ASTRALEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRALEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.886.788

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.02.2014, NGL 11.02.2014 14032-0310-009
02/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



=~-

v

bel"

aa

Be Stai

VI

niii*16 II II I21lnlll I0 III73* IIIII

3

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 21 SEP. 2012

Gri .r ,e

Ondernemingsnr

08 48 88 6 78 8

Benaming (voluit) : ASTRALEX

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weidestraat 88

8310 Brugge (Assebroek)

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING - VOLMACHT

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek) op 20 september2012, is opgericht door 1. de heer MAERTENS Francis Pierre Ferdinand, geboren te Moeskroen op 7 maart 1965, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 88 en 2. mevrouw DE SMET Catherine Angèle Etienne, geboren te Assebroek op 23 september 1966, wonende te Brugge (Assebroek), Weidestraat 88, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ASTRALEX met zetel te Brugge (Assebroek), Weidestraat 88 en met als doel, dit zowel in België als in het buitenland:

- Onderneming in onroerende goederen, waaronder koop en verkoop, huur en verhuur, bemiddeling, beheer van mede-eigendom en alle transacties in onroerende goederen, bouwpromotor in coördinatie met aannemers, projectontwikkeling in de bouw en toezicht op bouwwerkzaamheden, tussenpersoon in handel, expertises en schattingen van onroerende goederen;

- Het beheer van een onroerend en roerend vermogen in de meest ruime zin, in het bijzonder het verwerven en het beheren van een onroerend vermogen door aankoop, verkoop, ruilen, bouwen, verbouwen, uitrusten, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren en uitbaten van onroerende goederen, in leasing geven of nemen, verkavelen, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

- Het optreden als tussenpersoon in de handel, als commissionair, of het waarnemen van zelfstandige handelsvertegenwoordiging;

- Het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementsbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin; - Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of In het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- Aile verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren;

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten betreffen onder meer: de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso:- Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behdude4i ' aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijnde verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maarbevofderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap.ùitleggen,, via en en

uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake. ;`, - ,=~

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderd, zesentachtig fe,van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belopeAvan-éenIdetde, hetzij zesduizend tweehonderd euro, door storting van dit bedrag op een bijzondere bankreken ng'bi3-riáam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te volstorten saldo openblijft lastens voornoemde heer MAERTENS Francis en lastens voornoemde mevrouw DE SMET Catherine van elk zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd euro werd gestort bij de naamloze vennootschap AXA BANK EUROPE, met zetel te 1170 Brussel, Vorstlaan 25.

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op negentien september twee duizend en twaalf en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag van de maand maart om veertien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

l-let batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds,

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2013;

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014;

Onder voormelde opschortende voorwaarde werd met éénparigheid van stemmen aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer MAERTENS Francis en mevrouw DE SMET Catherine, beiden voornoemd. Volmacht wordt gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RONNY STEYAERT ACCOUNTANTS", met kantoor te 8900 leper, Westkaai 1, vertegenwoordigd door mevrouw Joke Cuvelier, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten..

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd voór registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASTRALEX

Adresse
WEIDESTRAAT 88 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande