ASPAZIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASPAZIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.926.884

Publication

19/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/01/2013
ÿþ Mod Word 1 i.1

IL ~ ~,i,~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0847 926 884

Benaming

(voluit) : ASPAZIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brugseweg 47 - 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN AANSTELLING VEREFFENAAR

Bij vonnis van de Rechtbank van Koophandel te leper,enige kamer, in datum van 3 december 2012 werd de ontbinding bevolen van bvba ASPAZIA en werd de Serge BLONDEAU,accountant te Poperinge, Casselstraat 55 aangesteld als vereffenaar.

Serge Blondeau

Vereffenaar

iii

Voor-

behoude aan het Belgiscl

staatsbh

*130 5 3*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12304219*

Neergelegd

08-08-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0847926884

Benaming (voluit): ASPAZIA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 Ieper, Brugseweg 47

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Tom Degryse te Ieper op zeven augustus tweeduizend twaalf dat:

1. De heer VAN HOORDE Sven Julien Eli, rijksregisternummer 760901-299-69, geboren te Zottegem op één september duizend negenhonderdzesenzeventig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591.3517851.54, uitgereikt te Kortrijk en geldig tot 30.05.2016, met woonplaats te 8511 Kortrijk, Sterrestraat(Aal) 5;

2. Mejuffrouw DE ROUS Deborah, rijksregisternummer 900214-264-56, geboren te Ieper op veertien februari duizend negenhonderdnegentig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591 2240688 90, uitgereikt te Ieper en geldig tot 7 december 2015, met woonplaats te 8900 Ieper, Begijnenstraat 26;

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming  ASPAZIA .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Brugseweg 47.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

alle daden te stellen, zowel commerciële, industriële, financiële, roerende als onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- de groot- en kleinhandel, de distributie, zowel rechtstreeks als via tussenpersonen van wijnen, sterke dranken en andere alcoholische of niet alcoholische dranken en voedingswaren, alsmede het verlenen van alle diensten die hiermee verband houden, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- alle horeca-activiteiten met inbegrip van het bereiden van maaltijden welke niet voor het gebruik ter plaatse bestemd zijn, het aan huis leveren van deze maaltijden en het opdienen van deze op andere plaatsen dan dat van de maatschappelijke zetel;

- de in- en verkoop, zowel van wijnen, sterke dranken en andere alcoholische of niet alcoholische dranken en voedingswaren;

- import en export van wijnen, sterke dranken en andere alcoholische of niet alcoholische dranken en voedingswaren;

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- uitbating van winkels en verkooppunten voor de wijn- en drankenhandel en de handel in voedingswaren, met inbegrip van alle handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten;

- het organiseren van feesten, vergaderingen, beurzen, tentoonstellingen en verkopen;

- de verhuur en/of verkoop van horeca materiaal in de ruimste zin;

- de verhuur van zalen en/of ruimtes die direct of indirect te maken hebben met horeca. - organiseren van evenementen;

- geven van onderricht;

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, zowel in eigen beheer als in deelname met derden;

- het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel;

- diverse administratie activiteiten ten behoeve van bedrijven;

- het verwerven en aanwerven van roerende en onroerende goederen voor zover dit direct of indirect met de verwezenlijking van het doel te maken heeft;

- het verrichten van allerhande financiële en commerciële handelingen die direct of indirect de verwezenlijking van het doel kunnen ondersteunen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap werkt voor eigen rekening en voor rekening van derden of in commissie. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door VAN HOORDE Sven, voornoemd sub 1., ten belope van drieënnegentig (93) aandelen;

- door DE ROUS Deborah, voornoemd sub 2., ten belope van drieënnegentig (93) aandelen. Ieder aandeel werd volgestort ten belope van één/derde. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de vierde dinsdag van de maand april, om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek

van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders met betrekking tot:

- rechtshandelingen die verband houden met aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van hypotheken;

- rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,-).

Deze beperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december

van ieder jaar.

Winstdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over te bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het uitvoeringsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De Voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De Voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de rechtbank wordt bijgevoegd.

Zo de Voorzitter van de rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst hij zelf een vereffenaar aan.

De Voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Luik B - Vervolg

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort tot ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01.07.2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

1) de heer Van Hoorde Sven, rijksregisternummer 76.09.01-299.69, geboren te Zottegem op 01.09.1976, ongehuwd, wonende te 8511 Aalbeke, Sterrestraat 5, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2) mejuffrouw De Rous Deborah, rijksregisternummer 90.02.14-264.56, geboren te Ieper op 14.02.1990, ongehuwd, wonende te 8900 Ieper, Begijnenstraat 26, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op

eenendertig december tweeduizend dertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan bvba RUDI DUPONT met zetel te 8720 Dentergem, Bamstraat 2, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Rudi Dupont, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel

de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ASPAZIA

Adresse
BRUGSEWEG 47 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande