ASSOC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASSOC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.585.028

Publication

20/01/2014
ÿþVoor

behoude aan het Belgisci

Staatsbic

Nad Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

1 019880)

13 - Ef_GISCH

...... {. «,~ NEERGELEGD

01- 2014



STAAT,.,;~~! iv) -6. 01. 2014

REC r~r~ r~c~~NA:vDEL

E~rÈ~<=<TRIJK

Ondernemingsar : 0457.585.028

Benaming

(voluit) : ASSOC

(verkort} :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kasteelstraat 6 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 23 december 2013, dat de: aandeelhouders volgende besluiten hebben genomen:...

TWEEDE BESLUIT

... 1. De voorzitter geeft lezing van de verslagen voorzien bij artikel 313 Wetboek van Vennootschappen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", kantoor houdende te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet, Dujardin, bedrijfsrevisor. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere vennoot erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 november 2013, besluit als volgt:

' "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BV ovv BVBA ASSOC door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Luc BECKERS, een vordering die zal worden toegekend aan de heer Joseph HILTROP, een vordering die zal worden toegekend aan de heer Paul CHENEAU en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Griet DUMOULiN naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de-vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als te-genprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2.De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het, voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de; algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

' Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4.De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de' fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 67.500,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de,verriphting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij liéïBélgise-h- Stá lsbl d = 2i 7ff1i2O14 - Annexes du Moniteur belge

r A?

. á Voor-,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 22 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor." ...

2.a)De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met ¬ 67.500, om het te brengen van ¬ 20.000 op ¬ 87.500 door inbreng in natura van de vorderingen die de heer Luc BECKERS te Marke (Kortrijk), Abdis Erkastraat 34, de heer Joseph HILTROP te Kortrijk, Kasteelstraat 17, de heer Paul CHENEAU te Menen, Hagewindestraat 81 en mevrouw Griet DUMOULIN te Knokke-Heist, Paul Parmentierlaan 91 bus 0031, hebben verkregen naar aanleiding van de dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, voor een totaal bedrag van ¬ 67.500 zonder uitgifte van nieuwe aandelen; ...

Elke vennoot afzonderlijk verklaart in te schrijven op deze kapitaalverhoging door inbreng van zijn vordering op de dividendenuitkering en deze inbreng volledig te volstorten.

c)De vergadering besluit geen nieuwe aandelen te creiren aangezien de inbrengverhouding proportioneel overeenstemt met de huidige aandelenverhouding, en de vergoeding derhalve kan bestaan uit een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3.De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de vennootschap thans ¬ 87.500 bedraagt, vertegenwoordigd door 8000 aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het mandaat van niet-statutair zaakvoerder van de heer VAN VALCKENBORGH Herman Joseph een einde heeft genomen wegens overlijden, voorgekomen te Roeselare op 09 februari 2013 ...

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten....

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Ivan Coigné te 8930 Menen, Schonebeek 88, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijvingfaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren....

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Baudouin Moerman te Kortrijk, handelend als notaris,

Mededeling: expeditie van de akte d.d. 23 december 2013, het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 01.06.2013, NGL 19.09.2013 13588-0007-011
24/12/2012
ÿþW dWord 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 ~~~ ~~

~L.E

r~~

1 i?. 12, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL . ;

MONITEUR BELGE

17 -12- 2012

BELGISCH STAATSBLAD



Vo 111

beho

aan

Belg

Staat

u u



flndernerningsnr ; 0457.585.028

E3enaming

(voluit) : ASSOC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kasteelstraat 6 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 29 november 2012, dat

aandeelhouders volgende besluiten hebben genomen:...

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om de huidige liftera a) van het artikel 7 van de statuten inzake de modaliteiten van

"overdracht van aandelen onder de levenden" te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de,

levenden dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan:

- de kinderen van de overdrager die zelf één van de 4 oprichters is van de BVBA ASSOC;

- een gerechtsdeurwaarder-vennoot van de gerechtsdeurwaarder-associatie waarvan de huidige oprichters

thans deel uitmaken."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit om het artikel 8 van de statuten inzake de modaliteiten van "overdracht van aandelen

door overlijden" te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"A. De aandelen van de overleden vennoot mogen niet overgaan dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan naar aanleiding van het overlijden

van één van de 4 oprichters van de BVBA ASSOC en de aandelen overgaan naar:

- de echtgenote van de overleden vennoot;

- de kinderen van de overleden vennoot;

- een gerechtsdeurwaarder-vennoot van de gerechtsdeurwaarder-associatie waarvan de huidige oprichters

thans deel uitmaken;"...

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Ivan Coigné te 8930 Menen,

Schonebeek 88, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het handelsregister en, desgevallend, bij de

administratie van de B.T.W., alsook de kruispuntbank en/of ondernemingsloket, te verzekeren...

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Baudouin Moerman te Kortrijk, handelend als notaris.

Mededeling; expeditie van de akte dd, 29 november 2012 en de gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

de

24/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.06.2012, NGL 19.10.2012 12612-0564-011
20/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Matl Wcltl 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Movrré f~a~ .i--- DIZEZT!OJ  ~_.

(j 3 -0' - 2912 1

BELGr5Cf-r AA;ïf?!_.iFl

I

9ESTtfLr^

NEERGELLUU

- 5. 01, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

{;rdiretTRIJK

pe

"12019902+

Ondernemingsnr : 0457.585.028

Benaming

(voluit) : ASSOC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Kasteelstraat 6 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Baudouin Moerman te Kortrijk op 21 december 2011, dat de' aandeelhouders volgende besluiten hebben genomen:...

EERSTE BESLUIT

De vergadering bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is te 8500 Kortrijk, Oude Kasteelstraat 6.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met honderd tachtigduizend euro (180.000,00 EUR) am' het kapitaal te brengen van tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR) naar twintigduizend euro (20.000,00 EUR).

Het doel van de voorgestelde kapitaalvermindering is het kapitaal van de vennootschap aan te passen aan; de reële behoeften van de vennootschap, en het niet productieve deel van het huidig maatschappelijk kapitaal; weg te werken.

De voorgestelde kapitaalvermindering zou verwezenlijkt worden door terugbetaling aan elk aandeel van een: bedrag van tweeëntwintig euro en vijftig eurocent (22,50 EUR), zonder vernietiging van aandelen doch met' evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen, en aan te rekenen op het werkelijk gestorte fiscaal kapitaal...

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat na volledige realisatie van de voorgestelde kapitaalvermindering het kapitaal. van de vennootschap twintigduizend euro (20.000,00 EUR) zal bedragen en vertegenwoordigd zal worden door achtduizend aandelen...

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Ivan Coigné te 8930 Menen,. Schonebeek 88, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot; indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het handelsregister en, desgevallend, bij de administratie van de B.T.W., alsook de kruispuntbank en/of ondernemingsloket, te verzekeren...

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Baudouin Moerman te Kortrijk, handelend als notaris.

Mededeling: expeditie van de akte dd. 21 december 2011 en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/10/2010 : KOT000516
27/10/2009 : KOT000516
31/10/2008 : KOT000516
10/09/2007 : KOT000516
22/09/2006 : KOT000516
14/10/2005 : KOT000516
15/09/2005 : KOT000516
06/07/2004 : KOT000516
06/08/2003 : KOT000516
24/08/2002 : KOT000516
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.06.2015, NGL 18.09.2015 15591-0119-011
12/07/2001 : KOT000516
26/08/2000 : KOT000516
22/04/1998 : KOT516

Coordonnées
ASSOC

Adresse
OUDE KASTEELSTRAAT 6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande