ARWO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARWO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.641.292

Publication

10/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering vindt plaats op de eerste zaterdag van juni op de maatschappelijke zetel.

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

11. Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening dan wel

voor rekening van derden :

1. Specifieke activiteiten.

- Bedrijven van alle horeca-activiteiten, het uitbaten van clubhuis, restaurant, bar, tearoom, drankgelegenheid, taverne, cafetaria, feestzalen, de detailverkoop van voedingswaren, de verhuur van zalen en alle hierop aansluitende producten en activiteiten, kortom het verstrekken van alle diensten dewelke ressorteren onder de benaming horeca.

- De inrichting, de uitbating en organisatie van traiteurdienst en banketten. De productie, de bereiding, handel, thuisbezorging en eventueel serveren van alle eetwaren en dranken, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met de voeding verband houden.

- Tussenpersoon in de handel, commissionair of vertegenwoordiger.

- Het inrichten van allerhande evenementen zoals culinaire manifestaties en bedrijfsevenementen; - Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten;

2. Algemene activiteiten

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle onroerende goederen en onroerende rechten, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting van alle gebouwen in de ruimste zin.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen roerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, ruilen van alle roerende goederen en roerende rechten, financiële activa, beleggingsproducten in de ruimste zin. - De aankoop en verkoop van alle participaties in op te richten of bestaande ondernemingen, van de financiële, industriële, commerciële, onroerende of landbouwsector, het verwerven en beheren van deelnemingen in administratiekantoren, trusts, fiduciaires of andere rechtspersonen, via de verwerving van aandelen of deelbewijzen, via inbreng in geld of in natura, door middel van fusie, onderschrijving, splitsing, inbreng van algemeenheid of op enige andere wijze, zowel in binnen- als buitenland, mits een en ander minstens onrechtstreeks verband houdt met het maatschappelijk doel. - De deelname aan de ontwikkeling en de coördinatie van ondernemingen, aan het bestuur, het toezicht en aan de vereffening van vennootschappen, het verstrekken van technische, administratieve, financiële assistentie, en van consultancy inzake management en marketing, het alles hetzij op contractuele basis dan wel als wettelijk of statutair orgaan van de onderneming ; met het oog hierop kan de vennootschap het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, beheerder, directeur en vereffenaar van andere rechtspersonen uitoefenen.

- Alle commissieverhandelingen

- De vennootschap mag in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel en daartoe noodzakelijk, nuttig of op enige wijze bevorderend kunnen zijn.

12. Reserves  winst  liquidatiebonus:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

13. Volmachten

De aangestelde zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan Vandecasteele, Daels & Co Accountants VOF, Wervikstraat 15, 8940 Geluwe met bevoegdheid om samen of afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling van alle aangestelden en medewerkers, met het oog op de vervulling van alle formaliteiten en inschrijvingen van de vennootschap bij het Ondernemingsloket, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Kruispuntbank der Ondernemingen, het Register der Rechtspersonen, alle griffies van de Rechtbanken, alle diensten van FOD-Financiën, waaronder de BTW-administratie, evenals de aanvraag van distributie- of vestigingsattesten van alle aard bij elke bevoegde administratie.

14. Deponering van het volstort kapitaal: de notaris bevestigt dat het bankattest werd overhandigd waaruit de deponering blijkt van het volstort gedeelte van het kapitaal. De gelden werden geblokkeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTIS.

15. Gelijktijdig neergelegde stukken: expeditie van de oprichtingsakte.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jean-Marc Vanstaen, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ARWO

Adresse
EEKHOFSTRAAT 14 8902 HOLLEBEKE

Code postal : 8902
Localité : Hollebeke
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande