.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

ZESDE AGENDAPUNT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdachttienduizend driehonderd euro (¬ 218.300,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend".

ZEVENDE AGENDAPUNT  VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE,

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen

besluiten en het opmaken van de gecoördineerde tekst der statuten.

r

a

ACHTSTE AGENDAPUNT  MACHTEN AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

SLUITING VAN DE VERGADERING

1/ De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een

beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

2/ De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 11.30u.

WAARVAN PROCES VERBAAL

Voor echt verklaard op 2 december 2013

Niclaes Wim Keirse Lien

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARTSENPRAKTIJK NICLAES-KEIRSE

Adresse
GEVAARTSESTRAAT 42 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande