ASCOOP

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ASCOOP
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.732.534

Publication

10/01/2013
ÿþ.ti

Voor. behoud

aan hr

Belgis Staatst

Mod Wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!)IIII/IIffII!/llhIllhII!IIII/IiIi!iiiii!iiiiiiiii

*13006692*

Onderner'ningsnr : 0 5 0 8 7 32 5 34

Benaming

(voluit) : ASCOOP

(verkort) :

GD ter GRIFFIE dcs~ E~GERECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BR1JGGlr (Afdeling Brupde)



INITEUR E

7U13 °p' 2 4. DEC. 2012-

tto g1eer

TSSLAC' Griffie

D'2 `Ot' 1SCH STAb

Rechtsvoren : Vennootschap Onder Firma

Zetel ; Breydelstraat 2/4 8370 Blankenberge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden :

*) Ascoop Liliane, geboren op 22 maart 1943, wonende Breydelstraat 2/4 te 8370 Blankenberge *) Rouckhout Hilde, geboren op 29 juni 1969, wonende Polderlaan 36 te 8370 Blankenberge

hebben verklaard onder hen een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA te willen oprichten met als

naam ASCOOP

De statutaire bepalingen van deze vennootschap leggen zij als volgt vast

ARTIKEL 1 : de vennoten

Bij onderhavige onderhandse overeenkomst wordt een vennootschap opgericht die zal bestaan

tussen : Ascoop Liliane en Rouckhout Hilde

Zij treden allemaal op als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten in deze vennootschap

ARTIKEL 2 : doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op * alle activiteiten van een horeca-uitbating, in de ruimste zin, zoals (ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend) de inrichting, de uitbating, de huur en verhuur, de leiding en het bestuur van jongerencafés, jeugdclubs, tearooms, restaurants, cafés, brasseries, bistro's, tavernes, snackbars, kantines, feest-, vergader-en spektakelzalen, dancings, music-halls, private clubs, sport-en ontspanningsclubs, biljart-en snookerzalen, speelzalen (onder andere bingo's, slots, paardenrennen), feesttenten, hotels, motels, gastenkamers en traiteurzaken en alle andere al dan niet verplaatsbare inrichtingen en gelegenheden waar zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken, snacks en maaltijden te koop of voor verbruik ter plaatse worden aangeboden of waar logeer-, ontspanning-of sportmogelijkheden geboden worden, alsmede het inrichten en verzorgen van feesten, recepties, catering en manifestaties allerhande.

* De handel zowel in het groot als in het klein, de in- en uitvoer van alle voedingswaren, artikelen, grondstoffen, producten, materialen, gereedschap, enzovoort, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met of aansluitend bij voormelde doelstelling van de vennootschap.

* Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden : a) het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen; b)het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren : aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien ; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, zowel in België als in liet buitenland.

* Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

* het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldverplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vomi van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

* Alle activiteiten, die al dan niet rechtstreeks verband houden met de hierboven omschreven doeleinden of de verwezenlijking ervan kunnen in de hand werken.

* Het optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en-op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL 3 de maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd in de Breydelstraat 2/4 te 8370 Blankenberge.

De zaakvoerder kan ten allen tijde deze zetel overplaatsen naar een ander adres.

De zaakvoerder mag eventueel eveneens administratieve zetels en bijhuizen oprichten.

ARTIKEL 4 : boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van 1 januari 2013 tot en met 30 september 2014. Nadien lopen de

boekjaren telkens over 12 maanden met als einddatum telkens 30 september..

ARTIKEL 5 : naam

De vennootschap zal de volgende naam dragen : "ASCOOP"

ARTIKEL 6 ; bestuur

Als zaakvoerdesr van de vennootschap worden aangeduidt : Ascoop Liliane en Rouckhout Hilde

ARTIKEL 7 : kapitaal en overdracht

Geen enkele vennoot zal zijn rechten in de vennootschap kunnen afstaan, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, zonder uitdrukkelijke en geschreven toestemming van de medevennoten. Zij zal ook niemand deelgenoot kunnen maken van haar maatschappelijk aandeel zonder dezelfde formaliteiten.

Per vennoot bedraagt de inbreng in geld

*) Ascoop Liliane 500 euro vertegenwoordigd door 5 aandelen

*/ Rouckhout Hilde 500 euro vertegenwoordigd door 5 aandelen

Periodieke bezoldigingen voor de zaakvoerders worden na overleg met alle zaakvoerders bepaald en vallen ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 8 ; bestemming resultaat en algemene vergadering

De bepaling van de datum van de algemene vergadering maakt deel uit van de beheersbevoegdheid.

De vennoten beslissen bij algemene vergadering over de bestemming van het jaarlijkse resultaat.

ARTIKEL 9 ; overlijden van één van de vennoten

Het overlijden van één der vennoten is geen aanleiding tot het ontbinden van de vennootschap.

àL

De erfgenamen van de overledene mogen in geen geval de zegels laten leggen, via een gerechtelijke beslissing de activiteiten van de vennootschap belemmeren of een gerechtelijke inventaris laten opmaken. Zij hebben enkel het recht het deel op te eisen dat aan hun rechtsvoorganer toekomt volgens de aanwijzing van de laatste resultatenrekening. Op basis van deze resultatenrekening bepaalt de algemene vergadering de waarde van de deelbewijzen in dit geval.

De langstlevende vennoten hebben een voorkooprecht op deze deelbewijzen. Bij onenigheid over de waardebepaling in dit geval zal via gerechtelijke weg de waardebepaling geschieden.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of ongeschiktheid van één der vennoten zaakvoerders, hebben de overblijvende vennoten zaakvoerders het recht in vervanging te voorzien van de afwezige venno(o)t(en). Deze ad interim vennoot zal niet automatisch de bestuursbevoegdheid bezitten. Op formele wijze worden deze bevoegdheden vastgelegd door een bijzondere algemene vergadering.

ARTIKEL 10 : wijziging statuten

De vennoten zullen in gezamelijk overleg aan de statuten kunnen aanbrengen die zij

geschikt achten in functie van het goed beheer van de vennootschap. Zij kunnen meer bepaald

de uitbreiding of inkrimping van het maatschappelijk doel beslissen, alle veranderingen àan de maat-

schappelijke naam, de verhoging of vermindering van het kapitaal, de toevoeging van nieuwe vennoten,

de verlenging of inkorting van het boekjaar, de verlenging of ontbinding op vervroegde wijze van de

vennootschap en haar omzetting in een andere vennootschapsvoren.

ARTIKEL 11 : bevoegde rechtbank

In geval van betwisting tussen vennoten of tussen gelijk welke andere personen die rechtstreeks of onrechtstreeks belangen hebben in de vennootschap is de rechtbank van koophandel te Brugge bevoegd.

Opgemaakt te Brugge op 14 december 2012 in 3 exemplaren en waarvan elk der ondergetekende vennoten verklaren één exemplaar te hebben ontvangen.

ASCOOR LILIANE ROUCKHOUT HILDE

N./60P-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASCOOP

Adresse
BREYDELSTRAAT 2, BUS 4 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande