ATLAS PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATLAS PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.536.592

Publication

23/07/2014
ÿþmod 1 i.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Griffie Rechtbc.,nk Koophandel

1 1 JUL 2014

Gent Afdegi: (9osten

StrttTLpr

' Ondernemingsnr : 0881.536.592

Benaming (voluit) : ATLAS PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groenestraat 124

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :BVBA: ontslag statutair opvolgend zaakvoerder - statutenwijziging

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 26 juni 2014, neergelegd voor ': registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATLAS PROJECTS", met maatschappelijke zetel te 8210 Zedelgem, Groenestraat 124, RPR Brugge nummer 0811.536.592, waarbij volgende beslissingen " werden genomen met eenparigheid van stemmen :

BESLUIT 1. ONTSLAG VAN DE STATUTAIR OPVOLGEND ZAAKVOERDER.

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan de heer TRONCHE Olivier Christiaan Schoelcher [RR 74.11.09-209.85], geboren te Torhout op 9 november 1974 en wonende te 9031 Gent, Gaverlandstraat 52, statutair opvolgend

zaakvoerder, te rekenen vanaf heden.

BESLUIT 2. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK ," VAN VENNOOTSCHAPPEN EN VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten

van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in

overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en te wijzigen na

actualisering, vernieuwing en hernummering van de tekst, en aanpassing van

de statuten aan de verschillende wijzigingen van de vennootschappenwet en

het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de

vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als

volgt :

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

'' A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "ATLAS

PROJECTS":

Artikel 2. Zetel.

:" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem, Groenestraat 124.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, mits in

achtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige

beslissing van de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen,

en depothuizen oprichten.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. Specifieke activiteiten:

- Onderneming in telecommunicatie,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexés du Moniteur belge

mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" - De aanneming en de uitvoering, het plaatsen, onderhouden en herstellen van installaties of uitrustingen voor telefonie.

- Het leggen van kabels en diverse leidingen, alsmede alle grond, leg-, las-, test- montage- en onderhoudswerkzaamheden, dan wel aile aanverwante activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot:

e) elektromechanische, elektronische en digitale telecommunicatie en datacommunicatiesystemen en kabelnetwerken;

b) elektrische en elektromechanische installaties in de ruimste zin van het woord;

c) centrale antennesystemen en veiligheidssystemen, dit alles zowel in de private ais in de openbare sector,

- De dienstverlening op het vlak van telecommunicatie, dataprocessing en datacommunicatie, zoals ondermeer het vervaardigen, verspreiden en beheer van software of communicatiesystemen, op alle elektronische of andere typen dragers, het advies, de vorming en de organisatie van dergelijke systemen.

- De studie, het advies, omvattende alle bijstandsverrichtingen op het vlak van telecommunicatie, dataprocessing en datacommunicatie, van de uitrusting, zowel van meubilair als van materieel, alsook de organisatie, de bijstand en het advies in materies met betrekking lot de organisatie van aile telecommunicatiesystemen, evenals de realisatie van strategische studies, het bestuderen en implementeren

van projecten.

Il. Algemene activiteiten:

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

i particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval

' verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk

voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verfenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van

opdrachten en functies.

B. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en

aanverwante, immateriele duurzame activa.

E Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,

nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle ' verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, . verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende ° goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst : van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van Inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van hel geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de " Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Artikel 4, Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

B. KAPITAAL .. AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00}. Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100} aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Artikel 6. Wijziging van hèt maatschappelijk kapitaal.

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van een uitgiftepremie moet dat volledig worden volgestort bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar de evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun' aandelen vertegenwoordigen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet korter zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

" Bi elke kapitaalverhoging door inbreng in natura komt deze inbreng slechts voor vergoeding in aanmerking, voor zover deze bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen gewaardeerd worden, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of" . diensten.

Artikel 7, Kapitaalvermindering.

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een kapitaalvermindering, indien de oproeping tot deze vergadering het doel en de wijze waarop ze zal

" gebeuren, vermeldt.

Artikel 8. Kapitaalsbescherminq.

Bij een vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, ' moet de bijzondere en/of buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over " ontbinding of over andere op de agenda vermelde maatregelen.

Onder netto-actief kan verstaan worden, het totale baiansactief verminderd met de voorzieningen en schulden,

Indien het netto-actief tengevolge van de geleden sierliezen gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, zijn voormelde bepalingen van toepassing, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadering uitgebrachte stemmen,

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 9. Aandelen op naam - Register - Overdracht.

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen.

2° de gedane stortingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik'B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening '

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

' 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 10. Overdracht of overgang.

A. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden overgedragen, dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

B. indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf A van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n),

de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen "

overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de

" drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op . de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

De bepalingen betreffende de overdracht onder levenden zijn ook van toepassing bij de overdracht

" door of ten voordele van een rechtspersoon.

' De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn niet van toepassing indien de vennootschap

' slechts uit één vennoot bestaat. Tot overdracht van het geheel of een gedeelte van de aandelen

wordt door de enige vennoot alleen beslist.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE.

Artikel 11, Bestuur.

. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

" De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer BEN TAHAR Saiah voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 12. Salaris.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Artikel 13. Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de,.vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Artikel 14. Tegenstrijdig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is ' gehouden de artikels 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Artikel 15. Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of . gezamenlijk optreden.

Artikel 16, Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

D, CONTROLE,

Artikel 17. Controle - Benoeming - Bevoegdheid.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, ' , natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen warden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. . Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of

" indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

E. ALGEMENE VERGADERING,

Artikel 16. Gewone, blizondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand september om 11 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 11 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

" Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Ten alle tijde Kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen . en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten aile tijde kan ook de buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

" De jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel

" van de vennootschap of in elke andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Artikel 19, Bifeenroepinq - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder(s), en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Zij worden vijftien dagen vdôr de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commisseris(sen). Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief, tenzij zij individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 20. Ter beschikking stellen van stukken.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld,

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 21. Vertegenwoordiging van de vennoten.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van de gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig : ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op cie door hem " aangeduide plaats warden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 22. Aanwezigheidsliist.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 23. Samenstelling van het bureau - notulen.

De algemene vergaderingen van vennoten warden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee

stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 24. Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Artikel 25. Verdaging van de jaarvergadering,.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 18 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuringvan de jaarrekening drie weken uitte stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



mod 29" f

Het bestuursorgaan moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 26. Beraedsiaolna - aanwezigheidsquorum.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt

besloten. "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Artikel 27. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer er één of meer aandelen op naam toebehoren aan verschillende personen kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap, slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst,

is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 28. Besluitvorming.

A. instekg,.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze,

ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

ln de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgesteld.

B. J Uitmm one algemene vergadering.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten,' wanneer zij die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behoudens de gevallen voorzien in de wet.

Artikel 29. Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bil authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparigen schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termn, na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te ziin.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen

.beslissknq.en..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 30. Afschriften en uittreksels van notulen.

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden

worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

F. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 31. Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het

volgende jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boekèn en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder de inventaris op alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het

Wetboek van Vennootschappen,

Artikel 32. Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering,

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 33. Ontbindinq.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de

vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 34. Ontbinding en vereffening.

" Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan

" van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van Koophandel hun benoeming, door de "

algemene vergadering, heeft bevestigd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van " "

Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te " doen,

H. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT.

Artikel 36. Algemene Bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 36. Overdracht van aandelen onder (evenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 37. Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Artikel 38. Overliiden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : tVaam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 39. Kapitaalverhoging -" Voorkeurrecht

indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 40. Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 41. Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten'en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door dé enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 42. Controle,

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige' vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 28 van de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 43. Algemene vergaderinq.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

L. ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel 44. Keuze.van woonplaats.

Alle zaakvoerders, desgevallend commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak' van de vennootschap, tenzij zij hiertoe in België een andere woonstkeuze hebben bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 45. Gerechtelijke bevoegdheid.

Voor elke betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens , rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt

Artikel 46. Clausule.

Voor alle beschikkingen, die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaren de vennoten zich gebonden door het Wetboek van Vennootschappen,

BESLUIT 3. MACHTIGINGEN,

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aile machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt de werkende notaris om de statuten te coördineren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte vóór registratie.

Gecoördineerde statuten

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 21.09.2013, NGL 11.10.2013 13629-0278-016
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 22.12.2012, NGL 08.01.2013 13005-0341-016
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 18.01.2012, NGL 21.01.2012 12013-0198-016
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 17.02.2015 15043-0571-016
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 31.10.2010 10598-0088-015
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.09.2009, NGL 02.10.2009 09802-0289-015
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.09.2008, NGL 31.10.2008 08806-0014-012
20/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ATLAS PROJECTS

Adresse
GROENESTRAAT 124 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande