ASCENT-D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASCENT-D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.320.969

Publication

15/04/2014
ÿþ Md Worcr 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-1. 04, 7014

i

FetioetwHANDESeà-

Ondememingsnr 0886.320.969

Benaming

(voluit) ASCENT-D

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8800 Roeselare, Sint-Eloois-Winkelsestraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte: statutenwijziging

uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 28 maart 2014, neergelegd váiír registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCENT-D", gevestigd te 8800 Roeselare, Winkelsestraat 52, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk, met ondernemingsnummer 0886.320.969.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Vetwijzing naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 december 2013, onder; meer letterlijk luidend ais volgt:

"De vennoten nemen kennis van en bespreken het recent ingevoerde artikel 537 van het Wetboek lnkomstenbelastingen. Dit artikel voorziet immers dat, mits naleving van een aantal cumulatieve.. basisvoorwaarden, belaste reserves (zoals ten laatste op 31 maart 2013 door de vennoten goedgekeurd): kunnen uitgekeerd worden aan een tarief van 10% roerende voorheffing. Betreffende basisvoorwaarden, houden, onder meer, in dat de ontvangen dividenden onmiddellijk moeten worden gebruikt om een kapitaalverhoging door te voeren en dat er gedurende 4 jaar na beslissing tot kapitaalverhoging geen kapitaalvernninderingen mogen plaatsvinden, tenzij de bijkomende roerende voorheffing wordt betaald, zoals voorzien in voormeld artikel 537 WIB.

Rekening houdend met (i) de belaste reserves ten bedrage van 88.740,04 EUR zoals deze blijken uit de: jaarrekening per 31/12/2011 zoals goedgekeurd door de algemene vergadering op 30/06/2012, (ii) de staat van: actief en passief per 30/09/2013 waaruit blijkt dat de voormelde reserves op heden ten bedrage van 88.740,04, EUR uitkeerbaar zijn en (ni) de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen de vennoten om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van 85.000,00 euR, zijnde een bruto dividend van 850,00 EUR per aandeel, toe te rekenen op de beschikbare reserves zoals die blijkt uit de jaarrekening afgesloten per 31/12/2012 en goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten gehouden op 29/06/2013.

In overeenstemming met de door elk van de vennoten gehouden deelneming in de vennootschap, wordt:

- een dividend met een bruto bedrag van 84,150,00 EUR toegekend aan Dominique Dendievel die een deelneming van 99% aanhoudt in de vennootschap

- een dividend met een bruto bedrag van 850,00 EUR toegekend aan Marina Lugghe, die een deelneming van 1% aanhoudt in de vennootschap.

De vennoten beslissen dat het dividend onmiddellijk betaalbaar wordt gesteld, zijnde op datum van deze: bijzondere algemene vergadering en belasten de zaakvoerder met de uitvoering van de betaling.

Tenslotte aanvaarden de vennoten dat de uitkering van het bovenvermelde bedrag zal gebeuren doori uitkering van liquide middelen ten belope van in totaal netto 76.500,00 EUR (zijnde het brutobedrag verminderd met 10% roerende voorheffing)."

2. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zesenzeventig duizend; vijfhonderd euro (76.500,00 EUR) door inbreng in speciën om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd: vijftig euro (18.550,00 EUR) op vijfennegentig duizend vijftig euro (95.050,00 EUR), zonder creatie van nieuwe: aandelen.

Bevestiging dat de inbreng in speciën afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

3. Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van in totaal zesenzeventig duizend vijfhonderd euro. (76,500,00 EUR) door inbreng in speciën door de beide vennoten.

4. Wijziging van het artikel 5 van de statuten, als volgt:

_ ..... " .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rego: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II111111)11111111111111111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge C "Flet geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfennegentig duizend

vijftig euro (95.050,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde."

5. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de

"corporate governance" Wet en aan de hiervoor vernielde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de benaming, de duur, het doel, de

externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar. De plaats van de

jaarvergadering wordt hergeformuleerd.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt;

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ASCENT-D".

ZETEL

8800 Roeselare, Sint-Elools-Winkelsestraat 52.

DOEL

De vennootschap heeft als doel;

1. Managementassistentie en  ondersteuning in de zin van het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, vervattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en het personeelsbeheer, enzovoort; deze opsomming geldend als illustratie en niet limitatief, en dit zowel ten behoeve van vennootschappen, openbare besturen, beroepsverenigingen, verenigingen, vrije beroepen, non-profit organisaties en particulieren.

2. Alle welkdanige verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op de zogenaamde "consultancy" in de meest ruime betekenis van het woord, omvattend, doch geenszins beperkt tot het uitvoeren van aile studies en onderzoeken alsmede het verlenen van aile adviezen en aile bijstand inzake het geheel of enig deelaspect van bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid.

Het optreden als studie-, organisatie-, raadgevend en beherend bureau inzake bovenvermelde alsmede financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, verenigingen en particulieren.

3, De inrichting, organisatie en het verstrekken van aile opleidingen en trainingen inzake het bovenstaande; het schrijven en uitgeven van opleidingscursussen,

4, Het verlenen van aile technische adviezen, het publiceren van documenten en het inrichten van lezingen en tentoonstellingen met betrekking tot aile voornoemde activiteiten.

5, Het verrichten van aile welkdanige handeling van tussenpersoon in de handel met inbegrip van de invoer, uitvoer, transit, groothandel, kleinhandel, in aile welkdanige roerende goederen zonder onderscheid, in de ruimste zin des woords.

6, Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name; de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing. Alle aktiviteiten van makelaar in onroerende goederen,

7, Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

8, Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin,

9, Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden ondermeer ; oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

10. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effekten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden,

11. Het verwerven van licenties, brevetten en oktrooien, aile rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

12. De vennootschap mag leningen verstrekken en zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

13. Zij mag op welk wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren, KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfennegentig duizend vijftig euro (95.050,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de vierde , zaterdag van de maand mei om 10.00 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping,

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven aile aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraabde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun cie goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0441-011
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 18.07.2013 13326-0320-011
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 10.08.2012 12402-0205-011
05/02/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behoi.

aan I Belgi Staats

MONITEL R BELGE

Z7r01-2015

ELGISCH STAATSBLA

NEERGELEGD

2 4 UirL', 2014

Rechtbank van KOOPHANDKORTRIJK

EL

t3Q~kif~

r

Iimu~1~~~wun~uu

150 6*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0886.320.969

Benaming

(voluit) : ASCENT-D

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Sint-Eloois-Winkelsestraat 52

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van Ascent-D BVBA, gehouden op de zetel van de vennootschap op 11 oktober 2014:

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Leopold Dendievel, wonende te Dottenijsestraat 78, 8510 Beltegem, te benoemen vanaf heden tot niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur.

Dominique Dendievel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 22.06.2011 11201-0277-011
30/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 26.07.2010 10344-0429-012
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.05.2009, NGL 24.06.2009 09292-0006-014
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 24.05.2008, NGL 09.06.2008 08208-0143-013

Coordonnées
ASCENT-D

Adresse
SINT-ELOOIS-WINKELSESTRAAT 52 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande