ASTONIMA

Société en commandite simple


Dénomination : ASTONIMA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 894.479.560

Publication

03/02/2015
ÿþMod Word 11.1

Voor-behoudel aan het Belgisch Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

LA ,5 in de bijlagen bij het Bel s i hStaatst ed"bekend te smaken kopie

na neerlegging ter gr

1.1

Ill!.111185en Zs_oRp

STA

Ondernemingsnr: 0894.479.860

Benaming

(voluit) : ASTONIMA

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel ; Kortrijkstraat 149, 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op 24 september 2014 op de zetel van de vennootschap blijkt dat de vergadering met éénparigheid van stemmen besloten heeft tot de ontbinding van de gewone commanditaire vennootschap ASTONIMA en haar in vereffeningstelling uit te spreken vanaf 24 september 2014.

De vergadering heeft vervolgens uitdrukkelijk verwezen naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft vastgesteld dat een ontbinding en vereffening in één onderhandse akte mogelijk is aangezien:

- alle vennoten op de vergadering aanwezig zijn;

- alle beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden; en

- er na kennisname van voomoemde documenten en de uiteenzetting van de zaakvoerder blijkt dat de vennootschap op 24 september 2014 geen schulden meer heeft zodat er geen passiva meer zijn.

De vergadering heeft aldus besloten om in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vergadering heeft volledige kwijting verleend aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot en met 24 september 2014

De vergadering heeft vervolgens besloten om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief is opgehouden te bestaan op 24 september 2014.

De vergadering heeft besloten dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 8700 TIELT, Kortrijkstraat 149.

De vergadering heeft tenslotte de naamloze vennootschap DKF Fiduciaire, met zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29A, vertegenwoordigd door mevrouw Sofia Lannau aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervulien bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde. Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, in de plaats stellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

Voor éénsluidend uittreksel.

Marc ASTAES

uittredend zaakvoerder

ie van_ tiésáktë' ""~~ ~~zr ~;w;;c~e~ ; ,.~ ~n' bc

LGE 2 Jt.Yt [rd.f1

5 Gent Atd elirEg

De griffier

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ASTONIMA

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 49 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande