ATELIER RTTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER RTTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.236.837

Publication

11/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ie-akte

N raC2.GE LEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

02 JUL 2014

Ondernemingsnr : 0886.236.837 Benaming

(voluit) : ATELIER RTTY (verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 8400 Oostende, Victorialaan 63

(volledig adres)

Onderwerp akte REGIME ARTIKEL 537 VVIB UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pierre De Maesschalck te Oostende op 27 juni 2014, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt vi5Or registratie, met het oog op neeriegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ATELIER RTrY" onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

§1. EERSTE BESLISSING. Vaststelling van de belaste reserves.

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 goedgekeurd werden door de algemene vergadering van de Vennootschap, één miljoen tweehonderd en twaalf duizend vijfenzestig euro vier cent (1.212.065,04 EUR) bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 2012.

TWEEDE BESLISSING. Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, één miljoen tweehonderd vijfennegentig duizend zeshonderdtweeënzestig euro negenenvijftig cent (1.295.662,59 EUR) bedraagt,

§3. DERDE BESLISSING. Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een globaal bedrag van één miljoen tweehonderd en tien duizend euro (1.210.000,00 EUR), hetzij twaalf duizend honderd euro (12.100,00 EUR) per aandeel, en dît door vermindering van de beschikbare reserves van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van zijn respectieve deel in het tussentijds dividend.

Iedere vennoot afzonderlijk, aanwezig als voormeld, verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIS onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend.

§4. VIERDE BESLISSING. Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

A. Verslaggeving.

Kennisname.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de hierna vermelde verslagen gezien elke vennoot

erkent volledig kennis te hebben van deze verslagen:

- Verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde Inbreng in natura en de kapitaalverhoging;

- Verslag van de bedrijfsrevlsor opgemaakt in toepassing van artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng ln natura, de toegepaste waarderingsmethodes en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding. Dit verslag werd opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van daadwerkelijke beslissing tot uitkering van dividenden.

Conclusies van de bedrijfsrevisor.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met zetel te VVevelgem, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN", op haar beurt vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, besluit als volgt

11lHltIIIIII1]l1,!1111.11111111

DeGonnirifefi- " ifr

41

kfie

Gent Mc:Ki= 0

," " " " 0100":14

......

Voor-behoude

aan het

I3eigiscf Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

............ ........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge r. "6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA ATELIER RTTY door inbreng in nature van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Thierry DE CORDIER en een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Carine CALLEBAUT naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat;

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng ln natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een ultwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wil merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 1.089.000,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 11 april 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor".

De vennoten verklaren geen opmerkingen te willen formuleren op voormelde verslagen.

B. Verhoging van het kapitaal.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen ten belope van één miljoen negenentachtig duizend euro (1.089.000,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op één miljoen honderd en zeven duizend zeshonderd euro (1.107.600,00 EUR), zonder creatie of uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuidvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

§6. ZESDE BESLISSING. Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mil, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen negenentachtig duizend euro (1,089.000,00 EUR) daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen honderd en zeven duizend zeshonderd euro (1.107.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

§7. ZEVENDE BESLISSING. Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het geplaatst kapitaal bedraagt één miljoen honderd en zeven duizend zeshonderd euro (1.107.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.".

§8. ACHTSTE BESLISSING. Delegatie van bevoegdheden.

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

§9 NEGENDE BESLISSING. Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, Voor eensluidend analytisch uittreksel 

X II

k , î

(getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck)

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte  Veslag zaakvoerder nopens de inbreng in

natura  Verslag bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura - Gecoördineerde tekst van de statuten,

-,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 10.01.2014 14007-0067-013
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 06.01.2015 15003-0318-013
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.12.2012, NGL 20.12.2012 12674-0416-013
30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 19.12.2011, NGL 22.12.2011 11647-0418-013
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 22.12.2010 10641-0237-013
30/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 21.12.2009, NGL 23.12.2009 09905-0016-013
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 22.12.2008 08866-0043-013

Coordonnées
ATELIER RTTY

Adresse
VICTORIALAAN 63 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande