ASK T

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASK T
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.098.615

Publication

08/10/2013
ÿþ Mod word 17.1

hie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neclergetegd ter grlíffict MI Ce rechtbank van kocbhandal Brugge  afc#el'i ,., ~ . _ n mit

flP27S .". 013

Griffie r,rrfe F



V beh aa Bel Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemïngsnr : 0848.098.615

Benaming

(voluit) : ASK 1-

(verkort)

Rechtsvorm : Starter Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hasseltstraat 17 bus 1 - 8450 Bredene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering van 10 juli 2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel verplaatst van Hasseltstraat 17 bus 1, 8450 Bredene naar Haarakkerstraat 42, 8000 Brugge en dit met ingang vanaf heden.

Willemen Wendy,

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Ill In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

III II II Il 1111111 I IIII

*12147875*

Ondernemingsnr : D gtg , D 9g. < 5 Benaming

(voluit) : ASK T

(verkort)

Rechtsvorm ; Starter - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8450 Bredene, Hasseltstraat 17, bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe te Oostende, op 10 augustus 2012, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

Mevrouw Willemen, Wendy, geboren te Antwerpen op 26 ja-nuari 1982, wonende te 8450 Bredene, Hasseltstraat 17 bus 1

Een starter-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ASK T" heeft opgericht. De statuten bepalen ondermeer hetgeen volgt:

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8450 Bredene, Hasseltstraat 17, bus 1.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlaçe tot het Belgisch Staatsblad. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- Telesecretariaat: gepersonaliseerde, telefonische opvang ten behoeve van bedrijven, zelfstandigen, vrije beroepen en marketingnummers.

-Telemarketing: zowel inkomende (marketingnummers) als uitgaande telefoongesprekken met het oog op de verkoop van producten of diensten, het voeren van marktonderzoeken, enquêtes en tevredenheidsonderzoeken.

- Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen.

- Teleticket: telefonische reservatie van tickets voor events plus administratieve afhandeling ervan. - Call center: alle mogelijke diensten met betrekking ott telefonie, consultancy, opzetten autdio-text. - Het coördineren van publicitaire acties al dan niet ondersteunend door middel van telefonische

dienstverlening.

- Het voeren van allerlei secretariaatsdiensten, zoals tekstverwerking, data input van gegevensbestanden, samenstellen adressenlijsten, verzendklaar maken mailings, versturen e-mailing en faxmailing, klassement, nalezen van teksten.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondeme-mingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen, Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

DUUR.

De vennootschap bestaat vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid voor onbepaalde duur. KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeduizend euro (2.000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

tieerije&egd tar gi-kiva van ce >Iet"~n71:tat'ik vell ko luxa ros.el

Brune - a ! te 0O4) T irl

~

,211 aé ~rrlffar,







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigd door alle aandelen, genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100), werd volledig en in speciën ingeschreven door mevrouw Willemen, Wendy, voornoemd, voor de inschrijvingsprijs van tweeduizend euro (¬ 2.000,00).

Het kapitaal werd volgestort ten belope van een bedrag van tweeduizend euro (¬ 2.000,00).

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijfjaar te rekenen vanaf heden.

Ten laatste vijf jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zal de vennootschap een gewone BVBA moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden (artikel 214 § 2 lid 2 W. venn.). Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de BVBA, beschreven in artikel 223, leden 1 en 2 W. Venn., van toepassing

BESTUUR.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

BEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk ge-.schrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA ASK T".

De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van juni om 11 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De oproeping tot de algemene vergadering gebeurt overeenkomstig de wet.

Samen met de oproeping wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

STEMMEN.

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. WINSTVERDELING - RESERVE.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 219 bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal,

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

VEREFFENING.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s),

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Eerste boekjaar.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt op 31 december 2013.

2. Eerste gewone algemene vergadering.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. Benoemingen.

Werd aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, mevrouw Willemen, Wendy, voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd

VOLMACHT.

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld: Boekhoudkantoor Finacco met zetel te 8450 Bredene,

Paaphoek 18, vertegenwoordigd door de heer Diego Grootaerd met recht van indeplaatsstelling, teneinde

huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor

ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en

in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzake-lijk blijkt te zijn.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Notaris Philippe De Jonghe

Gelijktijdige neerlegging: expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ASK T

Adresse
HASSELTSTRAAT 17, BUS 1 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande