ATHENA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATHENA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.766.943

Publication

16/07/2014
ÿþ &Foe/Yard 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITE

09 -0 ELGISCH

[1 111 14111102IlI1 II

JR BELGE



NEERGELEGD

/- 2014 18 MM Mit

TAATSBLAD Rechtbank van KOOPHANDEL

Geel. KORTRIJK



Ondernerningsnr: 55Ç 9-C1C- .9

Benaming

(voluit) : ATHENA

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 't Lindeke 4, 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete, met standplaats te Roeselare, op 17 juni 2014,

neergelegd ter registratie, blijkt dat:

De Heer ESPEEL Peter Pol, geboren te Kortrijk op 28 juni 1977, echtgenoot van mevrouw VANDROMME

Virginie Anna, geboren te Roeselare op 19 augustus 1978, wonende te 8880 Ledegem, Hemelhoek 91, gehuwd

onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Johan Verstraete

te Sinaai op 11 mei 2005, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de benaming "ATHENA",

met zetel te 8880 Ledegem, 't Lindeke 4.

Een uittreksel uit de akte en de statuten luidt als volgt

STATUTEN

TITEL NAAM - ZETEL DUUR DOEL

Artikel 1: Naam

De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Athena" en heeft een commercieel doel.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8880 Ledegem, 't Lindeke 4.

Artikel 3: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd en dit met ingang vanaf heden.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als

in het buitenland:

1. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, aibraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van aile roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn.

2. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van aile bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

3. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

4. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

5. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

6. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

7. Net verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ven de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

8. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

9. Hel optreden als tussenpersoon in de handel.

10. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, aile rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

12. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al Wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

13. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins, een belang of deelneming verwerven in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland.

De vennootschap kan aile hoegenaamde burgerlijke-, commerciële-, industriële-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Hel doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen. TITEL II: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd volledig in geld ingeschreven; deze aandelen werden volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris werd voorgelegd.

De heer Peter Espeel, voornoemd, heeft ingeschreven op 1.200 aandelen voor een bedrag van 18.600,00, dewelke hij volledig volstort heeft.

De vennootschap heeft aldus een bedrag tot haar beschikking van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13: Benoeming - Ontslag

13.1.

De vennootschap wordt bestuurd door één niet-statutaire zaakvoerder, natuurlijke of rechtspersoon, al dan niet vennoot. Hij/zij wordt benoemd door de algemene vergadering die tevens de duur van zijn/haar opdracht bepaalt.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn/haar ontslag beslist niet een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn/haar vervanging voorzien kan worden. De aftredende zaakvoerder is herbenoembaar.

13.2.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de Identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt, evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen.

De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaandelijk een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen, toe aan het bestuursorgaan. Voor het overige gelden voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel '14: Bestuur bevoegdheid

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet of volgens onderhavige statuten aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal de zaakvoerder handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Artikel 16 : Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte, jegens derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder en eventuele andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel 18: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen, ai dan niet vennoten. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 22: Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de tweede dinsdag van de maand maart om 9 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering gaat door op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Op de agenda van de jaarvergadering staan ten minste de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst, de kwijting aan de zaakvoerder en - indien die er zijn - de commissarissen.

Artikel 23: Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering kunnen steeds worden bijeengeroepen worden daar de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De vergadering van vennoten moet bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd. Het moet de agendapunten opgeven waarover de algemene vergadering dient te beraadslagen. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet worden gedaan binnen de drie weken na het desbetreffende verzoek. In de oproeping kunnen aan de agendapunten opgegeven door de vennoten, bijkomende onderwerpen worden toegevoegd.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 26: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet of deze statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Behoudens in de gevallen voorzien in de wet of deze statuten, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de gevallen waarin conform de wet of onderhavige statuten een afwijkende meerderheid vereist wordt.

De vennoten kunnen eenparig schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dat geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 27: Vertegenwoordiging op de vergadering

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber die steeds een vennoot moet zijn.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

T1TEL VI: INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 30: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. Artikel 31: Bestemming van de winst Reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Indien de algemene vergadering hiertoe beslist, wordt het resterend saldo van de winst als dividend onder

de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd, TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32: Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdatze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNER

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 30 september 2015.

2/ De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2016.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ais gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijner mij, notaris, verzocht te akteren dat één niet-statutaire zaakvoerder benoemd wordt, met name:

- de heer Peter Espeel, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat,

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake. VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank met name NV Titeca Accountancy, met kantoor te 8800 Roeselare, Heirwel 198, vertegenwoordigd door haar afgevaardigden.

VOOR GELIJKLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging:

- het afschrift van de oprichtingsakte

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 14.03.2017, NGL 15.03.2017 17063-0539-015

Coordonnées
ATHENA

Adresse
HEMELHOEK 91 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : LEDEGEM
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande