ATEAIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATEAIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.998.582

Publication

08/03/2012
ÿþKlad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbla d te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR b

" iaosasas*

GISCH STA

Ondernerningsnr : (4 3 , fazn

Benaming

(voluit) : ATEAIS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsestraat 15 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine CALLENS te Lendelede op 17 februari 2012, ter registratie, dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als :

-1/ Vennoten : 1) De heer KERCKHOF Godfried Daniël Achiel, geboren te Roeselare op dertien augustus negentienhonderd zevenenvijftig, 2) Mevrouw DEWULF Magda Maria Josepha, geboren te Lendelede op zeven augustus negentienhonderd achtenvijftig, samen wonende te Lendelede, Manpadstraat 4

-2/ Rechtsvorm : De vennootschap is opgericht onder de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming : Zij draagt de benaming : ATEAIS.

-4/ De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8500 Kortrijk, Gentsestraat 15.

.-5/ Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van heden,

,-61 Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600 Euro zegge ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO. Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 186. Op de aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven :

De heer KERCKHOF Godfried Daniël verklaart in te schrijven in geld voor 9.300,00 EUR, zegge negenduizend driehonderd euro op 93 aandelen en hij betaalt ieder aandeel thans af voor een derde en aan hem warden 93 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met nummer 93, Hij bezit de lidmaatschapsrechten van die aandelen en zij zullen op ZIJN NAAM ingeschreven worden in het register van de aandelen.

Mevrouw DEWULF Magda Maria Josepha verklaart in te schrijven in geld voor 9.300,00 EUR, zegge negenduizend driehonderd euro op 93 aandelen en zij betaalt ieder aandeel thans af voor een derde en aan haar worden 93 aandelen toegekend, genummerd van nummer 94 tot en met nummer 186, Zij bezit de lidmaatschapsrechten van die aandelen en zij zullen op HAAR NAAM ingeschreven worden in het register van de aandelen.

BANKATTEST. Het afbetaalde deel van de inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE20 1430 8301 7856 bij de Fintro Bank te Izegem

zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 februari 2012 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris wordt voorgelegd. De comparanten verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, afbetaald is voor een derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 6,200 Euro.

-71 Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor' rekening van derden:

Inkoop en verkoop, management en advies, distributie, logistiek, overslag voor medische en paramedische, gezondheid, verzorging en schoonheidsprodukten.

Training over verkoop en distributie.

Organisatie van events, shows, feesten en incentives.

Het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder onder meer dient te worden verstaan ; het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, opschikken, uitrusten, ordenen, huren en. verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle welkdanige, onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~r a ~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerende goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of bestuurders.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan inzonderheid onroerende goederen en/of zakelijke rechten op onroerenden goederen verwerven om deze te verhuren of als vorm van bezoldiging ter beschikking te stellen aan de vennoten en/of bestuurders,

-81 Jaarvergadering: Ieder jaar, de TWEEDE MAANDAG VAN JUNI om 14 UUR moet een jaarvergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede maandag van juni 2013 om 14 uur.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hiercmtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken. Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10/ Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders,

1) Bestuursbevoegdheid. De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er maar één zaakvoerder is zal hij het bestuur alleen voeren. Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

2) Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen. De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur de heer KERCKHOF Godfried Daniël Achiel, oprichter voornoemd die aanvaardt.

-11/ Boekjaar : Het boekjaar gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2012.

-12/ Winstverdeling : De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat, De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winst/of verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling.

-13/ Vereffeningssaldo : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet

O

Voor- behouden  aanet Belgi~ch Staatsblad voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die' aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-141 Overname van verbintenissen ; De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, de volgende verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 9 januari 2012 alle inkomende en uitgaande facturen vanaf gemelde datum.

-15/ Volmachten : De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Frank Soenen, zaakvoerder van de BVBA Fiduciaire KMO & Advies, H.Horriestraat 42 te 8800 Roeselare, Ondernemingsnurnmer 0433.459.643 RPR Kortrijk evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot KBO, administratie der belastingen, vergunningen en andere overheidsdiensten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend CALLENS Christine notaris.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 31.08.2015 15502-0250-008
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 12.08.2016 16418-0491-008

Coordonnées
ATEAIS

Adresse
MANPADSTRAAT 4 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande