ASTRID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTRID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.690.730

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 21.08.2014 14454-0455-015
12/12/2012
ÿþMon word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1J11.112!111171

A i

ui

si

Ondememingsnr : Q &)1. 1%0 Benaming

(voluit) : Astrid

III ,e D.`i%I

BijTàgën bij hëfiléïgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 8950 Heuvelland (Nieuwkerke), Zuidlindestraat 18-20

Onderwerp akte : Oprichting

Uit akten opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 31 oktober 2012 (neergelegd v66r registratie), blijkt de volgende oprichting:

- de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van BVBA "Astrid", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Veurne, te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 003, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0437.248.680, heeft beslist tot volledige splitsing door oprichting van 4 nieuwe vennootschappen, waaronder de BVBA "Astrid" (nieuw), met maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement Ieper, te 8950 Heuvelland (Nieuwkerke), Zuidlindestraat 18-20.

- de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de BVBA "'mef', met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen, leperstraat 426, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0422.688.584, heeft beslist tot partiële splitsing door oprichting van 4 nieuwe vennootschappen, waaronder de BVBA "Astrid"(nieuw), met maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement leper, te 8950 Heuvelland (Nieuw-kerke), Zuidlindestraat 18-20..

overeenkomstig het splitsingsvoorstel heeft elk aandeel in de BVBA "Astrid" (1.250 aandelen in het totaal) en BVBA "lmef' (1.640 aandelen in het totaal) recht op 1 aandeel in de BVBA "Astrid" (2.890 aandelen in het totaal).

- de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlij-ke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan, heeft op 29 oktober 2012 een schriftelijk verslag opgesteld met be-trekking tot de inbrengen in natura voor de BVBA "Astrid" (nieuw) die bij de volledige split-sing en de partiële splitsing wordt opgericht. De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"7. BESLUIT

ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BVBA ASTRID (NIEUW) met overdracht van een deel van het vermogen van de BVBA ASTRID in-gevolge splitsing van de BVBA ASTRID en van een deel van het vermogen van de BVBA IMEF ingevolge partiële splitsing van de BVBA IMEF, naar de nieuw op te richten vennoot-schap BVBA ASTRID (NIEUW), kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen, gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de overdracht van een deel van het vermogen vanuit de BVBA ASTRID en vanuit de BVBA IMEF volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de nieuw op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud weliswaar dat de inbrengwaarden van de onroerende goederen gebaseerd zijn op een eigen inschatting van de zaakvoerder van de betrokken vennootschappen, en dus niet gesteund zijn op een onafhankelijk deskundigenverslag.

De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen

vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele feiten na balansdatum bij de betrokken vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ASTRID en van de BVBA IMEF leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een totaal bedrag van 659.120,80 EUR, bestaande uit gestort kapitaal voor een bedrag van 58.767,48 EUR verhoogd met 600.353,32 EUR overige eigen vermogensbestanddelen.

4. De ais tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.890 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA ASTRID (NIEUW), waarvan 1.250 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA ASTRID en 1.640 aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de BVBA IMEF, dit telkens in verhouding tot de huidige aandelenverdeling binnen de voormelde vennootschappen.

ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 29 oktober 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

De bestuursorganen van de BVBA "Astrid" en BVBA "Imef hebben het bijzonder verslag hebben het bijzonder verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 219, § 1, van het Wetboek van Vennootschappen waarom de inbreng in natura van belang is voor de oprichting van de BVBA "Astrid" en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het verslag van de revisor.

Een exemplaar van het bijzonder verslag en het revisoraal verslag met betrekking tot de inbrengen in natura die bij de volledige en partiële splitsing wordt opgericht, worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen (artikel 219, § 1, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen).

- de algemene vergadering en alle vennoten (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) stemden in dat de volgende documenten en gegevens niet vereist zijn:

° artikel 745 van het Wetboek van Vennootschappen: een omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan waarin de stand van het vermogen van de te splitsen vennootschap wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de splitsing, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijke gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

° artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen: het schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld door een bedrijfsrevisor, aangewezen door het bestuursorgaan.

"artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen: elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering, mee te delen door het bestuursorgaan aan huidige algemene vergadering.

° artikel 748, § 2, 5°, van het Wetboek van Vennootschappen: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van het splitsingsvoorstel zijn vastgesteld indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vôôr de datum van het splitsingsvoorstel is afgesloten.

- de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap, de BVBA "Astrid", niet maatschappelijke zetel in het gerechtelijk arrondissement leper, te 8950 Heuvelland (Nieuwkerke), Zuidlindestraat 18-20, luiden als volgt :

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam "Astrid".

2. De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8950 Heuvelland (Nieuwkerke), Zuidlindestraat

18-20.

3. De duur van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. De nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

De heer FOURNIER Jean Alphonse Henri, wonende te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 0202.

5. Het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, de samenstelling van het maatschappelijk kapitaal (in voorkomend geval, de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura), het gestorte bedrag, de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen, het bedrag van hel eventueel toegestane kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 60.000,00 ¬ vertegenwoordigd door 2.890,00 aandelen, op naam en zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort door de inbrengen in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

7. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan beslist

Na aanzuivering van de passiva zullen bij vereffening de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden.

b) het eventueel saldo wordt gelijk overal de aandelen verdeeld.

8. De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, het-zij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur die wordt vastgesteld.

De enige zaakvoerder kan alle bestuurshandelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder de volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Werd benoemd tot eerste, statutaire zaakvoerder: de heer FOURNIER Jean Alphonse Henri, wonende te 8620 Nieuwpoort, Zeedijk 54-55 bus 0202. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen te beoordelen door de Rechtbank.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, mevrouw Thérèse EECKHOUT, WONENDE TE 8620 NIEUWPOORT, ZEEDIJK 54-55 BUS 0202, van rechtswege in plaats treden zonder beperking van duur.

9. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

10. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, uitbaten van onroerende goederen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, en eventueel deze ter beschikking ter stellen van een vennoot of een zaakvoerder.

- het uitoefenen van het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar of dergelijke functies in andere vennootschappen.

De vennootschap mag zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, ondernemingen en vennoot-schappen besturen, begeleiden en adviseren.

De vennootschap mag adviezen verlenen van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop en productie, en management- en consultancy-opdrachten uitvoeren.

De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mag de vennootschap agentschappen, depots en bijhuizen oprichten in België en in het buitenland.

De vennootschap mag in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vereenvoudigen, zowel in België als in het buitenland.

Alle bovenvermelde diensten en activiteiten kunnen worden uitgeoefend zowel voor eigen rekening als in opdracht en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten ter zake.

De vennootschap dient zich te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

11. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stem-recht:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrief.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot mag zich schriftelijk of per telefax op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De zaakvoerder(s) mag/mogen de vorm van de volmachten bepalen. De volmachtdrager moet de volmacht v5ôr de algemene vergadering voorleggen, zodat deze aan de notulen van de vergadering gehecht kan worden.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, dan worden de rechten verbonden aan de betreffende aandelen, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel toebehoort aan een onverdeeldheid, dan moeten de onverdeelde eigenaars zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, inbegrepen het stemrecht, geschorst.

Wanneer het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht en het dividendenrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij onderling anders overeengekomen.

Wanneer het aandeel in pand is gegeven, dan worden de rechten verbonden aan dat aandeel, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de eigenaar-pandgever, tenzij onderling anders overeengekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming van de vennoten en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

12. Verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Aile handelingen gedaan door de gesplitste vennootschap "Astrid" en sinds 1 januari 2012 worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn gedaan namens en voor rekening van de 4 vennootschappen, waaronder de BVBA "Astrid" (nieuw), die de bestanddelen verkrijgen, op last evenwel voor deze laatsten al de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap "Astrid" uit te voeren die betrekking hebben tot deze overgedragen bestanddelen.

Alle handelingen gedaan door de gesplitste vennootschap "Imex sinds deze 1 januari 2012 worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn gedaan namens en voor rekening van de 4 vennootschappen, waaronder de BVBA "Astrid" (nieuw), die de bestanddelen verkrijgen, op last evenwel voor deze laatsten als de verplichtingen en verbintenissen van de gesplitste vennootschap "lifter uit te voeren die betrekking hebben tot deze overgedragen bestanddelen.

13. Volmacht formaliteiten:

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan BVBA "Allossery-Fiscomptex" te 8930 Menen, leperstraat 8, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerieggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

0

o O

Opgemaakt te Menen op 31 oktober 2012.

" Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen.

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de aide,

- verslag bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura.

- verslag van het bestuursorgaan inzake de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 26.08.2016 16520-0032-012

Coordonnées
ASTRID

Adresse
ZUIDLINDESTRAAT 18-20 8950 NIEUWKERKE

Code postal : 8950
Localité : Nieuwkerke
Commune : HEUVELLAND
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande