ATMOSFERA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATMOSFERA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.671.958

Publication

18/04/2011
ÿþ( ~"" C~.Y

s ~

:

mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11~5aed5

Ondernemingsnr : 0896.671.958

NEERGELEGD

-6. K 2011

RECHTBASeff# OPHANDEL

KORTRIJK

Benaming : Atmosfera

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Izegemsestraat 415

8501 Kortrijk (Meute)

Onderwerp akte :Fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op achtentwintig maart tweeduizend en elf, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vôór registratie, dat de buitengewone ; algemene vergaderingen van : 1) "ATMOSFERA" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Izegemstraat 415, BTW BE 0896.671.958, rechtspersonenregister Kortrijk s' 0896.671.958 (over te nemen vennootschap); en 2) "R & J INVEST" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), lzegemstraat 415, BTW BE 0464.091.847, rechtspersonenregister Kortrijk 0464.091.847 (overnemende vennootschap), de volgende besluiten heeft i. genomen :

" Voor de over te nemen vennootschap

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel waarin voorgesteld werd dat !. "Atmosfera", met zetel te met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), lzegemstraat 415, BTW BE 0896.671.958 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R & J Invest" met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), lzegemstraat 415, BTW BE 0464.091.847 wordt overgenomen.

b) De algemene vergadering heeft besloten de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, zonder toekenning van aandelen, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

c) Bijgevolg zal gans het vermogen van de over te nemen vennootschap met alle rechten en verplichtingen, overgaan op de overnemende vennootschap.

De overgang zal worden verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, op ;; basis van de toestand van een boekhoudkundige staat afgesloten op dertig september tweeduizend en tien. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van "Atmosfera" achtenvijftigduizend driehonderdvijfendertig euro vierenzestig eurocent (¬ 58.335,64) bedraagt.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1) Voorbeschreven overdracht is verricht op basis van cijfers afgesloten op dertig september tweeduizend en tien, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds deze datum door de overgenomen vennootschap omtrent het overgedragen goed zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Onderhavige vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf achtentwintig maart tweeduizend en elf en het genot vanaf één oktober tweeduizend en tien.

Boekhoudkundig wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf één oktober tweeduizend en tien.

2) De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Atmosfera. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid R & J Invest in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

3) In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de adminstraties inbegrepen.

4) Huidige overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

- de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen; om alle

verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

- alle akkoorden' of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten:

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die het overgedragen goed bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen aangenomen.

" Voor de overnemende vennootschap

Eerste besluit: Principieel besluit tot fusie.

a) De voorzitter heeft een korte samenvatting gegeven van het fusievoorstel, hoger vermeld, waarin voorgesteld werd dat de vennootschap "Atmosfera" met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Izegemstraat 415, BTW BE 0896.671.958 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R & J Invest" met zetel te 8501 Kortrijk (Heule), Izegemstraat 415, BTW BE 0464.091.847, door fusie overgenomen wordt.

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap heeft er zich van vergewist en bevestigt dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R & J Invest" geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De vergadering van vennootschap "R & J Invest" heeft besloten tot de fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap "Atmosfera" over te gaan, zodat de opschortende voorwaarde ais vervuld moet worden beschouwd.

c) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van over te nemen vennootschap, onder de hierboven uiteengezette voorwaarden, met aile rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op dertig september tweeduizend en tien waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap achtenvijftigduizend driehonderdvijfendertig euro vierenzestig eurocent (¬ 58.335,64) bedraagt.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en tien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap. De schulden van over te nemen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de " overnemende vennootschap.

Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit: Vaststelling verwezenlijking fusie.

Vervolgens heeft de algemene vergadering vastgesteld dat :

" enerzijds de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Atmosfera" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R & J Invest", werd verwezenlijkt.

" anderzijds de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Atmosfera", definitief opgehouden

heeft te bestaan.

Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Derde Besluit : Goedkeuring van de iaarrekening van de over te nemen vennootschap en kwiiting aan

de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap.

Vervolgens werd aan de vergadering de jaarrekening van de over te nemen vennootschap (bestaande uit de

balans, de resultaatrekening en de toelichting), ter goedkeuring voorgelegd.

De aandeelhouders hebben erkend dat zij van deze documenten kennis hebben kunnen nemen, op de wijze

bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De tussentijdse jaarrekening werd vervolgens goedgekeurd.

Volgens het Wetboek vennootschappen zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap binnen

de dertig (30) dagen, te rekenen vanaf 28 maart 2011, de jaarrekening overmaken aan de Nationale Bank van

België.

De vergadering heeft beslist kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap

voor de uitoefening van hun mandaat.

Dit besluit werd met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Vierde besluit: Machtiging

De zaakvoerders, met macht tot indeplaatststelling, werden gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te

voeren en aile verdere formaliteiten voor de fusie te vervullen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de BVBA Waroquier met ondememingsnummer 0419.981.195,

vertegenwoordigd door de heer Karim Waroquier, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de

vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondememingen en de bijhorende

ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van fusie

oor-

behoturden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Dirk Hendrickx, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 10.03.2011, NGL 05.04.2011 11078-0295-014
23/02/2011
ÿþVoor-

behouden odia net Belgisch

Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iioas3~v

Ondernemingsar : 0896.671.958

Benaming

(voluit) : ATMOSFERA

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Izegemstraat 415 - 8501 Heule

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

NEERGELEGD

-8. 02. 2011

RECHTS $1 PHANDEL

KOR RIJK

Tegelijk hiermede neergelegd, fusievoorstel betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA Atmosfera wordt overgenomen door de BVBA R&J Invest met zetel te 8501 Heule, Izegemstraat 415, BTW BE 0464.091.847, ingeschreven in het RPR Kortrijk.

Johan Louvaert

Zaakvoerder

de laatste blz. van Luik B vermelden

Op. : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 11.03.2010, NGL 08.04.2010 10089-0215-014

Coordonnées
ATMOSFERA

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 415 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande