ASI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.695.136

Publication

10/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.07.2012, NGL 06.12.2012 12656-0509-012
17/08/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia"

mod 11.1

l r (5= - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N eei* tens gt Tse vtiu dd

rechtbank var koophandel Brugge - afdeling te OOITENDE

.-J

Ondernemingsnr : 0808.695.1 36 Benaming (voluit) : ASI

11.111111111311j1!

i

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Amandusstraat 7

8480 ichtegem

Onderwerp akte :Ontbinding - invereffeningstelling - sluiting vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-: Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op twee augustus tweeduizend en; twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de, neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene, vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; « ASI » te 8480 Ichtegem, Sint-Amandusstraat 7, waarbij volgende beslissingen werden: genomen met eenparigheid van stemmen

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de; voorzitter het volgende vast:

a) op zestien juli tweeduizend en twaalf heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag; ;; opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, §I 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva; van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op negenentwintig juli tweeduizend en twaalf heeft de besloten vennootschap BELVANO, meti zetel te 8490 Varsenare, Reigerzele 12, vertegenwoordigd door de heer Van Overbeke Thomas,: extern accountant, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen eeni verslag opgesteld. Dit verslag besluit als volgt :

"11. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft het; bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Asi een boekhoudkundige staat afgesloten op 30/06/2012, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de' vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 897 euro en een netto-passief van 2.632 euro. Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de; toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gezien het bestaan van een netto-: passief, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening: volledig en getrouw weergeeft.

Varsenare, 29 juli 2012.

! Belvano BVBA

IAB nr. 222770-N-97

De zaakvoerder

Van Overbeke Thomas

Extern accountant IAB 11561-N-77

1

(getekend)" 1. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslagen en van de staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in zijn belang ingesteld, gezien de hoogdringendheid.

De vergadering heeft geen opmerkingen over de verslagen.

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de in vereffening stelling van de vennootschap.

2. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering neemt kennis van de staat per twee augustus tweeduizend en twaalf en ook van deze van dertig juni tweeduizend en twaalf.

Na onderzoek keurt de vergadering éénparig deze staat goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van een januari tweeduizend en elf tot en met heden.

3. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat van twee augustus tweeduizend en twaalf, welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, in de verhouding tot het aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien de vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per twee augustus tweeduizend en twaalf blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AST" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8480 Ichtegem, Sint-Amandusstraat 7.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de heer SAELrNS Frederik, voornoemd, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor CORMAFISK, kantoor houdende te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

Verslag van de extern accountant

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.03.2012, NGL 30.03.2012 12074-0101-011
14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 07.12.2010 10626-0036-012

Coordonnées
ASI

Adresse
SINT-AMANDUSSTRAAT 7 8480 ICHTEGEM

Code postal : 8480
Localité : ICHTEGEM
Commune : ICHTEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande